En född varje minut: Mest känslomässiga ögonblick från misslyckade vattenfödelser till livshotande blödningar

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Att trycka eller inte trycka, det är frågan



Den nya serien av den BAFTA-prisbelönta dokumentären One Born Every Minute startar ikväll och det lovar att bli händelserikt.



Fans av Channel 4 -serien vet att detta inte är något nytt för serien och Bristol Southmead Hospital kastas återigen i rampljuset.



raf tornado avskedsturné

Med känslomässiga mammor, tårfyllda pappor och glad personal välkomnas de nya bebisarna på enheten under alla omständigheter.

Avsnitt en i den sjätte serien av den populära dokumentären innehåller 35-åriga Mel som väntar fjärde generationens tvillingar och när hennes vatten bryter måste den blivande mamman välja om maken Chris eller hennes identiska tvillingsyster Cheryl ska bli hennes födelsepartner .

36-åriga Su och hennes yngre man Dan, 28, är också med. De anländer till Southmead med gott humör innan deras förlossningsplan snart ändras.



För att fira återkomsten av One Born Every Minute är här några av de mest minnesvärda stunderna från hela serien.

Varning: Innehåller grafiska scener av barns födelse



Maken saknar födsel eftersom fru har hemsk blödning och tappar nästan en liter blod

Hämtad från serie fem missar fadern till det blivande barnet förlossningen med minuter. Se när han promenerar till sjukhuset bara för att bli tillsagd att springa. Hustrun Michelle har då en fruktansvärd tid då hon blöder kraftigt efter förlossningen.

Kändisar dejtar 2017

Mor skyndade sig för att få akut C-sektion eftersom barnmorskor säger att barnet inte är nöjd

Långt tillbaka i serie ett rusas blivande mamma Leoni till operationssalen så att läkarna kan föda barnet. Se när barnet oroväckande tar ett tag att göra sina första ljud. Klocka från 36m5.

Mamma sa att hon skulle sluta skrika

En av de mest högljudda födelserna i serien när Claire (24) kommer för att få sitt andra barn och det är svårt eftersom det är en av de mest hektiska tiderna för sängar och hon har höjt blodtrycket. Klocka från 39m17s.

Jag slår dig på en minut

Det här klippet i serie 5 visar alla de stora bitarna, särskilt när en mamma vänder sig till sin partner och släpper loss.

Maktlös ung pappa

Jag är så ledsen att jag inte kan göra någonting, säger den här unga pappan när hans partner ber honom att 'pressa efter henne' innan han säger. Jag har aldrig känt mig så maktlös, säger den unge mannen. Klocka från 38m9s.

stephen smith maisie smith

Vatten/sängfödelse

Denna känslomässiga vattenfödelse har allt, bara det slutar inte i vattnet eftersom denna mamma måste gå från sängen till badet och tillbaka igen i förlossningscentret. Klocka från 40m6s.

Alan Carr tittar

Även om det är en mycket känslosam show kan du alltid vara lugn och veta att Alan Carr tittar.

* One Born Every Minute sänds ikväll, onsdag 10 juni, klockan 21.00 på kanal 4

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

En version av denna artikel publicerades ursprungligen den 28 april 2014

Se Även: