Cabbage Patch -barndockor säljs i Smyths Toys för 29,99 £

Leksaker

Ditt Horoskop För Imorgon

De ser likadana ut - bara lite mer moderna



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på all försäljning vi genererar från den. Läs mer



Nu kan dina små leka med samma nostalgiska leksaker från din barndom som du gjorde, eftersom leksaksaffären Smyths precis har börjat sälja Cabbage Patch Kids.



Ställer tillbaka dig £ 29,99 styck, leksakerna till salu är det helt nya 35 cm Cabbage Patch-sortimentet för barn.

Märkligt nog betyder det att dockorna ingår i flera olika stilar, utan garanti för vilken specifik du kommer att få.

julie harris tight passform

Varje Cabbage Pitch Kid förblir trogen sitt klassiska arv, med adoptionspapper från Babyland General Hospital, samt ett unikt namn och en egen födelsedag, komplett med en hjärtnyckel för att låsa upp 35 cm Adoptimals husdjurs hjärtslag.



Samma dockor säljer på eBay för £ 45+

Tyvärr, för fans av den ursprungliga 80 -talsversionen, kommer den nya upplagan 2019 med förbättrat mode och tillbehör, till exempel glasögon, armband och diadem.



På Smyths webbplats , märket beskriver de nya dockorna som 'de nya Cabbage Patch Kids har det mjuka rotade håret, krambara kroppar och vackert detaljerade ansikten på den klassiska leksaken, nu med helt nya tillbehör och moderna mode.

Gör löfte om att älska och ta hand om ditt barn och avlägg eden om att gå med i familjen Cabbage Patch Kids idag! '

Konstigt nog får du inte välja vilken du får

Läs mer

Hur mycket är dina nostalgiska leksaker värda?
De gamla Lego -seten säljer för £ 1000s Klassisk Beano nu värd över 20 000 pund Den 75 000 pund Beanie Baby köpte för 10 pund Action hjälte serier värda en mynta

Ursprungligen upptäckt av Facebook -sidan Extrem kupong och fynd i Storbritannien , så vitt vi kan se är Smyths den enda butiken som för närvarande säljer det helt nya 35 cm kålplåster , även om det finns vissa säljare på eBay som också erbjuder de berömda dockorna - om än för en mycket mer rejäl summa.

Priserna börjar på £ 45,99 på eBay, men kan också nå hundratals, så för alla som vill hämta en, rekommenderar vi att du väljer Smyths £ 29,99 versioner om du vill spara lite dollar.

försäkringstjänster för sjukhusplan

Om du vill få Adoptimal Pet att gå med, var beredd att gaffla ut för det, med de billigaste priserna vi kan hitta på Amazon, från 42,66 £ ... Det är dyrare än det verkliga barnet!

Se Även: