Caroline Flacks familj släpper opublicerat Instagram -inlägg där tv -stjärnan insisterar på 'I am not a domestic abuser'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Caroline Flacks familj har släppt ett opublicerat Instagram -inlägg som hon skrev innan hon dog.



Flack tog sitt liv 40 år i hennes lägenhet i London på lördagen, en dag efter Alla hjärtans dag och bara tre veckor före hennes rättegång.



Caroline hittades hängande av sin tvillingsyster Jody som hade bestämt sig för att besöka henne den dag hon dödade sig själv, hördes en undersökning.



Den tidigare Love Island-värden hade anklagats för misshandel genom misshandel efter ett bråk tidigt på morgonen med sin pojkvän Lewis Burton.

Efter hennes död har Caroline kunnat få sitt sista ord i ett osynligt Instagram -inlägg som delas av sin familj med deras lokaltidning, Eastern Daily Press .

Liverpools nettoutgifter under klopp

Hennes familj släppte tv -värdens ord för att ge henne en sida av historien inför rättegången, men de deltog inte i utfrågningen på onsdagen.



Undersökningen har skjutits upp till augusti medan rättsmedicin Sandra Polson undersökte obduktionsrapporten, toxikologiska tester och andra bevis.

I hennes egna ord insisterade programledaren på att hon inte var en missbrukare i hemmet och hon sa att hon tog ansvar för 'olyckan' den natten.



Caroline Flacks familj släppte ett opublicerat Instagram -inlägg där tv -stjärnan insisterar på att jag inte är en missbrukare på hemmaplan.

Caroline förklarade att det var hennes eget blod som syntes på sängen på en bild av hennes sovrum som publicerades på en tidningssida efter raden.

I det sorgliga meddelandet erkände tv-värden att hennes värld kollapsade inom 24 timmar efter hennes gripande i mitten av december, vilket ledde till att hon anklagades för vanliga övergrepp.

amir khan och fru

Som ett resultat av hennes gripande förlorade Strictly Come Dancing-stjärnan sitt värdjobb på flera miljoner pund på Love Island och hennes plysch hem.

Caroline gav ett ödmjukt ärligt erkännande av sina psykiska kampar i mer än 10 år medan hon var i rampljuset.

Caroline med sin pojkvän Lewis Burton

Den tidigare Love Island-värden hade anklagats för misshandel genom misshandel efter ett bråk tidigt på morgonen med sin pojkvän Lewis Burton

Hon bad om ursäkt till sin familj och sina vänner för att de hade gått igenom den tuffa tiden.

I sin helhet stod det i hennes inlägg: ”För många människor är att gripas för vanliga övergrepp ett extremt sätt att få någon form av andligt uppvaknande, men för mig har det blivit normalt.

'Jag har tryckt på snooze -knappen på många spänningar i mitt liv - i hela mitt liv.

”Jag har accepterat skam och giftiga åsikter om mitt liv i över 10 år men ändå berättade för mig själv att det är en del av mitt jobb. Inga klagomål.

'Problemet med att borsta saker under mattan är ... de finns kvar och en dag kommer någon att lyfta upp mattan och allt du kommer att känna är skam och gener.

'Den 12 december 2019 greps jag för vanligt övergrepp mot min pojkvän ...

”Inom 24 timmar sopades hela min värld och framtid under mina fötter och alla väggar som jag hade tagit så lång tid att bygga runt mig kollapsade.

kommer Kate att bli drottning

'Jag är plötsligt på en annan sorts scen och alla ser det hända.

Det var hennes mamma Chris som bestämde sig för att dela Carolines sista ord med Eastern Daily Press inför den oroliga stjärnans efterforskning

'Jag har alltid tagit ansvar för det som hände den natten. Även på natten. Men sanningen är .... Det var en olycka.

'Jag har haft någon form av känslomässigt sammanbrott under mycket lång tid.

'Men jag är INTE en missbrukare i hemmet. Vi hade ett bråk och en olycka inträffade. En olycka.

”Blodet som någon sålde till en tidning var MITT blod och det var något väldigt sorgligt och väldigt personligt.

'Anledningen till att jag pratar idag är att min familj inte orkar mer.

'Jag har tappat mitt jobb. Mitt hem. Min förmåga att tala. Och sanningen har tagits ur mina händer och använts som underhållning.

Flack tog sitt liv vid 40 års ålder i hennes lägenhet i London på lördagen bara några veckor före rättegången (Bild: SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

'Jag kan inte spendera varje dag gömd och bli tillsagd att inte säga eller prata med någon.

'Jag är så ledsen för min familj för vad jag har fört med dem och för vad mina vänner har fått gå igenom.

637 ängelnummer betydelse

'Jag tänker inte på & hur jag ska få tillbaka min karriär. & Apos; Jag funderar på hur jag ska få tillbaka mitt och min familjs liv.

'Jag kan inte säga mer än så.'

Innan hennes död hade Caroline brutit sin tystnad på Instagram för att lova att hon skulle släppa sanningen (Bild: Dave Benett/Getty Images för JW Marriott Grosvenor House London)

Innan hennes död hade Caroline brutit sin tystnad på Instagram för att lova att hon skulle släppa sanningen.

TV -värden hade skrivit inlägget och skickat det till sin mamma Chris i slutet av januari.

Men hennes rådgivare sa till henne att inte lägga upp den långa Instagram så den förblev under omslag tills nu.

Det var hennes mamma Chris som bestämde sig för att dela Carolines sista ord med Eastern Daily Press inför den oroliga stjärnans efterforskning.

Hennes mamma tackade sina vänner Molly, Lou (bilden med Caroline), Sam, Liam och Simon för att de försökte hålla dottern säker i sina mörkaste timmar

Hon och Carolines tvilling Jody Flack skulle besöka den oroliga stjärnan den dagen hon tog sitt liv.

Hennes mamma sa att hon fick ett sms från Caroline på fredagen efter CPS & apos; beslutet att gå vidare med sin rättegång den 4 mars.

Caroline var omgiven av sina närmaste vänner på Alla hjärtans dag när hon fick nyheterna.

Caroline Flack postar throwback med systern Jody

Chris beklagade sin andra dotter Jody kunde inte skydda Caroline från 'orättvisan' och 'skadan' (Bild: Instagram @carolineflack)

strikt come dancing 2019 lineup

Chris och Carolines nära tvilling Jody hade planer på att träffa Caroline senare på lördagen.

I sin första intervju sedan hennes dotters död sa Chris att hon ville göra Carolines röst hörd mot 'sådan orättvisa'.

Hennes mamma tackade sina vänner Molly, Lou, Sam, Liam och Simon för att de försökte hålla dottern säker i sina mörkaste timmar.

Hon sa: 'Carrie skickade det här meddelandet till mig i slutet av januari men blev tillsagd att inte lägga upp det av rådgivare men hon ville så gärna att hennes lilla röst skulle höras.

Läs mer

Caroline Flack dör 40 år gammal
Caroline Flack hittades död Hennes förödande opublicerade slutord Leende maskerad smärta i gripande sista bilden Lewis Burton hyllar

'Så många osanningar fanns där ute men så här kände hon och jag och min familj skulle vilja att folk läste hennes egna ord.

'Carrie var omgiven av kärlek och vänner, men det var för mycket för henne.'

Flack nekade sig skyldig till anklagelserna under den första utfrågningen och hennes pojkvän för sporttränare behöll alltid sin oskuld.

Samaritans (116 123) driver en 24-timmars service tillgänglig alla dagar på året. Om du föredrar att skriva ner hur du känner, eller om du är orolig för att bli hörd i telefon kan du skicka e -post till Samaritans på jo@samaritans.org

Se Även: