Julgransguiden visar rätt mängd dekorationer för att få det perfekta utseendet

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Trassliga lampor

Det kan vara ett knepigt jobb(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Att dekorera en julgran är en seriös affär och måste behandlas med den respekt den förtjänar.



Om du är en som slarvigt slänger på lamporna och kulorna och tänker & apos; det kommer att göra & apos; då borde du bli tvingad att be om ursäkt till tomten själv, som förhoppningsvis kommer att sätta dig på den stygga listan i evighet.

Det bör finnas ett väl genomtänkt färgtema, med lampor som klättrar i trädet i lika spiraler och stilrena dekorationer med konsekvent avstånd. Att använda en linjal är inte bortom oss.

Om ditt julgran alltid slutar se mer ut som Rachel, Joey, Phoebe och Chandlers sida mer än Monicas, finns det nu en praktisk guide för att berätta exakt hur många dekorationer du ska använda.



Det ger rätt mängd dekorationer för varje trädstorlek (Bild: Facebook)

är det helgdag i helgen

Ett inlägg delat på Fru Hinch fick mig att göra det Facebook -gruppen avslöjar det vinnande förhållandet för kulor och lampor beroende på höjden på ditt träd.



Lovar att ta ditt träd från & nbsp; bar till knappt några grenar kvar & quot; det föreslår att ett 3ft träd bör dekoreras med 20 kulor och en sträng med 50 lampor.

Ett 6ft träd kommer att ta 240 lökar och 50 baubler och om du har turen att ha plats för ett träd över 7ft (ju större desto bättre) kan du använda mellan 400-1000 lampor och 90 baubler beroende på storleken på whopper , enligt The Sun .

Om du är orolig för att dina timmar av hårt arbete kommer att krascha i det ögonblick din rygg vänds tack vare små händer eller klor, då har Argos det perfekta alternativet för dig.

Läs mer

Julklappsidéer för barn 2019
Amazons bästa leksakslista Argos toppleksaker för 2019 John Lewis julleksaker förutsägelser Smyths Toys bästa julleksaker

Butiken säljer halva julgranar till föräldrar till små och husdjur som inte kan låta bli att leka med dina dekorationer, som har en bottenhalva med grenar som börjar halvvägs upp för att hålla dem utom räckhåll.

Argos säger också att träden är en bra platsbesparare, eftersom de kan glida in bredvid möbler eller helt enkelt lämna mer utrymme för prezzies, med priser från £ 40.

hur dog Paul Walker

Se Även: