Emmerdale's Karen Blick tipsar om tvålavslutning: 'Du vet aldrig när din tid är slut'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Emmerdale -skådespelerskan Karen Blick har antytt att hon kanske lämnar den populära ITV -tvålen.



46-åringen, som spelar rollen som Lydia Dingle, har varit en del av Dales sedan 2016 och fann kärlek med Sam Dingle (James Hooton) förra året och välkomnades officiellt i familjen Dingle.



På frågan om hon kan se sig själv stanna i tvålen och kanske ta rollen som Dingle -matriark, var Karen inte helt säker på vad framtiden kommer att innebära för Lydia.



'Jag skulle älska det, det finns inga garantier med det här jobbet, vi vet alla att du aldrig vet när din tid är slut', erkände hon.

Emmerdale -skådespelerskan Karen Blick har spelat rollen som Lydia sedan 2016

Emmerdale -skådespelerskan Karen Blick har spelat rollen som Lydia sedan 2016

jacqueline är en kändis

'I den här serien skulle jag älska att stanna så länge de är glada att ha mig. Som jag säger, jag är en Yorkshire -kvinna, lokal där jag bor och jag nämnde detta tidigare, det är ett drömjobb så ja, jag är glad att stanna så länge tittarna är glada över att ha Lydia.



På tal om att ha turen att få vara med i ett av de största programmen i tv, fortsatte Karen: 'Jag älskar det verkligen, det är fantastiskt, det är en fantastisk möjlighet.

Karen erkände & apos; du vet aldrig när din tid är slut & apos; när det gäller hennes roll i Emmerdale

Karen erkände & apos; du vet aldrig när din tid är slut & apos; när det gäller hennes roll i Emmerdale



211 nummer kärlek

'Det är lysande att vara i Emmerdale, men att vara i Emmerdale och att vara i Dingles är en dubbel whammy det är lysande!

'Det händer alltid något, det är alltid en bluff eller det är någon skandal, eller det är lite drama.

'Det finns alltid ett element och en av karaktärerna - det finns så många Dingles att om något påverkar ett av deras liv eller deras historia, så är vi alla inblandade på något sätt, tillade Karen.

Lydia blev medlem i familjen Dingle när hon gifte sig med Sam förra året

Lydia blev medlem i familjen Dingle när hon gifte sig med Sam förra året (Bild: ITV)

'Men det är fantastiskt, det är fantastiskt att spela en trevlig, stark Yorkshire -kvinna i Emmerdale. Det är bra att ha den breda representationen också i Dingle -kvinnorna, det finns många olika kvaliteter som syns inom de kvinnliga karaktärerna.

På frågan om hon ser Lydia och Sam vara nya Lisa och Zak Dingle, svarade skådespelerskan: 'Jag hör det mycket, jag får denna fråga ganska mycket.

'Och ​​sedan är det massivt, massivt smickrande; att kunna tänka att du kan fortsätta i en roll så länge som Jane Cox gjorde, det vore helt fantastiskt.

'De är stora skor att fylla, och det är svårt som skådespelare, varje karaktär är unik och individuell, och varje skådespelare tar med sig något som är unikt och individuellt för det.

holly hagan viktminskning

'Men om vi kan fylla en lucka på något sätt så är det ett stort privilegium och är underbart att göra', tillade hon.

Sam och Dingle -familjen kommer att bli rasande nästa vecka när Lydia arresteras misstänkt för att bedriva ett bedrägeripensionssystem.

Emmerdale sänder vardagar klockan 19 på ITV, med ett extra avsnitt klockan 20 på torsdagar.

Se Även: