Elvis Presleys kista har en 'hemlig' gåva från Lisa Marie 'att vara med honom för alltid'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det har gått 43 år sedan Elvis Presley dog ​​och sedan han begravdes den 18 augusti har det funnits en hemlig gåva från hans dotter som ligger hos honom.



Lisa Marie var bara nio år gammal när hennes far, kungen av pop, dog och när tusentals steg ner till deras Graceland -hem var hon fast besluten att han hade något speciellt från henne för alltid mer.



är tina turner sjuk

Tiotusentals fans skulle få lov att hylla musikikonen sista gången genom att fila genom huset till den öppna kisten, som låg under bågen mellan vardagsrummet och musikrummen.



Det blev lite tid åt den sörjande familjen att vara med Elvis före begravningen och det var här som Lisa Marie frågade om hon kunde lägga till sin momento.

Begravningsdirektör Robert Kendall har erinrat om att Lisa Marie gick fram till kistan men inte tittade på sin pappa inuti.

Lisa Marie Presley vid nio år (Bild: Getty Images)



Robert sa att hon frågade honom: 'Mister Kendall, kan jag ge detta till min pappa?'

I hennes hand fanns en tunn metallarmband men Robert och Lisa Maries mor Priscilla såg båda ett problem med det som fick dem att avskräcka henne från att lägga den i kistan.



handmaid's tale säsong 3 uk date

Lisa Marie var bestämd och mitt i upprörelsen ångrade sig Robert och sa att han skulle hjälpa henne att ge det vidare till Elvis.

Elvis Presleys begravningsbyrå i Memphis, Tennessee den 18 augusti 1977 (Bild: Redferns)

Poliser på motorcyklar eskorterar en vit likbil som innehåller kroppen av amerikanska rock and roll -sångaren Elvis Presley när den går mot begravningen (Bild: Getty Images)

Med henne till kistan frågade han Lisa Marie var hon skulle vilja att armbandet skulle gå.

kandidater till europeiska val i mitt område

Robert pekade på sin egen handled och lyfte upp Elvis & apos; arm och slog armbandet om hans handled och sa till unga Lisa Marie att det skulle stanna hos hennes far för alltid.

Elvis Presley med sin fru Priscilla och dottern Lisa Marie (Bild: Redferns)

Efter att Lisa Marie lämnat rummet, instruerade hennes mamma Priscilla begravningsdirektören att dölja smycket innan fler fans kom att fila förbi kistan med rädsla för att armbandet skulle tas, så det placerades under hans skjorta.

julmiddag i burk

På begravningsdagen, 18 augusti, tror man att 80 000 människor kantade vägen till Forest Hill Cemetery.

Lisa Marie Presley 2015 (Bild: WireImage)

Den privata begravningen för familj och vänner såg Elvis vila bredvid sin mamma i familjens mausoleum där.

Han flyttades permanent till Graceland den 3 oktober, efter ett misslyckat försök av fans att gräva upp kroppen där den ursprungligen hade placerats.