Love Islands Jess Shears slår tillbaka efter påståenden om 'slutsåld hemligt bröllop'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jess Shears har slagit tillbaka på fans som klagar på att deras hemliga bröllop faktiskt sändes till världen av OK! Tidskrift.



Jess och Dom Lever fick nyligen hitch i en intim ceremoni i Mykonos - men bjöd inte in någon av deras Love Island -medstjärnor.



Men när de gjorde det stora avslöjandet igår - komplett med förstasidesstänk på kändismagasinet - påpekade fansen att det inte var hemligt eller lågmält att sälja ditt äktenskap till en publikation.



(Bild: OK!)

(Bild: ITV)

En sa: Roligt hur @Jessica_Rose_UK och @_DomLever höll sitt bröllop tyst men sålde fotona till ok mag #desperat , medan en annan följare tillade: Hur är det en hemlighet som de flesta i världen vet #förvirrad



Jess tog till Twitter för att säga: Ordet hemlighet kastas runt mycket - inget hemligt om det ville bara ha en låg dag med våra närmaste vänner och familj och nu är vi tillbaka i Storbritannien och vi är glada att dela det med er alla .

Paret förlovade sig bara tre månader efter att de träffades på ITV2 -dejtingshowen och sa & Ipos; I Do & apos; nyligen inför 22 av deras vänner och familjemedlemmar - men ingen av deras medstjärnor var inbjudna.



Jess, som letade efter sin klänning i dokusåpan Say Yes To The Dress, och hennes nya make förklarade varför de inte bad någon av sina andra öbor att se dem gå nerför gången.

Jessica Shears väljer en avslöjande brudklänning (Bild: TLC)

Berättade Jess ok! tidningen: ”Vi hade bara plats för våra närmaste vänner och familj. Vi planerar en fest i Storbritannien när vi är hemma så vi kommer att bjuda in Olivia Attwood, Sam Gowland och Chloe Crowhurst till det.

peaky blinders säsong 5 startdatum

'Jag vet att det fanns rapporter om att Olivia skulle bli tärnan men det var aldrig planen.'

Deras första 'bröllop' - i en bikini på Good Morning Britain (Bild: ITV)

Paret, som festade hela natten till klockan 7 efter att ha knutit, känner att de har bevisat dem som tvivlade på deras förhållande fel.

Dom sa till magaren: 'Folk sa att vi inte skulle hålla sist men nu är vi man och fru. Vi är bevis på att när du träffar rätt person behöver du inte umgås. '

Se Även: