2021/22 Premier League Titelodds och vadslagning: Man City glödande favoriter för att sluta topp igen

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Premier League -vadslagning för 2021/22 domineras av Manchester City som är odds-on för att återta sin krona efter att ha sprungit med mästerskapet 2020/21.



Grosvenor Sport gör Pep Guardiolas 7/10 favoriter till att plundra en sjätte Premier League -titel trots att klubbens rekordmålskytt Sergio Aguero lämnade klubben.

Manchester Citys titelodds skulle säkert minska ytterligare om klubben slutför signeringen av Harry Kane från Tottenham Hotspur.

City, som enligt uppgift också är angelägna om att ta Aston Villa -stjärnan Jack Grealish till Etihad, slutade 14 poäng från sina närmaste rivaler 2020/21 och sex av deras spelare tjänade en plats i årets Premier League -lag.



demi rose födelsedagsoutfit

En röd väckelse?

Det finns några mycket bekanta namn bakom Manchester City i Premier League titeloddslistor. Champions League -vinnarna Chelsea leder jaktpaketet, tillsammans med Liverpool som kommer att stärkas avsevärt genom återkomsten från skadan av Virgil van Dijk och Joe Gomez.

Liverpools odds i Premier League var betydligt kortare för 12 månader sedan men Jurgen Klopps sida misslyckades med att möta någon form av försvar av sitt mästerskap. De röda skrapade så småningom in på Champions League -platser efter att ha sett helt ur sig för stora delar av kampanjen.



Chelseas odds i Premier League skulle minska betydligt om de skulle skriva på den norska superstjärnan Erling Haaland, en spelare som Blues har varit starkt kopplad till under sommaren.

Även utan Haaland har Blues -chefen Thomas Tuchel en förlägenhet av rikedom att välja mellan på Stamford Bridge och en titelutmaning ligger mycket på korten från västra London -klädseln 2021/22.

Satsa £ 10 få £ 20 gratis spel från Grosvenor Sport

Annonsörens innehåll från Grosvenor Sport

Grosvenor Sport erbjuder nya kunder chansen att få 20 £ i gratisspel när du men 10 kr .

Vilken sport som helst. Vilken marknad som helst.

Registrera dig helt enkelt , placera dig 10 £ insats på vilken sport som helst och vilken marknad som helst kommer du att få 20 £ i gratisspel .

18+ | Spela ansvarsfullt | begambleaware.org | Villkor gäller | Gratis spel i formatet 2x £ 10 gratisspel

Ole vid ratten

Manchester Uniteds titelodds är 2/13 trots en andraplats 2020/21.

Ole Gunnar Solskjær, som tecknade ett nytt kontrakt på Old Trafford i juli, har förstärkt sina anfallsmöjligheter med värvningen av Jadon Sancho från Borussia Dortmund och det ser troligt ut att det blir ytterligare rörelse bakom kulisserna när United försöker förbättra sin trupp ytterligare .

United kommer att gå in i den nya säsongen utan Marcus Rashford, som opereras på axeln, medan det fortsätter spekulationer om att Paul Pogba kan vara på väg ut från Old Trafford.

Få alla de senaste Premier League -oddsen med Grosvenor Sport

Stora Premier League -odds i norra London

En titelavgift från Tottenham Hotspur ser osannolik ut, som Premier League -odds på 40/1 ange. Även det priset skulle se kort ut om Spurs skulle förlora pristillgången Harry Kane som har bestämt att nu är det rätta ögonblicket för honom att lämna norra London.

Det lovar att bli en övergångssäsong hos Spurs när nya chefen Nuno Espírito Santo letar efter den vinnande formeln. Spurs har också distraktionen av Europa Conference League efter att ha missat en Champions League -plats för andra året i rad.

Det lovar också att bli en säsong med ombyggnationer för Arsenal -rivalerna i norra London 50/1 i Grosvenor Sport & apos; s Premier League -vadslagning lista. En första titel sedan 2004 ser mest osannolik ut men Mikel Arteta har förstärkt sin defensiva enhet med 50 miljoner pund Ben White från Brighton.

nummer 13 betyder

Kan Everton blanda det med de stora pojkarna under nya manager Rafa Benitez? Premier League -odds tyder inte på att Toffees är det 100/1 att vinna sitt första toppmästerskap sedan 1987.

Se Även: