Chloe Madeley och James Haskell redo för barn när de tar Richards kärleksråd

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Getty)



Chloe Madeley och James Haskell är äntligen redo att skaffa barn.



Det heta tv -paret avslöjade att de alltid vänder sig till Chloes tv -stjärns pappa på dagtid Richard Madeley för råd om deras kärleksliv.



Deras relation har varit starkare än någonsin i lockdown och James, 35, sa att hans fru Chloe, 33, kommer att bli en 'otrolig mamma' när paret får barn tillsammans.

Det verkar som om paret redan har börjat planera för barn, med James som medger att barn 'förmodligen inte är långt borta' i framtiden.

Han berättade ny! tidskrift : 'Vi rusar inte in i någonting. Chloe och jag vill hitta någonstans att bosätta sig. Vi har haft samtal om det och jag tror att hon skulle vara en otrolig mamma. Det är förmodligen inte långt borta.



Få de senaste kändisnyheterna direkt till din inkorg - registrera dig här

är stephen mulhern gay
Chloe Madeley och James Haskell är redo för barn

Chloe Madeley och James Haskell är redo för barn när de får Richards kärleksråd (Bild: Dave Benett/Getty Images för Just Eat)



Hemligheter för deras framgångsrika treåriga äktenskap inkluderar att få några tips från Richard men inte Judy.

Det är föga förvånande att Richard och Judy kan ha något att säga om äktenskapet efter att de knöt knuten 1986.

Under deras äktenskap har det berömda tv -paret på dagtid också presenterat This Morning och chattprogrammet Richard & Judy tillsammans.

Chloe förklarade att hon aldrig frågar sin mamma Judy om råd eftersom hon alltid ställer sig på sin make James - vilket inte hjälper.

Chloe Madeley och James Haskell

Det heta tv -paret avslöjade att de alltid vänder sig till Chloes TV -stjärns pappa Richard Madeley på dagtid för råd (Bild: Dave Benett/Getty Images)

Fitnessguruen lyfte dock locket på att söka sin pappas kärlekshjälp för att navigera i svåra rader med James.

Och det verkar som om Richard inte är partisk; Chloe sa att hennes pappa kommer att vara brutalt ärlig mot henne när han tycker att hon är 'löjlig'.

Hon sa till den glansiga tidningen: 'Om jag ringer min pappa och James och jag har bråkat, kommer han att råda mig genom det. En av mina största nedgångar som person är att jag tror att jag har svårt att låta saker gå och gå vidare.

'Så min pappa kommer alltid att berätta för mig, & apos; Let it go Chloe det här är löjligt. & Apos; Han kommer att sätta mig på min plats. Men samtidigt, om han tror att James har gjort något fel, säger han: & apos; Stand your stand. & Apos; '

Judy Finnigan (vänster) och Richard Madeley

Det är överraskande att Richard och Judy kan ha något att säga om äktenskapet efter att de knöt knuten 1986 (Bild: PA)

Chloe och James har aldrig varit blyga för att dela med sig av sitt äktenskap, särskilt när det gäller deras sexliv.

De knöt knuten 2018 och de har aldrig tittat tillbaka.

Kändisparet har varit mycket öppna om sitt uppmärksammade förhållande till sin lojala fanskara.

Sensationellt sa Chloe att hon skördade frukterna av sin kärlek som sängkläder 1 000 kvinnor tidigare som skickade chockvågor genom showbiz -kretsen.

Bomben erkände att hennes rugbystjärneman hade varit 'långt över vad ditt genomsnitt skulle vara' när det gäller sängpartners.

Richard och Judy dök upp på This Morning idag

Richard och Judy dök upp på This Morning idag (Bild: ITV)

I jämförelse berättade hon Solen hon har 'ett mycket ödmjukt antal hack på min sängstolpe'.

Det kommer efter att Judy stämplat prins Harry som 'fånig och bortskämd' för det gemensamma beslutet med sin fru Meghan Markle att ge en berättande intervju till Oprah Winfrey.

Tidigare morgontelevärd Judy skrev in Expressen : 'Han är bara en dum, bortskämd prins som tror att han kan få allt. Du är inte en prins utan ett land, bara en rik playboy med ett Netflix -kontrakt.

cory monteith och lea michele

'Om han någonsin kommer tillbaka hem, är jag rädd att han får en otäck chock.'

Hertigen och hertiginnan av Sussex intervju kommer att hållas på CBS den 7 mars.

Oprah ska grilla Meghan, med 'en omfattande intervju som täcker allt från att gå in i livet som kunglig, äktenskap, moderskap (och) filantropiskt arbete, till hur hon hanterar livet under intensiv offentlig press'.

Se Även: