Gift vid First Sight's Jack erkänner att han och Verity 'njöt varandra' innan de splittrades

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gift vid första ögonkastet paret Jack och Verity förstörde fans när de meddelade att de skiljer sig och nu avslöjar han exakt varför saker och ting inte gick.



Trots att de blev intima med varandra säger Jack att det saknades något mellan dem och han tog beslutet att dumpa henne bara tre månader efter deras stora dag.



Han erkände Närmare att även om han hade en & apos; no-sex & apos; regel IT -konsulten Jack, 26, och kontorschefen Verity, 28, trivdes med varandra & apos; under deras kortlivade äktenskap.



Jack sa att även om han och Verity gick riktigt bra, så trodde han bara inte att gnistan var där för honom.

inställd på livsvinnare

Jack och Verity verkade som om de skulle hålla (Bild: Kanal 4)

'Det var ett beslut som jag kom till gradvis och i slutändan kände jag att jag inte hade något annat val än att låta henne gå', förklarade han.



spegel framsidan idag

Tillade att han inte ångrade att han deltog i Channel 4 -experimentet, Jack gick inte in på ytterligare detaljer om deras splittring men sa att det var vänskapligt och att de skulle förbli vänner.

Jack förklarade att han i sina tidigare relationer alltid hade 'hoppat i sängen ganska snabbt' och ville prova ett annat tillvägagångssätt.



Han avslöjade att de hade varit intima (Bild: Kanal 4)

Jack hade ett strängt sexförbud (Bild: Kanal 4)

Han sa: 'Jag har haft en hel del stick för min regel utan kön - det finns detta antagande att det var för att jag inte tyckte att Verity var attraktiv, särskilt när jag berättade för mina vänner att jag tyckte om hennes personlighet.

'Jag tycker att Verity är en snygg tjej.'

Jack försvarade också den motreaktion som hans pappa fick för att han verkade skruva upp ansiktet på Verity i det ögonblick som han såg henne gå ner i gången mot sin son.

”Min pappa är en av de trevligaste killarna. I slutändan älskade han Verity, och det gjorde resten av min familj också, 'tillade Jack att de var upprörda när han meddelade deras splittring.

Jack bekräftade att han dumpade Verity (Bild: Kanal 4)

boo (hund)

Mot slutet av det sista avsnittet bekräftade Jack och Verity att de planerade att vara gifta.

De fortsatte sina ringar och de var båda överens om att de ville arbeta i sitt förhållande, med fans som var så glada över dem.

Men bara några minuter senare när avsnittet tog slut, dök paret upp på skärmen den här gången separat.

Jack bekräftade sedan att han avslutade sitt äktenskap med Verity och erkände att han inte kände ett samband med henne.

606 ängelnummer betydelse

Verity var förstörd äktenskapet fungerade inte (Bild: Kanal 4)

Verity, som inte bar sin vigselring, slog tillbaka tårar när hon berättade för sina vänner vad som hände och erkände: Jag försökte verkligen och jag trodde att vi var med och skulle båda jobba på det.

Jack sa att jag inte var den och trodde att han hade gett allt, och det var det. Vi var bara tillsammans i tre månader vilket jag tror är en droppe i havet för att försöka få det att fungera, och det är inte resultatet jag ville ha.