Take That -fans släpper ilska när DVD: n från bandets Live 2015 -turné drogs från försäljning under glitch

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det här är inte vad upphetsade fans betalade bra pengar för ...



En DVD med Take That s utsålda stadionsturné har återkallats och drogs ur försäljning eftersom den innehåller en GLITCH som ser att den fryser under öppningslåten.



DVD-skivan av Take That Live 2015-turnén, som är inställd för en fristående release i december, har ingått i återutgivningen av bandets bästsäljande album III 2014, som släpptes i fredags.



Onlinehandelsjätten Amazon uppger att III 2015 -utgåvan för närvarande inte är tillgänglig & apos; och & apos; vi vet inte när eller om denna vara kommer tillbaka i lager & apos ;.

Den förklarar: 'Vi har informerats om ett fel i kopior av DVD: n som ingår i denna titel, vilket resulterar i frysning/avbrott i spelet mellan 13 och 15 minuter.

'' Vi arbetar för närvarande med en lösning och kommer att kontakta kunder i god tid för att ersätta alla beställningar som säljs och skickas direkt av Amazon.co.uk så snart som möjligt. ''



Amazon DVD -sida (Bild: Amazon)

Det har också hämtats från försäljning på bandets merchandising -webbplats och HMV.



Filmen av Mark Owen, Howard Donald och Gary Barlow som sjunger I Like It fryser i 10 sekunder innan de fortsätter.

Läs mer:

Amazon-recensenten Scarlet Jupiter gav produkten två stjärnor, men skrev: 'Det här skulle ha varit ett 5-stjärnigt paket, men tyvärr är det ett annat fall som visar hur lätt en persons oaktsamhet kan förstöra en trevlig sak.

uk ps4 releasedatum

'Trodde att det var min DVD -skiva som fryser och hoppar över, men det verkar som om de flesta kunder upplever samma problem med sina skivor, så det måste vara huvudkopian som orsakade detta.

'Vad hände med kvalitetskontrollen, verkligen?'

Pojkarna på scenen under O2 -spelningen (Bild: GEOFF ROBINSON)

Besviken Annie gav den en ensam stjärna. 'Köpte det här och jag skickar tillbaka det - det fryser 13,55 minuter in', skrev hon.

'Hur Universal kunde ha gjort ett sådant misstag är bortom mig. Ingen kvalitetskontroll här.

'Hoppas på att universellt ge ut alla DVD -skivor under de närmaste veckorna. Mycket dyrt misstag från deras sida. Lärdom, hoppas jag. '

Arga fans som hade väntat sex månader på DVD: n tog sig också till sociala medier för att klaga.

55 ängelnummer doreen dygd

En intet ont anande Howard lade upp en bild på sig själv med en ullrock innan de strikt framträdde förra helgen och hälsade sina följare så här:

Och översvämmades genast med svar.

Det finns farhågor för att 100 000 DVD -skivor måste återkallas om den tidigare framgången med Take That & s utgåvor är något att gå efter.

Under 2009 var bilderna på deras Circus-turné den snabbast sålda musik-DVD: n genom tiderna medan 2011-utgåvan av deras Progress-turné-DVD sålde dubbelt så mycket som resten av musik-DVD-skivorna tillsammans under de två första dagarna.

Howard postade ett positivt meddelande till Twitter i veckan som kanske eller inte har varit avsett att blidka missnöjda fans.

Bandets skivbolag Polydor berättade för NEWSAM Online: 'The first stock of the new Take That release & apos; III - 2015 Edition & apos; har tyvärr fått återkallas från återförsäljare på grund av ett fel på DVD: n som ingår i paketet.

'Nytt lager tillverkas för närvarande och vi arbetar för att få det distribuerat så snart som möjligt.

kattunge satt i brand

'Alla som har köpt den här titeln bör kontakta den relevanta återförsäljaren som kommer att meddela när de kommer att vara tillgängliga för att tillhandahålla en ersättare.

'Vi ber om ursäkt till alla som köpt defekta kopior av denna version.'

Det legendariska popbandet har haft sju No1 -album och 12 No1 -singlar i Storbritannien och sålt över 45 miljoner skivor.

Jason Orange, Howard Donald, Robbie Williams, Gary Barlow och Mark Owen från Take That

Den ursprungliga line-up av Jason Orange, Donald, Robbie Williams, Barlow och Owen (Bild: ITV)

Deras senaste turné sålde ut arenor runt om i världen - inklusive 10 nätter på Londons O2 Arena - som uppträdde för över en halv miljon människor.

Omsläppet av III tillför tre låtar till originalalbumet samt turné-DVD.

Videon till Hey Boy ser trion gå ut i Saturday Night Fever -stil på New Yorks gator.

Bandet kommer att rubrikerna på Hyde Park 2016 - första gången de har uppträtt på den ikoniska platsen som har varit värd för sådana armaturer som The Rolling Stones, Neil Young, The Libertines, The Who, Kylie Minogue, Black Sabbath och Taylor Swift.

Se Även: