Curry prisfel ser iPads till försäljning för £ 4 inför Black Friday

Ipad

Ditt Horoskop För Imorgon

Shoppare blev seriöst upphetsade i går kväll efter en prisfel på Currys PC World såg £ 289 iPads reduceras till bara £ 4 i kassan.



Den superbilliga affären kom när återförsäljarens Black Friday-erbjudanden lanserades och tillämpades när du beställde en 9,7 tum 2018 iPad från iPad (32 GB) och skrev in koden 'FREECASE' i kassan.



Det som var tänkt att vara en £ 30 rabatt på fallet slog faktiskt hundratals av priset.



Nyheterna om mega-affären spred sig som en löpeld på sociala medier.

aj pritchard flickvän 2019

'Hälften av Blackpool fick just en iPad för under en femman från Curry's. Någon blir avskedad under morgonen, 'skrev en på Twitter.

Mitch tillade: 'Jag har en iPad på £ 4. Skål currys! '



Ganska snart var iPad inte tillgänglig för vare sig leverans eller hämtning, medan den under onsdagsmorgonen helt enkelt inte längre finns med.

Och kunderna blir skeptiska till att deras någonsin kommer att komma - vissa ser beställningar annullerade.



'Jag förstår att jag förmodligen aldrig skulle få £ 5 iPad', twittrade Toby.

'[Men] de kunde åtminstone ha anständigheten att maila mig, den enda anledningen till att jag vet att den har avbrutits beror på att ha kontrollerat DPD, grundligt besviken på Currys, grundligt besviken.'

En annan skrev: 'Curry är bättre skicka mig denna ipad eller jag stämmer.'

britain's got talent 2018-biljetter

I en butik, när pengar har bytt händer, anses köpet vara ett juridiskt bindande kontrakt - det betyder att du inte kan kräva tillbaka varorna om de är för låga priser.

Men lagen är inte på sidan för köpjägare online - som återförsäljare är inte tvingas sälja varor till det annonserade priset.

Det är något Tesco -kunderna fick reda på redan 2012 efter att återförsäljaren listade en iPad för 49,99 pund, snarare än 499 pund, bara för att se butiken vägra att respektera order.

Läs mer

Konsumenträttigheter för julhandeln
Hur lång tid har du på återbetalning Paket saknas eller går sönder Dina rättigheter om ditt paket försvinner Julen returnerar policyer för större butiker Om du köper något för fel pris i en butik kan de inte begära tillbaka det när pengar har bytt ägare

Om du köper något för fel pris i en butik kan de inte begära tillbaka det när pengar har bytt ägare

Ibland har butikerna hedrat dessa misstag - när Marks & Spencer annonserade en Panasonic 50 -tums TV värd 1 099 pund för bara 199 pund gav butiken tilltryck på nätet och stod vid beställningarna.

tränare för billy joe saunders

Men det ser inte ut att bli ett lika bra resultat den här gången.

En talesperson för Currys PC World berättade för NEWSAM Moneysaid: På grund av ett prisfel på vår webbplats debiterades ett antal kunder felaktigt belopp för en iPad. Detta problem rättades snabbt på webbplatsen och vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

I linje med våra villkor, som finns på vår webbplats här , vi respekterar inte prisfel. Det annonserade priset var korrekt, men på grund av mänskliga misstag bearbetade priset felaktigt när kunden använde en kampanjkod för ett tillbehör.

snabbaste fifa 18-spelare

Vi erbjuder fullständiga återbetalningar och arbetar för att minska sådana fel i framtiden.

Black Friday 2019 - topphandlare som deltar

Black Friday 2017
  • Argus (i butik och online) - perfekt för att hämta rabatterade leksaker, teknik och elektronik som bärbara datorer och TV -apparater.

  • Amazon (online) - ett stort utbud av teknik- och spelartiklar inklusive återförsäljarens egna märkesvaror som Echo -högtalaren och Fire -surfplattorna. Också massor av rabatterade smycken, mode, skönhet och spritprodukter.

  • ASOS (online) - hundratals mode, skönhet, accessoarer och skor från toppmärken kommer att presenteras i rabatterna.

  • John Lewis (online och i butik) - med de & apos; re & apos; Never Knowingly Undersold & apos; tag line, är återförsäljaren prismatchande rivaler på populära teknik-, hem- och modelinjer.

  • Tesco (i butik) - stormarknadsjätten erbjuder enorma rabatter på populära elektriska apparater som smarta HD -TV -apparater och Dyson -dammsugare.

  • Stövlar (i butik och online) - skönhet, smink, hudvård och personliga elektriska föremål kommer att vara några av de omfattande erbjudandena från high street -kedjan.

  • Currys PC World (i butik och online) - shoppare kan förvänta sig erbjudanden på smarta hemenheter, bärbara datorer och surfplattor från Apple och videospelkonsoler.

  • SPEL (i butik och online) - enorma rabatter på de senaste PS4- och XBOX -konsolpaketen och toppspel som FIFA 19.

    amelia tillverkad i chelsea
  • Nästa (i butik och online) - ett brett urval av dam-, herr- och barnkläder och accessoarer kommer att presenteras. Vid sidan av återförsäljarens populära hem

  • Mycket (online) - förvänta dig ett brett utbud av rabatterade produkter, allt från möbler till elektriska apparater samt leksaker och mode.

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer

För fler uppdateringar och de senaste nyheterna och erbjudandena när de meddelas kolla vår Black Friday 2019 -guide .

Se Även: