Costa meddelar gratis kaffe för alla eftersom Express -maskiner går gratis

Costa Kaffe

Ditt Horoskop För Imorgon

Det finns kanske ingen gratis lunch, men det finns säkert gratis kaffe, eftersom Costa Coffee just har meddelat att alla Express -maskiner kommer att vara helt gratis att använda idag.



Nej, det är inte ett aprilskämt, bara en massivt generös giveaway, eftersom tisdagen den 1 oktober 2019 kommer alla deltagande Costa Express -maskiner i Storbritannien att vara kostnadsfria i 24 timmar.



Tyvärr, med undantag av Nordirland, kommer du att kunna välja mellan allt på Express -maskinens meny, välja mellan klassiker inklusive Americano, Latte, Espresso och Cappuccino, eller till och med bara en god gammal varm choklad.



Eftersom ingen av Express -maskinerna tar pengar, kommer du också att kunna anpassa din dryck helt gratis och lägga till sirap i din dryck.

ny spindel i Storbritannien

Ta reda på hur du kan hämta din gratis varma dryck här

Gå inte in i en Costa -butik - det här är de maskiner du letar efter



Erbjudandet finns tillgängligt på över 8 500 deltagande Costa Express -maskiner i hela landet, och erbjudandet startar klockan 00:15 tisdagen den 1 oktober 2019 (eller när din närmaste butik med en expressmaskin öppnar) och slutar klockan 00:15 onsdagen den 2 oktober 2019.

För att få dig att komma tillbaka för mer rekommenderar Costa också att folk registrerar sig för sin Costa Coffee Club -app och skannar den när de packar upp sin freebie, eftersom alla som hämtar en gratis drink nästa tisdag och har appen också kommer att delta i en dragning, med ett topppris på gratis Costa -kaffe i ett år. Tänka...



Du kan ha hur många som helst (Bild: Getty Images Europe)

Läs mer

som är ruby ​​allen i eastenders
Gratis mat och dryck
Gratis pizza Helt gratis kyckling på KFC Gratis Just Eat takeaway Gratis barnmat och frukt på IKEA

VD, Scott Martin på Costa Express sa: Kaffebranschen blomstrar utan tecken på vår kärleksaffär med drycken som saktar ner, eftersom det uppskattas att 95 miljoner koppar konsumeras om dagen.

Men i flera år har självbetjänade dryckesmaskiner burit en viss stigma. Frystorkat kaffe, mjölk med lång livslängd, klumpiga soppor och intetsägande varm choklad lagrades lätt i maskiner under slutet av nittiotalet och början av nöttiotalet, så vi kan föreställa oss hur en fattig upplevelse räcker för att sätta någon ur livet!

man united matcher 2020/21

Vi på Costa Express tror inte att detta är acceptabelt och har arbetat outtröttligt för att revolutionera självbetjäningsupplevelsen.

'Våra maskiner serverar samma färska signatur Mocha Italia-kaffebönor och färsk halvmjölk som du kan förvänta dig i våra Costa-kaffebutiker, så kvaliteten på din upplevelse kommer aldrig att äventyras.

Vi är så övertygade om att när du väl har provat en kopp från Costa Express kommer den snabbt att bli en vanlig del av din rutin, så bara för en dag ger vi bort en gratis drink till alla.

Sugen på att fynda en kopp kaffe varje dag?

Dessa maskiner kommer att ge dig dina alldeles egna kaffe hemifrån (Bild: Getty Images/iStockphoto)

Om du är på marknaden för din egen expressmaskin, här är våra toppval - allt under £ 100.

  1. Lavazza, liten kaffemaskin , £ 59,99

  2. Nespresso från Magimix Inissia kaffemaskin , £ 59

    jag är en kändisfinal 2017
  3. Tassimo från Bosch Fidelia kaffemaskin , £ 49,99

  4. Russell Hobbs 23370 Elegance Filter kaffebryggare, svart , £ 89,99

  5. Nescafé Dolce Gusto Jovia av De & apos; Longhi kaffemaskin , £ 34,99

Se Även: