Celebs Go Dating 2017: Vem är i rollistan och vilken tid börjar det?

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tidigare klienter på Celebs Go Dating -byrån har inkluderat Joey Essex, Charlotte Crosby och Stephen Bear .



Och det verkar som att det finns många andra showbiz -singlar som har svårt att hitta den där speciella personen, eftersom Lady Nadia Essex och hennes team återvänder till våra skärmar med sju välbekanta ansikten.



Efter att ha haft huvudvärk i serie två med sådana som Bear - som i hemlighet dejtade flickvän Charlotte Crosby på den tiden - verkar det som att E4 -showlöpare har gjort sitt bästa för att leta efter kändisar som är uppriktiga i jakten på kärlek (även om det betyder inte att det inte finns några damer eller två i gruppen!).



Men vem har precis anmält sig till Celebs Go Dating Agency i hopp om att hitta någon speciell?

När börjar Celebs Go Dating?

Den nya serien av reality -kändisens dejtingshow sänds Måndagen den 4 september klockan 22 på E4 .

Hur länge håller Celebs Go Dating på?

Celebs Go Dating kommer att pågå i fyra veckor - efter singelkändisarna & apos; jaga efter kärlek. Det sista avsnittet väntas sändas den 29 september.



Möt kändisarna

Vem är exakt showbiz -singlarna som har anmält sig till den nya serien Celebs Go Dating? (Bild: Kanal 4)

James & apos; Arg & apos; Silver

Ett nytt utseende förtjänar ett nytt skott på kärlek, eller hur? (Bild: Kanal 4)



Han är inte främmande för att romantisera en kvinna på kamera, tack vare sin tid på The Only Way Is Essex. Och efter den katastrofala nedgången från hans sista och sista stint dejting på/av flickvän och tidigare co-star Lydia Bright det ser ut som den fräcka crooner äntligen är redo att göra ett åtagande.

Efter att ha tillbringat en stor del av första halvåret i Thailand på en rehabklinik där han kämpade mot sina demoner och anammade en hälsosam ny livsstil, har James, 29, återvänt till Storbritannien och letat efter kärlek.

Till synes en reformerad karaktär - Arg lurade berömt på Lydia ett antal gånger - Essex -pojken var en visshet för E4 -showen, eftersom han redan hade setts njuta av en serie dejter med ett fantastiskt urval av tjejer som handplockats av Lady Nadia och hennes team de senaste månaderna.

Läs mer

Kändisar dejting 2018
Vem är den nya agenten Paul? Olivia gräver på ex Chris Alla tävlande Alla detaljer

Frankie Cocozza

Frankie Cocozza är redo att rocka en lycklig tjejs värld! (Bild: Kanal 4)

Inte mycket har setts av den enstaka X Factor bad boy sedan han startades från showen 2011. Fans av sångtävlingen kommer att komma ihåg Frankie för hans vilda rock & apos; n & apos; rulla upptåg, liksom hans virvelvind med Geordie Shores Hollie Hagan.

Han erkände också att han hade tatuerat namnen på några av hans erövringar på ryggen (vilken romantiker!).

Efter att ha tappat rampljuset ser Brighton-pojken, 24, ut att vilja slå sig ner efter några år med helvete.

myleene klass i strumpor

Georgia & apos; Toff & apos; Toffolo

Vi ses Sam Prince, Toff letar efter sin riktiga Prince Charming! (Bild: Kanal 4)

Hon lever ett liv som bara många kunde drömma om, vindar i västra Londons gator, shoppar och jet-setting medan & apos; pardy-ing & apos; med hennes chums.

Men som fans av Made In Chelsea kommer att känna Georgia & apos; Toff & apos; Toffolo har inte allt, som hittills har hon inte lyckats hitta en enda Prince Charming bland eliten i SW10.

Hennes senaste skott på kärlek var Sam Prince (en nykomling i serien), men det har redan gått upp i rök på grund av att han lade en rad kvinnor.

Kommer Lady Nadia att hitta en lämplig cad för Toff att imponera på BFFs Marc Francis och Victoria Baker Harber med?

Bobby Norris

Bobby ansluter sig till sin tidigare medstjärna Arg i jakten på kärlek (Bild: Kanal 4)

Arg's co-star Bobby Norris har också anmält sig till byrån i hopp om att hitta sin Mr. Wright.

Den 30-åriga realitystjärnan har tidigare dejtat medspelaren Harry Derbidge och haft en tumultartad oavbruten kärleksaffär med Charlie King.

Men ITVBE -favoriten verkar ha bestämt sig och ser nu till Celebs Go Dating -byrån för att hjälpa honom att hitta Mr Wright att ta hem till GC.

Calum Bäst

Kan Lady Nadia hitta en kvinna som kan tämja damer & apos; mannen Calum? (Bild: Kanal 4)

Sonen till den ikoniska fotbollsspelaren George Best är inte främmande för det rättvisare könet, efter att ha lämnat en rad vackra kvinnor hjärtskärande på sin tid.

Calum, 36, har kopplats till sådana som Lindsay Lohan, Bianca Gascoigne , Georgia Salpa, Sarah Harding, Jodie Marsh och Caprice Bourret tidigare. Senast trodde han att han gick ut med UFC -ringtjejen, Lindsey Pelas.

Den tatuerade modellen och personliga tränaren är inte heller främmande för en dejtingshow, med huvudrollen i originalversionen av Celebrity Love Island.

Kan man dock tämja den kaliforniska dammannen?

Charlotte Dawson

Charlotte Dawson hoppas också kunna hitta romantik (Bild: Kanal 4)

Dottern till den brittiska komiken Les Dawson, Charlotte har nyligen inlett en karriär som modell och reality -tv -stjärna.

Den 24-åriga norrländska skönheten har redan varit med på Ex på The Beach, där hon lyckades svänga Stephen Bear och uppträda på ett inte alltför shabby sätt.

Charlotte ser ut att hoppas att hon kan hitta en man att ta med sig hem för att imponera på sin mamma.

Sarah-Jane Crawford

Sarah-Jane Crawford söker också kärlek (Bild: Kanal 4)

Sarah-Jane, som ursprungligen sköt berömmelse på Shipwrekced, har gått igenom karriären och modellen/skådespelerskan/sångerskan presenterar nu sitt eget radioprogram.

Den 34-åriga London-konstnären har nyligen arbetat med Xtra Factor, men det ser ut som att den karriärdrivna skönheten är redo att öppna upp en tid i sitt schema för kärlek.

Se Även: