Lärlingens förlorares öde - 'rasistiska rantar', sprider hat och tragisk död

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lärlingen finns inte på våra skärmar i år, vilket innebär att ingen kommer att göra affärer med Lord Sugar.



Men det betyder också att ett gäng överförtroende kandidater inte kommer att skickas packade bak i en av dessa taxibilar.



Medan ett dussin har arbetat för Lord Sugar eller blivit hans affärspartner har majoriteten fått skjutfingret i styrelserummet.



De tvingades utstå smärtsamma nedslag och sura tunga-surringar innan de hörde de odödliga orden: 'Du är avskedad!'

Medan vissa tog avslag hårt, lovade andra att bevisa att Lord Sugar hade fel och har haft stora framgångar, medan ett fåtal landade sig på Celebrity Big Brother.

Det var också en tragisk oväntad död som ledde till översvämningar av tittare och Lord Sugar själv.



Här är vad som hände med några av de mest minnesvärda sparkade kandidaterna på The Apprentice.

Stuart Baggs

Lärlingstävlaren Stuart Baggs

Stuart Baggs var den ultimata The Apprentice -deltagaren



Stuart Baggs är kanske den mest legendariska kandidaten i Lärlingens historia.

Sedan bara 21 år gammal blev Stuart känd för sina roliga one-liners och skrytfulla citat om hans stamtavla som affärsman, inklusive: 'Allt jag rör vid blir till sålt.'

Serie 6 hoppade på sig själv Stuart Baggs 'The Brand' och var så säker på att han en gång lade ingenting i resväskan när han gick in i styrelserummet.

x faktor nippelglidning

'Jag är ingen ponny med ett trick, jag är inte en ponny med tio trick, jag är ett fält med ponnyer som väntar på att bokstavligen springa mot detta', var hans mest geniala linje någonsin.

Han sa också: 'Om du ger mig 100 tusen på ett år kommer jag att göra tio gånger så mycket, och om jag inte gör det ger jag det tillbaka till dig. Ta tillbaka det. Pengar tillbaka garanti.'

Stuart Baggs

Stuart (längst till höger) var en dominerande kraft i styrelserummet

Så småningom slutade Lord Sugar med att avfyra Stuart efter intervjuprocessen när han upptäckte att han var 'full av s ***'.

Serien vanns av Stella English - och Stuart åkte tillbaka till sitt hem på Isle of Man för att fortsätta driva sitt företag Bluewave -kommunikation.

Han hävdade att lärlingen hade gjort honom till den mest arbetslösa personen i hela landet.

Stuart hittades tragiskt död i sitt hem i juli 2015 vid 27 års ålder efter att ha drabbats av en astmaattack.

Lord Sugar betecknade honom som en av de framstående karaktärerna i serien när han skickade sina kondoleanser till Stuarts vänner och familj.

Stuart gick tragiskt bort

tom hughes och jenna coleman

Lärlingen hyllade också Stuart under det första avsnittet i årets Best Bits -serie.

När han tittade tillbaka sa Lord Sugar: 'Han kunde prata. Han kunde prata bakbenen från en åsna vilket var ganska roligt. Han fick mig faktiskt att skratta en gång i styrelserummet.

'Stuart var en av våra mest minnesvärda karaktärer och tyvärr har han gått bort, men han kommer aldrig att glömmas. Vilken fantastisk karaktär.

Karren Brady kallade honom en 'enfaldig, go-getter' och tillade: 'Det fanns tider, de saker han sa att du inte kunde få ett svar eftersom de var så otroliga att höra.'

Katie Hopkins

Katie Hopkins behöver ingen introduktion

Det är inte många ord som behöver sägas om den här.

Det mest kända namnet på den här listan, Katie Hopkins tackade faktiskt ner Lord Sugar i serie 3 och lämnade tävlingen efter att ha erbjudits en plats i finalen.

Efter att ha stigit till berömmelse som en reality -tv -skurk, sprang Katie fram från serien för att bli en uppfattad medial närvaro med alltmer & apos; extrem & apos; vyer.

2007 fördjupade hon sig i mer reality -tv, medverkade på I & apos; m A Celebrity och slutade sedan på andra plats på Celebrity Big Brother 2015.

Hopkins anställdes av The Sun 2013 och orsakade upprördhet när hon jämförde invandrare som seglade över Medelhavet med 'kackerlackor'.

Katie Hopkins, tidigare kandidat på The Apprentice

Katie blev en uttalad mediepersonlighet (Bild: Screen grab)

Efter att ha lämnat tidningen gick hon med i Mail Online som krönikör - där hon felaktigt uppgav att två muslimska bröder som förbjöds att gå ombord på ett flyg till USA hade kopplingar till Al -Qaida.

Hon skrev: 'Bara för att Storbritanniens gränssäkerhet är en Mickey Mouse -operation kan du inte skylla på Amerika för att inte låta det här objektet resa till Disneyland - det skulle jag inte heller.'

Tidningen fick be om ursäkt, betala skadestånd och täcka deras rättegångskostnader, och Katie lämnade med ömsesidigt samtycke ett år senare.

Hon stämdes för förtal år 2017 av författaren Jack Monroe och ansökte om ett insolvensavtal för att undvika konkurs efter att ha förlorat sitt ärende.

Hopkins tvingades hosta upp 24 000 pund i skadestånd, samt betala 107 000 pund av Jacks advokatkostnader.

Hon lade ut sin lyxiga Devon -herrgård på 1 miljon pund på marknaden för att få tillbaka en del av pengarna, men ansökte sedan om ett individuellt frivilligt avtal (IVA) för att hantera sina förlamande skulder.

'Jag tvingades sälja [huset] för 950 000 pund i början av 2018 för att betala av en lagräkning över 500 000 pund', sa hon The Sunday Times .

Katie förbjöds från Twitter tidigare i år (Bild: Instagram)

Katie rapporterades till Met Police efter att hon krävt en 'slutlig lösning' i kölvattnet efter terrorattacken i Manchester Arena i maj 2017 och twittrade: '22 döda - antalet stiger. Schofield. Vågar du inte ens. Var inte en del av problemet. Vi behöver en slutlig lösning Machester. '

En talesperson för Met sa då: ”Vi kan bekräfta att ett klagomål har mottagits. Som vanligt kommer påståendet att granskas och utvärderas av specialistofficerare. '

Polisen vidtog inga ytterligare åtgärder.

Hennes radioprogram på LBC drogs omedelbart när det meddelades av stationschefer att Hopkins skulle lämna 'omedelbart'.

År 2018 häktades hon i Sydafrika för att & sprida rashat & apos; och fick hennes pass konfiskerat på flygplatsen.

Hopkins var tillbaka i Storbritannien nästa dag och skrev: 'De förvarade mig i enlighet med avsnitt 29 (1) (d) i Sydafrikas immigrationslag - som förbjuder: & apos; Medlem av eller anslutning till en förening eller organisation som förespråkar praktiken av rashat eller socialt våld. & apos; '

Sedan i juni i år förbjöds Katie permanent från Twitter för sitt 'hatiska uppförande'.

Twitter sa: 'Att hålla Twitter säkert är en högsta prioritet för oss - missbruk och hatiskt uppförande har ingen plats i vår tjänst och vi kommer att fortsätta att vidta åtgärder när våra regler bryts.'

Vinnare av British Soap Awards 2019

Andrew Brady

Andrew gick inte i affärer med Lord Sugar (Bild: BBC)

Andrew Brady fick sparken i en brutal trippelavskedning under serien 2017.

Han orsakade viss kontrovers med hans & apos; sexistiska och respektlösa & apos; anmärkningar om damfotboll.

När han talade till kameran sa han: 'Jag har inget filter. Jag talar innan tankarna hinner ikapp. I slutändan är det vem jag är så om du inte gillar det klumpar det. '

Det framkom att han, trots sexförbudet i The Apprentice house, hade legat med medkandidaten Anisa Topan.

Bara några veckor efter att ha blivit avskedad gick Andrew in i Celebrity Big Brother -huset - och var den sjätte hemmakamraten som vräktes.

Andrew Brady var förlovad med Caroline Flack (Bild: Internet okänd)

Andrew var förlovad med Love Island -presentatören Caroline Flack, men de skilde sig i slutet av 2018.

Efter hennes tragiska död i början av året skrev Andrew ett känslomässigt uttalande om den 'fruktansvärda tragedin'.

Andrew sa: 'Jag är så ledsen Caroline att jag försökte. Christine jag försökte ... hon förtjänade bättre än så här. Jag är så ledsen att du måste hantera den här Lewis. Jag är. Jag önskar bara att jag kunde ha varit bättre. Jag älskar dig Caroline flack och jag tror att jag alltid kommer att göra det. Vila i frid Carrie. Jag älskar dig x. '

Andrew bor nu i Australien - där har han varit sedan han bröt upp från Caroline i slutet av 2018.

Ruth Badger

(Bild: PA)

Inget nonsens Ruth Badger var en fast favorit under den andra serien av The Apprentice, och fick en legion fans för sitt sätt att ta inga fångar i styrelserummet.

Många tittare tyckte att Ruth blev rånad & apos; när hon slogs till andra plats av vinnaren Michell Dewbery.

Tvåan fick sitt eget konsultföretag, Ruth Badger Consultancy Ltd, och driver North West Money, som tillhandahåller finansiering för husägare.

Det var inte det sista vi såg av Ruth på TV.

Hon var en del av Sky One's The Big Idea 2006, vilket gav spirande företagare chansen att visa sina uppfinningar med en prisfond på 100 000 pund.

alan sugar plastikkirurgi

Ruth blev sedan stjärnan i sin alldeles egna Sky One -show 2007, Badger or Bust, där hon använde sin säljkunskap för att hjälpa misslyckade företag att vända.

Louise Zissman

Lärlingen 2013

Luisa var tvåan på The Apprentice 2013 (Bild: BBC)

Luisa gjorde vågor under 2013 -serien av The Apprentice, slogs snävt mot Lord Sugers investering av Leah Totton.

Även om hon vid flera tillfällen hävdade att hennes tre företag totalt var värt 1,5 miljoner pund, värderade The Independent dem till bara 194 pund.

Bakföretagsägaren gick sedan in i Celebrity Big Brother -huset i januari 2014 och slutade på fjärde plats.

'Jag har energin från en Duracell -kanin, sexappellen till Jessica Rabbit och en hjärna som Albert Einstein', sa Luisa.

Luisa gick på Celebrity Big Brother (Bild: Levereras av WENN)

Luisa och hennes första make, Oliver Zissman, skildes 2014 - och hon talade om att ha behandling för sexberoende i CBB -huset.

Hon gifte sig med den irländska affärsmannen Andrew Collins 2015, med vilken hon har två döttrar och en annan dotter från sitt tidigare förhållande.

Under hennes tid i CBB -huset blev hon nära vänner med Sam Faiers - gjorde framträdanden på hennes ITVBe -show The Mummy Diaries - och paret gör regelbundet välgörenhetsarbete tillsammans.

Luisa är nu värd för en framgångsrik podcastserie med programledaren Anna Williamson som heter LuAnna.

Hon är riktigt bra vänner med Sam och Billie Faiers (Bild: luisazissman/Instagram)

Luisa landade i varmt vatten tidigare i år när hon anklagades för & apos; rasism & apos; efter hennes ilska om Kina och coronaviruset.

Hon inledde en hård attack mot den kinesiska regeringen och hävdade till och med att de borde betala för de ekonomiska förluster som är kopplade till pandemin.

'Jag är verkligen jävla arg på kineserna, jag har läst online och allt som kungen genererar från dem och deras smutsiga våta marknader med deras omänskliga djurpraxis', skrek hon.

'Och ​​vad fansen gör där är uppriktigt sagt äckligt.'

Tala till sina 553 000 Instagram-följare ifrågasatte trebarnsmamman Kinas skamliga, olagliga handel med vilda djur och anklagade landet för att vara ursprunget till flera andra sjukdomar samt COVID 19.

”Den kinesiska regeringen borde få betala för det. Det är deras fel, fortsatte hon.

simpsons sista avsnitt

Luisa insisterade senare på att hennes anmärkningar inte var rasmotiverade, men hon fick mycket hetta på sociala medier från människor som slog ner hennes generalisering av ett helt land.

Phillip Taylor och Kate Walsh

Phillip Taylor och Kate Walsh 2009 (Bild: NEWSAMpix)

Philip var mest känd för att ha kommit med den bisarra Pantsman -karaktären - han klädde sig till och med som superhjälten för att sälja spannmål

Philip slog guld med Body-Rocka, en fitnessprodukt som han utvecklade under en lärlingsuppgift.

Han gjorde det till ett företag och sålde produkten till Argos.

Den tidigare fastighetsmäklaren hade också en relation med andra serie 5-tävlande Kate Walsh, som slutade tvåan det året.

Tyvärr separerade paret, som bodde tillsammans, 2010.

Kate började presentera Channel 5: s Live From Studio 5 och OKTV! från 2009 till 2011.

Men efter att ha dallat i showbizvärlden gick hon tillbaka dit hon började och blev Storbritanniens verkställande direktör för smyckejätten Pandora 2018.

Saira Khan

Saira var tvåa i den första serien

En annan mycket framgångsrik tvåa, Saira missade precis att vinna under den allra första serien av The Apprentice.

Ända sedan hon har blivit tv-reguljär, presenterat ett antal BBC-dokumentärer och varit värd för Martin Lewis Money Show från 2012 till 2017.

Sedan 2015 har Saira varit en populär panellist på Loose Women - och har inte varit rädd för att tala öppet om sitt privatliv och sina två barn.

Saira är nu en Loose Women -favorit (Bild: ITV)

Hon gick in i Celebrity Big Brother -huset 2016 men var den andra huskamraten som startades.

Förra året deltog Saira i Dancing On Ice och slutade på en nionde plats med pro -partnern Mark Hanretty.

Hon är också en populär Sunday NEWSAM -krönikör.

Se Även: