Vad hände med Dick och Dom - känd fru, boggier och 'toalett' -attack

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Creamy Muck Muck, bebislopp och naturligtvis ropande 'bogies' offentligt.



Richard McCourt och Dominic Wood blev hjältar för en generation av barn med sitt roliga tv -program & apos; Dick & Dom in da Bungalow & apos ;.



holly willoughby baby belle bilder

Komedieduon förvandlade lördagsmorgon -tv och tävlade med Ant McPartlin och Dec Donnelly SM: TV, mellan 2002 och 2006 med deras sidosplittande CBBC -program.



Men vad hände med paret när Bungalowens dörrar slog igen för sista gången?

Barnen var desperata att titta på deras konstiga och galna upptåg, med spel som Pumpy Rumpy, Musical Splatues, What A Sweaty Flap och Make Dick Sick (eller Make Dom Vom).

Dick och Dom kom aldrig långt ifrån kontroverser, med den senare att komma in i hett vatten med medievakthunden Ofcom för att ha på sig en T-shirt med den sexuella parollen 'Morning Wood' emblazoned på framsidan.



Bebisade Dick och Dom började barns tv-sensationer

Bebisade Dick och Dom började barns tv-sensationer (Bild: BBC)

Grabbarna, som är 44 respektive 43, var i början av 20 -talet när de fick upp till bus på våra skärmar varje lördag morgon.



'Vi hade en bry oss inte', sa Dick i en intervju med Vice 2019. 'Vår livsstil var lite rock-and-roll på den tiden: vi festade hårt och jobbade hårt, unga och hade kul.'

Dom tillade: 'Alla våra kamrater arbetade på showen, vi var kompisar tillsammans. Du kunde inte vänta med att komma till studion - det var så spännande när hytten drog upp vid 5 -tiden.

Även om det visade sig vara en stor hit med barn, som drog in hundratusentals tittare, var det några vuxna som inte såg den roliga sidan.

På höjden av deras berömmelse 2005, blev de till och med smällade i parlamentet av en parlamentsledamot som sprängde showens 'toalett' -innehåll.

Den konservativa parlamentsledamoten Peter Luff bad då kultursekreteraren Tessa Jowell att förklara hur programmet mötte BBC: s public service -uppdrag.

De kunde inte få nog av den där krämiga skiten

De kunde inte få nog av den där krämiga skiten (Bild: BBC)

Med hänvisning till deras hemsida sa han: 'Du kan gå med mig i att spela How Low Can You Bungalow ?, ett test för att se ditt svar på grovt pinsamma personliga situationer, till stor del av toalettartad karaktär; Byxor Dansare i Hall of Fame, foton på barn med underkläder på huvudet; Gör Dick Sick, ett spel som jag tycker talar för sig själv; och slutligen Bunged Up, där du spelar en karaktär i ett avloppssystem och undviker sköldpaddaposar från olika toaletter.

'Är det verkligen grejerna i public service -sändningar?' frågade MP.

Jowell svarade: 'Det är regeringens uppgift att utveckla en ny stadga för BBC - det är då BBC: s uppgift att fastställa standarder för smak, anständighet och lämplighet.'

En talesman för BBC försvarade serien och sa att den var populär bland både barn och vuxna och vann två BAFTA -utmärkelser.

Bort från showen, båda pojkarna & apos; partner är kända i sig.

Dick och Dom uppträder för ikvällets Let & apos; s Dance For Comic Relief

Dick och Dom uppträder för ikvällets Let & apos; s Dance For Comic Relief (Bild: PA)

Sedan 2005 har Dom varit gift med Sandi Lee Hughes, som var med i bandet allSTARS* - fick ett eget tv -program och fyra brittiska topp 20 singlar på ett år.

Kupén har två söner tillsammans - och Dom gjorde bästa kompis Richard till sin fadder.

Richard har varit i ett långsiktigt förhållande med skådespelerskan och CBeebies-programledaren Katrina Bryan sedan 2015 och de förlovade sig 2019.

Katrina har medverkat i Taggart, Nina and the Neurons, Sea of ​​Souls och en populär Irn-Bru-annons.

Den här månaden firade Richard och Katrina födelsen av sitt första barn, med pojkarna & apos; officiellt Instagram -konto som lägger upp en bild av Dick med en barnvagn och bildtexten: 'S *** got real'

Dick och Dom har fortsatt att göra andra saker, men har erkänt att & apos; da Bungalow & apos; har hindrat dem från att få vissa jobb.

De presenterade Are You Smarter Than a 10 Year Old på Sky One 2007 och 2008, och spelade sedan rollerna som två prinsar på en jakt i CBBCs The Legend of Dick and Dom.

Dick och Dom var värd för Ask The Family

Dick och Dom var värd för Ask The Family (Bild: BBC)

Duon var värd för medeltida temashow Spatalot, Dick och Dom & s Hoopla och Absolute Genius, samt att deras ursprungliga show fick ett antal spin offs som Diddy Dick och Dom.

De har också dykt upp på olika realityprogram som gäster under åren, inklusive MasterChef 2013 och Celebrity Come Dine With Me.

'Projekt har stoppats för att de bara säger, & apos; Ni är killarna som stod i ett litet hus och skrek boggier, & apos; sa Dick.

'Det är svårt för många människor att gå vidare från det, när vi vet att vi kan göra andra saker. Vi skulle inte få Newsnight -spelningen, det är säkert. '

De var värd för radio 1 -söndagsmorgonprogrammet 2007 och har släppt ett antal framgångsrika podcasts, inklusive Cash From Chaos, The Dick and Dom Debate och Diddy Pod.

Före pandemin arbetade kompisarna i panto som trummor för n-bas på universitetet och festivaler.

Dick och Dom har gjort lite DJ -skivor

Dick och Dom har gjort lite DJ -skivor (Bild: Getty)

Arvet från föreställningen kvarstår när paret fortfarande ropas 'bogies' på gatan.

Deras ökända spel såg Dick och Dom komma in på en offentlig plats, vanligtvis någonstans tyst som ett bibliotek eller museum, för att sedan gradvis skrika ordet högre tills det blev för pinsamt för en av dem.

Det fattades som en löpeld och barn fram till idag skriker det fortfarande - främst tack vare att deras föräldrar ägg dem.

'Barn spelar fortfarande Bogies nuförtiden och folk skriker det till oss hela tiden. Jag tror att vi är på tredje generationens barn som växer upp, säger Richard till The NEWSAM den här månaden.

'Barnen som har vuxit upp med Dick och Dom i Da Bungalow är mellan 25 och 35, så de har fått barn och lär sina barn Bogies.'

Med ett skratt lägger han till: 'Jag kommer att vara i snabbköpet och du kan se dem ägga sina barn för att skrika boggier.'

betydelsen av siffran 48

Nu är tv -duon inställd på att återvända till vår TV -skärm när de gör en show för vuxna.

De hoppas att barnen som älskade dem för 20 år sedan i & apos; da Bungalow & apos; kommer att ställa in som vuxna den här gången.

Vännerna är i samtal om att vara värd för en spelshow baserad på deras hitpodcast, Cash From Chaos, som innebar att spela spel mot en live -studiopublik, med Dick och Doms resultat på spel.

'Vi har flyttat till den tusenåriga generationen - barnen som växte upp med oss', sa Richard.

'Cash From Chaos är i grunden en spelshow, så publiken försöker vinna vad vi har fått betalt.

'De spelar spel mot oss för att försöka vinna våra pengar. Det gick riktigt bra. Vi kommer att börja springa i piloterna för det, så tummarna går. '

Se Även: