Ellie Gouldings bröllopsklänning fullt ut när hon gifter sig med Caspar Jopling med A-lista

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ellie Gouldings bröllopsklänning har avslöjats i sin helhet för första gången - och det är en syn att se.



Bruden bar en flytande pelarklänning med en hög halsringning i viktoriansk stil och fulla ärmar som nådde ner till hennes handleder.



Den 32-åriga Love Me Like You Do-sångaren såg otrolig ut i den rena vita klänningen-en skräddarsydd skapelse designad av Natacha Ramsay-Lévi-som innehöll ett tätt passande livstycke som nappade i hennes midja och sedan flödade elegant ut och ner till marken.



Ruffles prydde hennes cirkelformade halsringning, medan klänningen i sig var täckt av spetsutsmyckningar formade för att se ut som blommor.

Lucifer säsong 1 netflix

Ellie såg helt fantastisk ut i sin viktorianska bröllopsklänning (Bild: MCPIX)

Hennes tåg flög ut bakom henne i vinden (Bild: PA)



Hennes långa tåg svepte marken bakom henne när hon tog sig in i York Minster omgiven av tärnor som hade liknande blygsamma kolumnklänningar i vitt.

Hon tillbehörs med en lång ren slöja, som täckte över hennes ansikte som är tradition vid aristokratiska bröllop.



Ellies långa blonda hår sveptes upp i en enkel chignon och hennes smink under slöjan visade mycket rodnad på kinderna och rökiga ögon.

Ellie tittade varje tum på den rodnande bruden bakom hennes slöja (Bild: Stephen Lock / i-Images)

Hon fick hjälp in i katedralen av ett team av brudtärnor (Bild: Lee McLean / SWNS)

Hon höll läpparna relativt lågmälda och samlade klänningen med ett par dropppärlörhängen, liksom små dubbar längre upp i örsnibbarna.

the handmaid's tale säsong 3 Storbritannien

Ellie grep en enkel brudbukett bestående av grädde rosor och grönt bladverk, som hon höll framför klänningen när hon förberedde sig för att gå nerför gången mot hennes blivande man, Caspar Jopling, som bar skräddarsytt skräddarsy av Huntsman.

Hon kom sent - som tradition är - med nästan trettio minuter när hennes A -lista gäster väntade i den historiska katedralen, där utanför skrikande folkmassor måste hållas bakom metallspärrar av polisen.

Ellie såg eterisk ut när hon kom i VW -husbilen (Bild: Lee McLean / SWNS)

Hon log och vinkade till de väntande fansen (Bild: PA)

Ellie anlände till ceremonin i en blå Volkswagon -husbil och möttes av sitt utbud av tärnor, som alla applåderade när bruden drog upp.

Hon log och vinkade till publiken när hon möttes vid ingången av biskopen som genomförde ceremonin, som bar en mångfärgad gul, blå och röd kappa och gerning.

Bland de kända ansikten som kom för att se Ellie och Caspar knyta knuten var Hollywood A-listers Orlando Bloom och hans fästman Katy Perry, som såg vackra ut i en flytande klänning i akvarelltryck och en överdimensionerad ljusblå kappa med en liten rosa handväska.

Ellies bröllop kommer att bli årets samhällshändelse (Bild: PA)

Hon får sällskap av kungligheter (Bild: Lee McLean / SWNS)

Sångerskan James Blunt och hans fru Sofia Wellesley var också där, som där Sarah Ferguson, hertiginnan och York, och hennes kungliga döttrar prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie.

Det fanns spekulationer om att prins William och Kate Middleton, hertigen och hertiginnan av Cambridge, skulle närvara efter att Ellie uppträdde vid deras kungliga bröllop 2011, men de var ingenstans att se.

nyårsafton Liverpool 2013

I församlingen saknades också Ellies gamla flamma prins Harry och hans fru Meghan Markle, som höll sig borta efter nyligen kontrovers om deras användning av privata jetplan.

Ellies ovanliga brudklänning kan ha varit en aning varm i augusti (Bild: Lee McLean / SWNS)

Hennes tärnor valde helt vita klänningar för att matcha Ellie (Bild: GoffPhotos.com)

Läs mer

Ellie Gouldings bröllop med Caspar Jopling
Ellie och Caspar anländer till York Minster Royals stjäl showen Inuti Castle Howard för lyxig mottagning Ellie och Caspar A-lista gästlista

Ellie och Caspar kommer att ta sina gäster de 15 milen längs vägen till Castle Howard för deras spekulantbröllopsmottagning, som antas vara festival-tema.

Det historiska slottet har varit kärnan i intensiva förberedelser hela veckan när personalen arbetar outtröttligt för att passa bärbara loos, två enorma tält och en scen till de vackra grunderna inför årets bröllop.

Se Även: