Bästa bärbara datorer att investera i för 2021 som är bra för arbete, skola eller spel

Spegel Bästa

Ditt Horoskop För Imorgon

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



När du vill köpa en ny bärbar dator kan det vara svårt att veta hur mycket du ska spendera för det du behöver.



De bästa bärbara datorer dessa dagar har lysande processorer, som huvudsakligen använder Intel, och kommer att klara det dagliga arbetet, så du behöver inte bli för trång i tekniska detaljer.



Om du bara vill köpa en bra allsidig bärbar dator för att streama program på Netflix, surfa på Internet och använda grundläggande program för arbete som Word, eller kalkylblad och presentationer, kommer du att spendera bra på runt £ 400 till £ 900 mark.

Videoredigerare, grafiska formgivare och kreativa proffs kanske vill plaska ut mer för extra snygga funktioner, som HD-skärmar, högklassiga högtalare och massor av lagringsutrymme. De huvudsakliga operativsystemen inkluderar Windows, MacOS och ChromeOS, och alla är enkla att använda, med MacOS som möjligen kanteras som det mest användarvänliga.

Fortsätt rulla för att upptäcka vår sammanställning av de bästa bärbara datorerna nedan. Dina Netflix bingeathons är på väg att gå upp en växel.



Bästa bärbara datorer för 2021

1. Huawei MateBook 13

Om du har en budget men ändå vill ha en bärbar dator av högsta kvalitet, är det bra att överväga denna Huawei MateBook.

Det är inte bara ultratunt och lätt (vi gillar att göra vår pendling så enkel som möjligt), den är också utrustad med en helt ny Intel i5-kärnprocessor och levererar skarpa, levande och detaljerade bilder.



Den har inte 4K -skärm och Thunderbolt 3 -portar som Dell XPS 13 eller MacBook Pro, men de klockor och visselpipor som många människor inte behöver eller missar. En av de mest prisvärda bärbara datorerna på marknaden.

2. Dell XPS 13

Om du letar efter alla klockor och visselpipor är den här smarta bärbara Dell -datorn något för dig. Den är liten, lätt, smal och har ultrahög 4K-upplösning för en superklar bild.

HD -webbkameran är nu placerad i mitten av InfinityEdge -gränsen högst upp, och ljudet är spektakulärt, streaming är sömlöst och färgerna levande.

Det finns en antireflekterande skärm för bekväm tittning och sist men inte minst är 90% av bärbara datorns delar återvinningsbara.

3. Google Pixelbook GO

Googles Pixelbook GO är en högpresterande Chromebook (så den använder Googles operativsystem) och är den första bärbara datorn med inbyggd Google Assistant-så det är som att ha en personlig assistent till hands hela dagen.

Kroppen är supertunn på bara 10,3 mm och den är extremt lätt (ännu lättare än en MacBook Air) på drygt 1 kg-perfekt för att bära till jobbet.

Den erbjuder upp till 12 timmars användning så att du kan använda den hela dagen utan kostnad, och kan enkelt vändas in i en surfplatta för enkel visning. Om du behöver ladda kan du få två timmars användning med 15 minuters laddning. Den har en fantastisk klar skärm, bättre än HD men inte riktigt 4K, för utmärkt visningskvalitet.

Vad mer kommer du att få snabbare surfning och strömning med den senaste sjunde generationens Intel Core i5. Eftersom den är så briljant smal hittar du ingen HDMI -sport för att dela din skärm med en TV. Den enda nackdelen med en annars nästan felfri produkt.

Fyra. Asus Zenbook 14

Med en Intel Core i5-processor kommer den här bärbara datorn enkelt att hantera dagliga uppgifter som bildredigering, webbsökning, avslappnat spel och ordbehandling.

Den har 8 GB RAM, vilket betyder att du kommer att kunna köra en bra mängd fönster på en gång utan uppenbar sakta ner.

Det finns en skarp, full 14 -tums HD -skärm för skarp, tydlig visning av foton och videor och en mängd praktiska USB -portar. Skärmen har nästan ingen ram, området på en skärm som omger skärmen, vilket ger mer utrymme för din visning.

Det finns också en smidig genväg på pekplattan som gör den till en nummerplatta, perfekt för alla som lägger mycket tid på att arbeta med kalkylblad. Det finns ingen pekskärm eller surfplatteläge, men det kan vara ett plus för vissa.

Läs mer

Bärbara datorer
Bästa bärbara datorer för 2020 Bästa budget -bärbara datorer Bärbara datorer Bäst för studenter

5. LENOVO IdeaPad 5i

LENOVO IdeaPad 5i

Lenovos IdeaPad är en idealisk, pålitlig dator för vardagliga uppgifter. Beskrivs som perfekt för & studera, arbeta med uppsatser, streama TV på begäran och surfa på webben, det är perfekt för alla, från studenter till proffs.

Det finns en full HD -skärm och en imponerande batteritid på upp till nio timmar, så du har gott om visningstid.

strikt komma dansande sex

6. 2019 Apple Macbook Pro 16-tums

Med smart, lättanvänd Touch Bar-teknik ändras funktionstangenterna högst upp på tangentbordet automatiskt baserat på vad du gör, från systemkontroller som volym och ljusstyrka, interaktiva sätt att justera eller bläddra igenom innehåll, intelligent skrivning funktioner som emoji och prediktiv text.

Skärmen är stor på 16 tum men är fortfarande lätt och lätt att bära, så du får mycket skärm & apos; fastigheter & apos; utan bulk.

Det finns en Intel Core i7-processor, så den kan enkelt hantera dagliga uppgifter som arbetsuppgifter, kurser, arbetspresentationer eller surfa på nätet. Det är också briljant för innehållsskapare, kreativa yrkesverksamma och designers, eftersom dess kraftfulla program, som bildmanipulering och videoredigeringsprogram, kommer att se bearbetningstider reduceras, vilket möjliggör bättre produktivitet.

Nämnde vi att den också har en superskärm och mycket högtalare? En fantastisk produkt med en prislapp för att bevisa det.

7. Asus VivoBook S15

För ett fantastiskt mellanklassalternativ kan du inte gå fel med Asus VivoBook S15.

Den hittar den perfekta balansen mellan pris, prestanda och praktiska egenskaper; den är lätt men erbjuder en stor skärm.

Den har en kraftfull Intel Core i5-processor, vilket gör vardagliga uppgifter superenkla. Den har en ljus och tydlig skärm och många praktiska USB -portar.

Batterilivslängden är genomsnittlig jämfört med vissa, men sammantaget är detta en högpresterande produkt till ett välsmakande pris.

8. 2019 MacBook Air 13,3-tums

Det är något så förföriskt med en MacBook-de är supersnygga, snygga och designledda.

Den mest bärbara MacBook någonsin, den är naturligtvis fortfarande mäktig. Näthinneskärmen är fantastiskt skarp, ljus och skarp, och ramarna har trimmats för mer skärmfastigheter. Styrplattan har Touch ID-upplåsning och tryckavkänning och även om den är liten finns det fortfarande ett tangentbord i full storlek, som också är praktiskt bakgrundsbelyst för att skriva i svagt ljus.

I5 använder Intel UHD Graphics 617 GPU för att se till att bilderna är smidiga oavsett om du spelar ett spel, tittar på en video eller redigerar ett foto.

MacBook Air 2019 har ett stort batteri som fungerar med den energieffektiva 8: e generationens Intel Core-processor som håller hela dagen. Detta innebär att du kan förvänta dig upp till 13 timmars batteritid på en enda laddning medan du tittar på iTunes -filmer eller 12 timmars trådlös webbsurfning. Det bevarar också sin egen batteritid genom att gå in i vänteläge efter att det har sovit i mer än tre timmar.

Om du älskar tanken på att vända din bärbara dator till en surfplatta, är Google Pixelbook ett bra alternativ.

Se Även: