Richard Madeley och Judy Finnigans äktenskap är 'inte normalt', säger dottern Chloe

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Chloe Madeley säger att det helt enkelt inte är normalt att hennes berömda föräldrar tillbringar så mycket tid tillsammans.



33-åringen, som gifte sig med ex-rugbyspelaren James Haskell, 35, 2018, säger att hon är glad att hon inte kommer först när det gäller honom.



När hon talade om sin tv -presentatör, mamma Judy Finnigan och pappa Richard Madeley, sa hon till Woman & apos; s Own: 'Jag växte upp när jag såg mina föräldrar göra allt tillsammans. Det tog mig väldigt lång tid att inse att det inte är normalt.



julkalkonpriser 2019

Fitnesstränaren tillade: ”Jag har verkligen tur att jag hittade James när jag gjorde det - eftersom han var en rugbyspelare, så jag kom inte först. Med en rugbyspelare är det dem och deras karriär - och du gillar det eller klumpar det. '

Richard och Judys äktenskap är

Richard och Judys äktenskap är 'inte normalt', enligt deras dotter (Bild: PA)

Förra månaden erkände Chloe att hon tvingades bära kappan inuti sitt hem eftersom James inte skulle låta henne slå på värmen.



Hon sa till sina fans: 'James lät mig inte ha värmen på. Det är oförskämt. ”Säger att han säger åt henne att” ta på sig en tröja ”istället.

Hon kommenterade sedan en bild som han lade upp när hon myste under en filt med hunden Bert: 'Han håller mig varm för att du inte låter mig sätta på värmen. Du har skapat ditt eget problem. '



vithaj Storbritannien
Chloe är gift med James Haskell

Chloe är gift med James Haskell (Bild: PA)

Hon stämplade skämtsamt sin man som en 'tight a ** e'.

Samtidigt fick Richard nyligen lite beröm för den andra kändisföräldern Katie Price.

Efter att hennes dokumentär Harvey and Me sändes på BBC tog Richard sig till Twitter för att föreslå att hon skulle hedras av drottningen efter att ha delat en känslomässig inblick i hennes liv med sin funktionshindrade son, som har ett antal tillstånd, inklusive Prader-Willis syndrom, autism och partiell blindhet.

Chloe med sin berömda mamma och pappa

Chloe med sin berömda mamma och pappa (Bild: PA)

Richard skrev: 'Vi tittade just på Katie Price BBC2 -dokumentet.

lindsay lohan ny pojkvän

'Den kvinnan borde vara på nästa nyårslista för utmärkelser för tjänster till moderskap.

'Vilket bevis på den osjälviska kraften i moderns kärlek. Helt överblåst av henne. '

Katie nådde ut för att tacka honom för hans vänliga ord och svarade: 'Tack så mycket för ditt stöd Richard glad att du gillade showen'.

Se Även: