Gratis ögontest på Boots för alla - så länge du gör det före augusti

Stövlar Storbritannien

Ditt Horoskop För Imorgon

Kupongen löper ut den 31 juli



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Hur viktiga de än är, blir vi ibland avskräckta av kostnaden när det gäller viktiga hälsokontroller som ögonprov och tandläkare.



gift vid första ögonkastet sanning

Men om du ska besöka optikerna kan du nu få det gratis, eftersom Boots just har lanserat en gratis ögontestkupong på sin webbplats.

Värdet £ 25, kupongen kan användas av absolut alla för att få ett gratis ögontest - och du behöver inte köpa en enda sak.

Allt du behöver göra är att boka tid hos Boots optiker före den 31 juli 2019 och presentera kupongen vid ankomst (som du kan ladda ner här eller via Boots webbplats ).



För att boka ett ögontest kan du antingen ringa 0345 125 3752, besök dina närmaste Boots Opticians eller boka tid online.

Stövlar ögontester är vanligtvis £ 25 (Bild: Getty)



Du måste dock använda kupongen innan augusti, eftersom den löper ut den 31 juli, så se till att du bokar din förr än senare för att få en plats innan freebien tar slut.

dödsstraff i japan

Även om du inte behöver köpa något för att få rabatten eller se ditt recept, om du väljer att hämta några glasögon medan du är där, finns det också en rabattkupong på 20 £ för när du spenderar över 20 £ på receptglasögon eller solglasögon.

Fyndjägare delade också med sig av sina tips för att använda kupongen

Ursprungligen upptäckt på erbjudanden forum Heta erbjudanden i Storbritannien, massor av kommentatorer delar också sin erfarenhet med varumärket för alla som aldrig har använt dem tidigare.

En användare med namnet unclejim sa '' Använd det här två gånger nu. De ger dig ditt recept oavsett, men högtrycksförsäljningen de tar upp under testet är riktigt irriterande och det förändras mycket trevligt attityd till det värre när de inser att du inte kommer att köpa någonting. Fortfarande ledigt, håll ut för dig själv.

bästa ansiktshårborttagningsverktyget

Under tiden erbjöd pingvinen sitt eget luriga sparsnåltips för hur man får ett gratis ögontest och säger 'Gå bara in i stövlarna och be om en tid. Aldrig betalat än. Berätta för dig att du nipper till specsavers istället så lägger de en kupong från kassan.

Läs mer

Insider shopping hemligheter
TK Maxx Waitrose Aldi Tesco

Se Även: