Billiga semestrar 2018: Bästa reseerbjudanden på all inclusive, sista minuten -paket, kryssningar och storresor

Resenyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Caiaimage)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Brittiska i sina miljoner tar sig till webben på jakt efter de bästa erbjudandena och inspiration för deras flykt 2018.



Och det finns gott om destinationer att besöka under 2018 oavsett om du letar efter en klassisk semester till Spanien, Frankrike, Italien och Grekland, eller funderar på att testa en ny hotspot som Kroatien eller Sydamerika, där turismen ständigt ökar.

Om du är ute efter en tillflyktsort med en budget, läs vidare för vår praktiska guide om var du kan besöka i år, de billiga semestererbjudandena att titta på, inklusive semesterstopp och kryssningar.

Och för att hjälpa dig att starta året med stil har vi också avrundat de bästa reseavtalen under januari -försäljningen för att hjälpa dig att hitta det ultimata fyndet.



Vad finns i guiden?

  • Sista minuten-erbjudanden för korta och långa raster
  • Hur man hittar en billig storstadssemester
  • Familjesemester
  • Hur man bokar en all inclusive-semester
  • Camping semester
  • Flygerbjudandena att se upp för 2018
  • Staycations
  • Billiga hotell
  • Kryssningserbjudanden

Läs mer



Reserbjudanden 2019
Billiga maj -erbjudanden Billiga flyg till Spanien Billigaste all-inclusive-ställen för britter easyJet sommarrea för bästa erbjudanden 2019

    Sista minuten -erbjudanden

    Korta raster

    • Malta från £ 136 sid: LoveHolidays erbjuder sju nätter på det 4-stjärniga Canifor Hotel, på bed and breakfast.

    • Lissabon från £ 237 sid : easyJet Holidays erbjuder tre nätter på det 4-stjärniga Browns Central Hotel, bed and breakfast. I priset ingår flyg tur och retur från London Luton.

    • Korfu från £ 287 sid : Thomas Cook erbjuder sju nätter på det 3-stjärniga Marina Hotel på bed and breakfast. Priset inkluderar transfer och bagage.

    • Mallorca från £ 290 pp: LoveHolidays erbjuder all inclusive sju nätter på det 3-stjärniga Club Cala Romani Hotel.

    • Costa del Sol från £ 306 sid : TUI erbjuder sju nätter på det 4-stjärniga TUI Sensima Riviera på bed and breakfast-basis.

    • Cypern från £ 517 sid : First Choice erbjuder sju nätter på 4Sun Louis Phaethon Beach-klubben på all inclusive.

    Långdistanspauser

    • Dubai från £ 413 sid : On the Beach erbjuder vistelser på Hilton Dubai Jumeirah Resort & Residence från £ 59 per natt, per vuxen.
    • Vietnam från £ 689 sid : Wowcher har för närvarande ett erbjudande om en 16-nattstur i Vietnam och Kambodja med boende, utvalda måltider och transfer. I priset ingår inte flyg.
    • Cancun från £ 745 sid : TUI erbjuder sju nätter på det 5-stjärniga TUI SENSATORI Resort Riviera Cancun på all inclusive. Priserna inkluderar transfer och bagage.
    • Jamaica från £ 794 sid : First Choice erbjuder sju nätter på det 4-stjärniga ClubHotel Riu Negril med all inclusive.
    • Orlando från £ 906 sid : TUI erbjuder sju nätter på det 4-stjärniga Loews Royal Pacific Resort på Universal Orlando endast för rum.

    Hitta en billig storstadssemester

    Från Venedig till Jungfruöarna har vi de bästa kryssningserbjudandena och tipsen

    Från Venedig till Jungfruöarna har vi de bästa kryssningserbjudandena och tipsen

    Om du har ett hektiskt schema och efter en billig stadsresa för att förändra landskapet har vi avrundat de 10 bästa europeiska destinationerna för en långhelg för att inspirera dig.

    Vi har också bra tips på hur du kan spara på boende som täcks, samt hur du sparar på lokala resor genom raileasy.co.uk och Trainline Europe .

    Kan du inte bestämma vart du vill åka? Få en dos reseinspiration på vår stadsresa där vi har allt från destinationsguider till sena erbjudanden och erbjudanden.

    Under tiden, för dem efter en budgetresa, här är de 10 bästa värdestäderna i Europa för en helg bort.

    Funderar du på att åka långdistans för en familjesemester? Här är de bästa långdistansresorna för familjen, inklusive aktiviteter att göra med barnen när du är där.

    Åh, och bara för skojs skull har vi också avrundat de bästa europeiska städerna för billig öl ...

    groves v eubank tv

    Populära erbjudanden om storstadssemester

    • Om du planerar att utforska Europa med tåg i sommar kan du köpa biljetter från bara 40 £ med My Interrail. Järnvägsföretaget erbjuder upp till 15% rabatt på Global och One Country Passes för bokningar som görs den 31 mars 2018. Klicka här för att använda rabatten .

    Läs mer

    Camping och semesterstugor
    Promenader Eurocamp -utflykter Topp 10 semesterparker i Storbritannien 10 Europas mest prisvärda campingplatser

    Familjesemester

    Topp 10-All-inclusive på Menorca: Hotel Sur Menorca har ett helt nytt vattenland för i år, med flerfiliga åkare, hastighetsrutschbanor och en lat flod. Det lugna boendet ligger i utkanten av semesterorten Punta Prima

    Om engelska vädret inte riktigt ger dig den lycka du behöver, kan ett snabbt dopp någonstans fräsande vara på radarn. För att hjälpa dig med din fyndjaktjakt, här är de bästa erbjudandena just nu - och 8 hack för att hitta det bästa erbjudandet (och få en gratis flyguppgradering).

    Men vart ska man gå? Södra Spanien, Mauritius och Orlando är populära hotspots för lite vintersol, som alla garanterar klar himmel, brännande dagtemperaturer och den där rätt soliga vinden på kvällarna.

    Vi har också en Sunshine Holidays-sida för ett extra utbrott av reslustinspirerande resandeinspiration-och om du fortfarande vill boka en sommarresa i sista minuten, kolla in dessa fantastiska erbjudanden på stugor, lyxvillor och allt inklusive semesterorter för resor under skollovsdatum.

    Familjesemester kan kosta förmögenheten. Om du har en utgiftsgräns, betrakta en europeisk destination som easyJet och British Airways är ofta värd för fantastiska paketerbjudanden i sista minuten till Europa - inklusive hela sommaren.

    Här är 6 hack för att hitta billiga sista -minuten -erbjudanden till Spanien, Grekland och Europa.

    Vi har också täckt Disneyland - se våra Disneyland Paris -erbjudanden för alla senaste erbjudanden de erbjuder.

    Hur man bokar all inclusive -semester

    Kvinna på semester som njuter av en tropisk cocktail i poolen

    Kvinna på semester som njuter av en tropisk cocktail i poolen (Bild: Getty)

    All inclusive-semester är nu mer populärt än någonsin. De erbjuder ett runt pris per person, inklusive boende och mat, och om du gör det bra kan du spara en förmögenhet på alkoholpriser och uteservering.

    De är också ett klokt val om du har en stram budget - eftersom de kan hjälpa dig att hålla dig till det - genom att spara dig kilon på de små extrafunktionerna.

    Vi har brutit ner de bästa all inclusive-erbjudandena denna vecka i vår guide, tillsammans med de fyra bokningstipsen att komma ihåg när du letar efter de bästa priserna.

    Du kan också kolla in de 10 bästa all inclusive-hotellen i Europa som avslöjades av TripAdvisor för 2018.

    Läs mer

    Stadsguider
    Reykjavik, Island Edinburgh, Skottland Barcelona, ​​Spanien Paris, Frankrike

    Camping semester

    Eurocamps Camp Lanterna i Kroatien

    Om du vill ta med familjen på en europeisk camping semester kan du få erbjudanden från £ 10 per person och natt - och de flesta fritidshus kan sova upp till 8.

    Här är vår topp 10 guide till de bästa europeiska campingplatserna, från västra Bretagne, till södra Frankrike och Spanien.

    hetaste stället i Storbritannien

    Camping semester specialister Eurocamp är ett bra ställe att börja din sökning - du kan se våra favorit Eurocamp -erbjudanden här.

    Vi har också samarbetat med resguruerna för att skapa den ultimata guiden för semestrar i Frankrike, över dess vackraste regioner från Provence till Normandie.

    Var noga med att kontrollera P&O Ferries och Brittany Ferries för billiga kanalövergångar - de har alltid haft en bra affär.

    Om en vistelse finns på korten kan Storbritanniens bästa familjevänliga campingplatser vara av intresse.

    För campingerbjudanden året runt och recensioner av alla de stora campingplatserna i Storbritannien och Europa, se vår campinglovssida.

    Flygerbjudandena att se upp för 2018

    Boka separat? Roa försäljningen innan du skriver på den prickade linjen (Bild: PA)

    Oavsett om du letar efter billiga flyg eller ett komplett paketavtal, finns det massor av fantastiska erbjudanden under hela affären - till exempel rabattkod erbjudanden från easyJet , försäljningsrabatter från British Airways ,, och enorma besparingar från Emirates , Thomas Cook och TUI redo att snappas upp.

    Du kan hålla dig uppdaterad med de senaste erbjudandena och erbjudandena på sidan Billiga flyg från snabbförsäljning till löpande erbjudanden för hela familjen.

    Staycations

    Butlins har genomgått en enorm upprustning - med prisvärda lyxstugor i fyra brittiska kuststäder

    Populariteten för staycations har skjutit i höjden de senaste åren, med många familjer på väg till den brittiska kusten eller orter i Butlins-stil för att ha kul i solen som inte kommer att låta dig bryta banken.

    För att hjälpa dig att hitta ett fynd har vi gjort det bästa Butlins kupongkoder och erbjudanden , samt erbjudanden och rabatter på Travelodge -hotell över hela landet.

    När det gäller raster i nöjesparker har vi letat efter de bästa Legoland -erbjudandena här, eller om Alton Towers kittlar din fantasi har vi också tagit reda på hur vi ska köpa billiga biljetter och korta pauser.

    Du kan också kolla in vår British Breaks -sida för mer inspiration för staycation. Vi har en mängd bad- och stadsresor med guider om allt från vad du ska göra och var du ska bo.

    Till exempel, om du funderar på att bege dig till Brighton kan du hitta några fantastiska billiga hotell här, samt en insiderguide om alla sevärdheter och aktiviteter du måste se.

    För mer inspiration kan du också kolla in de 10 bästa hotellen i Storbritannien för 2018 enligt TripAdvisor.

    Billiga hotell

    Ung kvinna som sover i hotellsäng

    Det är möjligt att få en god natts kip utan att ta ett lån (Bild: Getty)

    Oavsett om det är en vistelse i Storbritannien, Europa eller utomlands, kan hotell kosta en förmögenhet - särskilt om du väljer ett paket som ingår i måltiderna.

    Kolla in vår dedikerade billiga hotell -sida för alla de senaste försäljningarna och erbjudandena - och för en budgetvänlig vistelse kanske du också vill bläddra på vår Travelodge -erbjudanden -sida som innehåller tips om hur du hittar de bästa erbjudandena för dig.

    Vi har också avrundat de bästa billiga hotellen i en mängd städer över hela världen, inklusive Storbritannien: kolla in några av de bästa prisalternativen nedan genom att klicka på din valda stad.

    • amsterdam
    • Brighton
    • London
    • New York

    LONDON Pausar

    Känner du frestelsen att boka en vistelse i huvudstaden?

    Kolla in de bästa billiga dagarna i London - inklusive hur du köper billiga biljetter till West End -shower - liksom stadens bästa gratis museer. För något lite extra speciellt har vi letat efter de 10 fantastiska sakerna som du aldrig visste att du skulle kunna göra i staden.

      Läs mer

      Europeiska stadsguider
      Amsterdam, Nederländerna Lissabon, Portugal Edinburgh, Skottland Berlin, Tyskland

      Kryssningserbjudanden

      Fartyget Caribbean Caribbean

      Se en handfull länder på bara en vecka med en kryssningspaus

      Om du inte är en av de 1,64 miljoner brittiska semesterfirare som åkte på en kryssning förra året, är det inte hög tid att du går upp på landgången?

      Med boende, mat och underhållning inkluderat kan det vara en av de mest prisvärda semestrarna du hittar.

      För att hitta de bästa sena erbjudandena och paketen, kolla in vår sida om kryssningserbjudanden.

      Åh, och om du aldrig har varit på en kryssningssemester förut har vi 25 bästa tips för kryssning nybörjare, med råd om allt från att välja rätt skepp till vad du behöver packa.

      Se Även: