Få 10% rabatt på bilbarnstolar på Halfords för barnsäkerhetsveckan, plus billiga högryggade säten som håller ditt barn säkert enligt de nya lagarna

Barnbarnstolar

Ditt Horoskop För Imorgon

Baby som ligger i barnstol i bilen

För att försöka avmystifiera ändringarna har Halfords lanserat sin kampanj för säkrare säte(Bild: Getty)



Den här veckan (5 - 11 juni) är det den officiella barnsäkerhetsveckan, som ökar medvetenheten om riskerna för barnolyckor.



eubank vs degaletid

För att visa sitt stöd, Halfords erbjuder 10% rabatt på utvalda Britax -bilbarnstolar både uppkopplad och i butik.



Vi har avrundat de bästa Britax -bilbarnstolarna som ingår i affären, liksom några billigare erbjudanden, för att ge dig lite sinnesro.

Byta ut din gamla bilbarnstol mot en helt ny?

Efter detta års nya bilbarnstolar, Halfords lanserade också sin kampanj för säkrare säte och gav föräldrar 20% rabatt på alla nya högryggade bältesstolar när de handlar med sina gamla bälteskuddar.

För att hämta rabatten behöver du bara placera din klick- och samlingsorder för din nya högryggsbooster med hjälp av koden säker plats i kassan. Ta bara med dig din gamla kuddeförstärkare när du går och hämtar den så kommer du att få rabatt.



Om du inte är säker på vad de nya reglerna gäller för bilbarnstolar kan du läsa vår fullständiga uppdelning av reglerna för nya bilbarnstolar här.

Men för att uttrycka det enkelt - de nya lagarna syftar till att förbättra barn & apos; säkerhet genom att stoppa tillverkare som introducerar nya rygglösa bältesstolar för barn som är mindre än en viss storlek.



Baby pojke fastspänd i sin bilbarnstol på en resa

Se till att ditt barn är säkert i bilen (Bild: Getty)

Liksom många återförsäljare erbjuder Halfords också gärna demonstrationsdemonstrationer i butiken samt ger dig råd om vad som är det lämpligaste sätet för ditt barn.

De kommer också att lagra höjddiagram och vågar, plus kopior av riktlinjerna, för att hjälpa föräldrarna att välja rätt sittplats för sitt barn.

10% rabatt på Britax bilbarnstolar

Britax Romer KIDFIX SL Bältesstol, £ 71,96 (var £ 110)

Lätt att montera, den här stolen är idealisk för föräldrar som vill investera i en supersäker stol

Britax har satt säkerheten i första rummet med denna expertdesignade bilbarnstol, som har ett innovativt ISOFIT-system med mjuk låsning.

indikerar ett lagkrav uk

Designen syftar till att begränsa missbruk, plus det finns intuitivt placerade säkerhetsbälten för att hålla barnen så säkra som fysiskt möjligt.

Britax Romer Eclipse bilbarnstol, £ 71,99 (var £ 135)

Den här stolens pitchkontrollsystem minskar barnets rörelse framåt om det händer en olycka

Denna bilbarnstol uppfanns för mindre bilar, till exempel de med tredörrar.

Den syftar till enkelhet och komfort för både dig och barnet, som kan installeras med antingen ett trepunktsbälte eller ett tvåpunktsbälte.

Läs mer

Babyförsäljning och erbjudanden
Hur man sparar om du har en bebis Var kan man köpa billiga blöjor? Stövlar fria babysatser för barnfarm Tesco babyrea

Topp 5 ersättningsbarstolar för mindre

Om ditt barn är kortare än 125 cm eller väger mindre än 22 kg - behöver du ett högt ryggstöd som denna grupp 2,3.

25 cromwell street gloucester

Halfords: Essentials Booster Seat med hög rygg , £ 25

Halfords säljer högryggade säten för bara £ 25

Du behöver inte spendera mycket pengar för att skydda ditt barn. Den här kommer till och med med ett tvättbart lock som kommer att vara praktiskt för rengöring av alla oundvikliga spill. Köp här.

Priset inkluderar inte 20% inbytesrabatt.

Modervård: Disney Frozen bilstol, £ 69,99

Barn över hela landet kommer att älska denna Frozen bilbarnstol

Ha alltid dina Frozen -vänner med dig när du reser tack vare denna coola bilbarnstol, som också har ett justerbart nackstöd - perfekt för alla oundvikliga växter. Köp här.

vilken tid öppnar Wetherspoons

Kiddicare: Traffic Red Car Seat, £ 29,99

En värdeplats som inte snor sig på säkerhetsfunktionerna

Denna färgglada bilbarnstol är lämplig från 9 månader till 11 år och kommer att hålla ditt sinne och plånbok glada under de flesta av dina små besvär & barndom. Köp här.

Argos: BabyStart Racer Group 1-2-3 Svart bilbarnstol , £ 32,99

Denna sits anpassar sig när din lilla växer, från 9 månader till 12 år

Med ett vadderat säte och en 5 -punkts sele är denna diskreta bilbarnstol lätt och bärbar, men ändå håller ditt barn säkert. Gå till vår Argos kupongkodssida för fler erbjudanden.

Läs mer

Ny lag för barnbarnstol
Nya lagar om barnstolar NU gällande De nya reglerna och reglerna Billiga bältesstolar att uppgradera till Kraschbilder visar behovet av lagändringar

Halfords: Bältesstol med hög rygg , £ 35 (var £ 40)

Denna iögonfallande rödfärgade sits har också en inbyggd kopphållare

Med ett justerbart nackstöd håller detta bilbarnstolalternativ dig länge, liksom tvättbara lock har det också en infällbar kopphållare, vilket gör det mycket mer tilltalande för de äldre åldrarna. Köp här.

Se Även: