'Broody' Ferne McCann 'trodde att hon skulle få barn med Jack Padgett' innan han plötsligt splittrades

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ferne McCann var broody för spädbarn med modellpojkvännen Jack Padgett innan deras romantik tog ett abrupt slut förra månaden.



Den 30-åriga före detta The Only Way Is Essex-stjärnan och den manliga modellen njuter av sex månaders virvelvind efter att ha enligt uppgift fallit för varandra på en resa till Sydafrika i slutet av förra året.



Oförälskade Ferne hade trott att Jack var 'The One' innan deras plötsliga splittring, och det verkar som om hon också hade planer på att bilda en familj med honom innan deras liv gick olika vägar.



Ferne-som delar en treårig dotter som heter Sunday med den fängslade kriminella ex-pojkvännen Arthur Collins-hade hoppats kunna skapa ett syskon till sin dotter.

15 + 15 =
Ferne McCann och Jack Padgett

Ferne McCann ville starta en familj med Jack Padgett innan de slutade, enligt nya rapporter (Bild: @fernemccann)

En källa berättade för New! tidskrift: Att dela med Jack kommer definitivt ha drabbat Ferne hårt eftersom de verkade så älskade.



nummer 1111 betyder

Hon talade öppet om att hon ville ha ett syskon för söndagen, så det verkar som om hon känner sig pigg för tillfället. Hon fruktar att söndagen aldrig kommer att ha ett syskon.

Hon trodde att hon hade hittat den perfekta killen med Jack och föreställde sig en framtid tillsammans, som inkluderade äktenskap och barn. När det gick sönder gjorde det ont.



Ferne McCann och Jack Padgett

Ferne trodde att Jack var & apos; The One & apos; innan deras plötsliga splittring förra månaden (Bild: @fernemccann)

The NEWSAM har kontaktat Fernes talesman för kommentar.

Förra månaden avslöjades det att Ferne och Jacks förhållande hade tagit ett trubbigt slut efter månader av älskade snaps och strömmande kommentarer tog sig in i rubriker.

En källa nära Ferne förklarade orsaken bakom uppbrottet vid den tiden och sade: Ferne har ringt tid på sitt förhållande till Jack Padgett.

Jack Padgett

Jack är en modell som också arbetar med att främja klubbkvällsevenemang (Bild: Instagram)

Ferne sa att det var 'rätt kille fel tid'. Det var klart för oss alla att de båda var på olika vägar.

egenföretagare coronabidrag

Jacks liv kretsar kring att vara värd för evenemang och nattliv eftersom det är hans jobb. Medan Ferne handlar om familj, arbete och säkerhet.

I januari hade Ferne faktiskt antytt att hon var desperat efter att få fler barn inom en snar framtid med OK! rapporterade att hon kände sig vågig och sa: Ärligt talat skulle jag älska att vara gravid.

Och i februari avslöjades det att Jack hade flyttat till Fernes hem som hon delar med sin unga dotter.

Fernes liv vändes upp och ned 2017 när hennes dåvarande pojkvän Arthur-som hon hade ambitioner att gifta sig med och tillbringa sitt liv med-greps efter en syraattack mot en stor grupp klubbor på en plats i Öst-London.

Hennes graviditet med söndagen avslöjades bara två dagar senare - medan Arthur i slutändan dömdes för fem fall av grov kroppsskada och nio för verklig kroppsskada och fängslades i 20 år.

Ferne McCann och Arthur Collins

Ferne har en dotter med brottslingen Arthur Collins som avtjänar 20 års fängelsestraff för en våldsam syraattack (Bild: Internet okänd)

andlig betydelse av 1234

Ferne fick berömmelse 2013 när hon presenterade The Only Way Is Essex - där hennes romantiska liv spelades ut för reality -tv -underhållningsvärde.

Hon slutade showen 2016 och fortsatte med att vara en tävlande på Celebs Go Dating där hon försökte åter hitta kärleken framför kameror.

Samtidigt har hennes upplevelse av moderskap förvandlats till en egen realityshow - via Ferne McCann: First Time Mum som har sänds sedan 2017.

Se Även: