Fru Hinch delar de bästa tipsen för att få 'fantastisk' luktande tvätt - och produkter hon svär vid

Fru Hinch

Ditt Horoskop För Imorgon

Fru Hinch har lanserat en ny tvättkollektion(Bild: Lenor/Fet sortiment)



Rengöringsstjärnan för sociala medier, Sophie Hinchcliffe, AKA Mrs Hinch, har lanserat en begränsad upplaga Rose Wonderland Bold and Lenor -kollektionen.



Kollektionen innehåller två produkter, Bold Rose Wonderland All-in-1 PODS och Lenor Rose Wonderland Fabric Conditioner.



katherine dow blyton make

Båda artiklarna finns att köpa nu i Home Bargains -butiker över hela landet och beskrivs ha en 'fräsch och skarp doft, infunderad med bomullsblommor och blommiga toner med en varm touch av mysk'.

På tal om samlingen sa fru Hinch: 'Som alla mina Hinchers vet, jag älskar absolut Lenor och Bold - och jag har använt dem så länge nu!

'När P&G frågade mig om jag ville samarbeta med dem för att skapa en limited edition-samling kunde jag bara inte tro det!



'Jag är så upphetsad att äntligen visa er min Limited Edition Rose Wonderland Laundry Collection.'

Instagram

Hon fortsatte: 'Jag älskar en mysig vinternatt och jag ville att den här produkten verkligen skulle väcka den känslan. Jag tror att Rose Wonderland kommer att vara det perfekta drömlaget för vintern. Jag hoppas att du tycker om att använda den lika mycket som jag. '



Rengöringsguruen delade med sig av några 'häpnadsväckande' tvätttips som hon lärt sig genom åren och avslöjade de produkter hon älskar att använda när hon tvättar sin familjs kläder.

Här är en titt på hennes sju tips:

1. Så nummer ett och bästa tipset som jag har lärt mig är #PodThrowPourAndGo. Det är ett fantastiskt litet rim som hjälper mig att komma ihåg det bästa sättet att ladda tvätten. Du lägger först i baljan, slänger sedan in dina doftförstärkare (jag kan inte få nog av deras lukt), häller i din tygbalsam, lägger till dina kläder och du är igång!

2. Varför podden först? Detta fick mig att tänka, men det är så uppenbart nu. Du bör alltid sätta in podden i den tomma trumman före dina kläder eller lakan eftersom maskinen fylls med vatten från botten, så att din pod löser sig ordentligt och inte över dina kläder!

Fru Hinch har delat med sig av sina bästa tips för att tvätta (bild) (Bild: Getty Images/iStockphoto)

3. Mina Hinchers vet hur mycket jag älskar min tvätts fräscha doft. Därför använder jag alltid drömteamet med baljor, doftförstärkare och tygbalsam. De arbetar tillsammans för att lämna kläderna rena, mjuka och doftande helt fantastiska.

elvis presley dödsorsak

4. Lenor torktumlare är en annan produkt för mig. De hjälper till att skydda kläderna mot veck och statisk fasthållning, men också från förlusten av färskhet från torkarens värme, men de andra hackarna du kan använda dem för att göra dessa till ett måste! Lägg en i din gympåse, resväska eller smutsiga tvättkorg så att allt luktar fräscht. Lägg en i skåpet där du håller dina handdukar och du kommer att vara i himlen efter din dusch.

5. Ett annat enkelt tips som jag inte visste förrän nyligen ... Överfyll inte din tvättmaskin! Du bör lämna ungefär storleken på din näve högst upp. Det utrymmet gör att kläderna kan röra sig runt trumman och tvålen för att rengöra dina kläder. Det finns inget värre än att behöva tvätta igen.

6. För mina följare känslig hud eller unga barn, har jag tvättdrömteamet för dig - Fairy Non Bio Pods och Fairy Snuggly soft fabric conditioner! Fairy Non Bio -baljor ger en skonsam hygienisk rengöring och Fairy Snuggly Soft Fabric Conditioner slätar ut fibrerna i dina kläder och lämnar dem extra mjuka bredvid känslig hud, samtidigt som de ger dem den milda doften. Ronnie älskar det och jag också, för det betyder att jag får de bästa kramarna från mina snygga och ingen hudirritation!

7. Att hålla Ronnie säker är alltid min högsta prioritet och det är inte annorlunda när det gäller tvätt. Förpackningspåsen bör alltid stängas med ett ”klick”. Detta gör det svårt för små händer att öppna - det har till och med stött mig! Slutligen, se till att du förvarar dina tvättprodukter högt och utom räckhåll för barn.

Har du en historia att dela med dig av? Vi vill höra allt om det. Maila oss på yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Se Även: