Hur man förlorar en sten på 2 veckor - dag 2

Bantning

Ditt Horoskop För Imorgon

Kvinna sola (bild: Getty)

Kvinna sola (bild: Getty)



Igår fick vi den glada nyheten att det inte är för sent att tappa en sten före semestern - genom att följa vår supersommardiet.



Idag ska vi visa dig hur du gör ...



Riktlinjer:

bästa bärbara datorer 2019 Storbritannien

1. Drick en dubbel espresso, ingen mjölk eller socker, för att öka din ämnesomsättning först och ta sedan en halvtimmes träning - jogging, simning, trampolining, vad du än tycker om.

2. Alla detaljerade kvällsmåltider serverar en och ingredienserna kan ökas för att servera mer. Kolhydrater bör undvikas efter 18:00, såvida du inte tränar på kvällarna när små mängder är tillåtna.



3. Soppor serverar två och kan göras i förväg och i bulk för att minska den tid du behöver spendera matlagning. Om du inte har tid att laga mat är butiksinköpta tillåtna.

4. Servera sallad med lunch bestående av vad du vill av följande: alla slags blad, tomater, gurkor, paprika, majs, vårlök, rödlök, selleri, strimlad kål, rivna morötter, rostade grönsaker kikärter och linser. Tillsätt lite kall, skinnfri, kokt kyckling eller kalkon, magert kött, några krispiga baconbitar, fetaost, keso, räkor, lax, kokt ägg och en tsk olja och vinäger.



5. Njut av en rad olika färgade rostade, ångade och stekta grönsaker till middagen.

6. Om du gillar en tippel får kvinnor ett glas gott rött vin om dagen, medan män kan njuta av två.

7. Förutom mycket vatten kan du ta två koppar te om dagen - morgon och eftermiddag - gärna grönt te.

8. Till frukost och hela morgonen, ha massor av färsk frukt, saftad frukt, fruktsmoothies och färsk fruktjuice.

Här är våra sju dagars 2 veckor i Fast Lane -ätplanen.

Följ den i två veckor för att förlora upp till en sten - eller längre för att nå din målvikt.

Dag 1

Sent på morgonen: Litet paket osaltade nötter

Lunch: Nötköttsbuljong med Pearl Barley

Värm 1 msk olivolja i en panna och bryn försiktigt 250 g mager stekstek, skuren i små kuber. Tillsätt 2 msk balsamvinäger och 2 msk Worcestershire sås, skruva upp värmen och rör kraftigt tills det mesta av vätskan har försvunnit.

Lägg till en hackad lök, morot och selleristjälk, plus ett litet lagerblad och en liten kvist färsk rosmarin. Lägg på locket och koka i ca 20 minuter på svag värme, tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt buljong, gjord av 2 msk Marigold Vegetabiliskt buljongpulver i 500 ml varmt vatten och koka upp.

Rör ner 75 g pärlkorn och en näve färsk, hackad persilja och låt sjuda i 25 minuter tills kornet är mjukt. Ta kastrullen från värmen och ta bort lagerblad och persilja och krydda med lite salt och peppar. Vispa med en stavmixer till önskad konsistens, tillsätt kokande vatten till tunn, om det behövs.

Mitt på eftermiddagen: Ryvita och hackat ägg.

Kväll: Mycket snabb lax

Måla lätt en laxfilé eller laxstek med olivolja och grilla under måttlig värme i sju till åtta minuter, vänd en gång. Strö över Worcestershire -sås eller balsamvinäger eller lime- och citronsaft. Servera med grönsaker med en skvätt honung.

Sängtid: Två mini -havrekakor med nöt- eller frösmör och ett par skivor kallt kalkonbröst.

Dag 2

Sent på morgonen: Havrekakor med konserverad lax och gurka.

Lunch: Kryddig röd paprika och sötpotatissoppa

Värm 1 msk oliv i en kastrull och tillsätt en liten av var och en av följande grönsaker, tärnad: lök, vitlöksklyfta, selleristjälk, rödpeppar, gulpeppar, apelsinpeppar, sötpotatis, en halv röd chili plus en burk hackad tomater. Koka på medelvärme tills det är mjukt.

Tillsätt lager av 2 msk Marigold Vegetable Bouillon -pulver blandat med 500 ml varmt vatten, havssalt och nymalen svartpeppar.

Mitt på eftermiddagen: Grain Bar

Kväll: Mycket snabb omelett

Förvärm ugnen till 375F/190C/gasmärke 5 och smörj lätt en liten form med olivolja. Slå två ägg i en skål och tillsätt skinka, kyckling, schweizisk ost, grönsaker och persilja/basilika.

Smaksätt med salt och peppar, häll i formen och grädda i 15 till 20 minuter tills toppen är något gyllene. Kyl några minuter innan servering med grönsaker.

Sängtid: En mugg grön och svart varm choklad, gjord på sojamjölk.

Dag 3

Sent på morgonen: Rågrönsaker med hummus

Lunch: Kyckling- och grönsaksoppa

Koka upp buljong (gjort av 2 msk Marigold Vegetabiliskt buljongpulver i 500 ml varmt vatten). Tillsätt två små kycklingbröst utan skinn och sjud försiktigt i ytterligare sex minuter.

Ta kastrullen från värmen, täck över och låt stå i cirka 15 minuter tills kycklingen är genomstekt. Överför kycklingen till en tallrik för att svalna, spara lagret.

Använd en annan panna för att fräsa en lök i 1 msk olivolja. Tillsätt en krossad vitlöksklyfta och fräs ytterligare en minut innan du lägger till två små morötter och en selleripinne, båda finhackade.

Koka i cirka 10 minuter, tills det är mjukt. Tillsätt buljongen och koka tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt strimlad kyckling och servera med 2 msk finhackad persilja, salt och peppar.

real madrid rosa kit

Mitt på eftermiddagen: Kallkokt ägg och skinka

Kväll: Mycket snabb makrill

Grädda två rökta makrillfiléer (med skinnsidan nedåt) i en medium het ugn i cirka fem minuter, tills de är varma och rökiga. Servera med mycket grönsaker.

Sängtid: En liten skål gröt, gjord med vatten och toppad med Manuka -honung

Dag 4

Sent på morgonen: Kallkokt kyckling, tomater och färska nötter.

Lunch: Lamm- och bönsoppa

Bryn 100 g magert lammfärs i en non-stick-panna, tillsätt ½ msk Worcestershire-sås och rör om tills köttet är brynt. Rör ner ½ msk malen kummin, paprika och chili.

Värm 1 msk olja i en annan kastrull och tillsätt en hackad lök, en vitlöksklyfta, en hackad peppar och en morot och koka i fem minuter.

Rör ner en halv burk svartögda eller cannellinibönor och en babykål, fint skivad. Koka i fem minuter och tillsätt sedan 500 ml buljong, färsk persilja eller korianderblad, salt och peppar.

Mitt på eftermiddagen: Rågrönsaker med salsa.

Kväll: Mycket snabba räkor

Smörj sex färska räkor med chili, vitlök eller citronsyrad olivolja och grilla båda sidorna tills de är rosa (två till sex minuter beroende på storlek). Servera med massor av grönsaker.

Sängtid: Tre rutor mörk choklad och några spåner parmesanost.

Dag 5

Sent på morgonen: Three Bean Salad

kit harington jonathan ross

Lunch: Spenat- och vattenkrasse soppa

Värm 1 msk olivolja och fräs en liten hackad lök tills den är mjuk. Tillsätt 500 ml buljong och en dessertsked gröthavre och koka i upp till 15 minuter tills det är mjukt.

Tillsätt ½ påse färsk spenat och ½ påse färsk vattenkrasse. Koka upp och använd sedan en stavmixer tills du har en jämn konsistens. Krydda och tillsätt lite citronsaft.

Mitt på eftermiddagen: Rågrönsaker med en liten kruka keso

Kväll: Mycket snabbt lamm

Gnid in en lammstek med citronskal och en nypa kanel blandat med en skvätt olivolja. Grilla under måttlig värme i fyra minuter på varje sida, längre för bra gjort.

Låt vila på en varm tallrik medan du värmer lite färsk apelsinjuice med lite finhackad röd chili och häll sedan över lammet. Servera med grönsaker.

Sängtid: En liten kartong naturlig yoghurt med en virvel av honung.

Dag 6

Sent på morgonen: Blandade oliver med fetaost eller fyllda oliver.

Lunchtid: Linssoppa

Hacka en tunn purjolök, en stav selleri och två stora morötter. Lägg i en stor kastrull. Häll i 500 ml buljong och låt koka upp.

Sänk värmen och tillsätt 75 g röda delade linser (sköljda). Sjud i 20 minuter - tills grönsakerna är mjuka och linserna genomstekta. Rör ner ett litet gäng finhackad persilja och krydda.

Mitt på eftermiddagen: Litet paket med färska nötter och frön.

Kväll: Mycket snabbt fläsk

Blanda 1 msk jordnötssmör med lite sweet chilisås och krydda med peppar. Lägg två tunt skivade fläskfiléer på en bakplåt, pensla toppen med halva nötblandningen och grilla under måttlig värme i två minuter. Vänd försiktigt fläsket, pensla den andra sidan med den återstående blandningen och grilla i ytterligare två minuter, eller tills det är genomstekt. Servera med färska äppelskivor och hackad färsk koriander/mynta och gott om grönsaker.

Sängtid: Liten behållare med keso med en handfull blandade frön.

spider man avengers 2

Dag 7

Sent på morgonen: Råa grönsaker med guacamole

Lunchtid: Välsmakande fisksoppa

Värm 1 msk olivolja i en stor kastrull över medelvärme och tillsätt en finhackad vitlöksklyfta, ½ tsk skalad, riven ingefära, ¼ tsk finhackad röd chili, 1 msk citrongräs och 200 g färskt krabbkött och fräs till fem minuter.

Tillsätt 500 ml fiskfond, 150 ml kokosmjölk och 1 msk thailändsk fisksås. Skruva upp värmen och koka upp. Sänk värmen till låg och tippa i 50 g okokta, skalade, ådrade räkor och låt sjuda i två minuter eller tills räkorna är rosa och genomstekta. Rör ner en fint skuren vårlök, lite citronsaft, 1 msk hackad färsk koriander och krydda.

Mitt på eftermiddagen: Selleripinnar med nötsmör.

Kväll: Mycket snabba burgare

Använd nymalt magert nötkött eller sojafärs. Lägg till några havssaltkristaller, svartpeppar, kummin och koriander, plus några skakor Worcestershire -sås eller balsamvinäger. Forma till pajer och kyla i 15 minuter innan du grillar. Toppa med en bit cheddar med getost mot slutet av tillagningen. Servera med en generös portion salladsgrönsaker.

Sängtid: Ett ägg lätt krypterat och serverat på en havrekaka.

* 2 Weeks in the Fast Lane (Painless Publishing), är tillgängligt till specialpriset £ 7,00, plus p+p, till -läsare under en begränsad period genom att gå till www.fatbustforever.com och citerar referens DM811.

Se Även: