Little Britain 'kommer att axla kontroversiella karaktärer för nya serier'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Little Britain kommer att se mycket annorlunda ut när det återvänder till skärmarna, eftersom många av de klassiska karaktärerna slås ut på grund av deras kontroversiella karaktär.



Matt Lucas, 46, och David Walliams, 48, sägs vara i samtal för att återuppliva sin succékomedi -skiss för en helt ny serie.



Några av karaktärerna har dock inte åldrats bra sedan serien debuterade på BBC Three redan 2003 och de står nu inför att bli axlade för väckelsen.



Bland dem som står inför kotlet är 'Fat Fighters' viktminskningstränare Marjorie Dawes, rasistiska Women's Institute -medlemmen Maggie Blackamoor och den thailändska karaktären Ting Tong - som skildrades av Matt.

Marjorie Dawes tippas vara en av Little Britain -karaktärerna för att få yxan (Bild: BBC)

Vi måste sätta oss ner och räkna ut vem vi tar tillbaka och vilka vi inte är, sa Matt i en intervju med The Sun bland rykten Netflix kommer att erbjuda honom och David 3 miljoner pund för att skapa en ny serie av Little Britain.



Jag tror att anledningen till att showen var framgångsrik är att den återspeglade hur vi alla var tillbaka när vi gjorde det, om vi inte hade fått rätt hade det inte varit så populärt, hävdade Matt.

när svart fredag ​​2020

Jag tror att för att lyckas idag måste du reflektera över hur vi alla är nu, tillade han.



David Walliams som Maggie Blackamoor (Bild: BBC)

Little Britain kritiserades när det ursprungligen sändes - med klagomål var vissa karaktärer stereotypa och att minoritetsgrupper var felaktigt representerade i serien.

Matt bekräftade att Little Britain kommer att återvända i viss kapacitet medan han visas på The One Show i början av månaden - avslöjar att han och David försöker bestämma det bästa sättet att återuppliva den prisbelönta serien.

Han sa: 'Vi meddelar varandra de flesta dagar och skickar varandra de dumma memerna som alla skickar. Vi mår bra och funderar på vad vi kan göra med Little Britain.

David Walliams och Matt Lucas arbetar för att återuppliva Little Britain (Bild: The )

'Vi vet inte vad det blir. Kan det vara en podcast? En serie på tv? En scenvisning? Han är också mycket upptagen med att göra Britain's Got Talent och skriva hans böcker.

'Jag har fått ett annat jobb bokat som du vet om Alex', tillade Matt, som hänvisade till deras framträdande på Bake Off.

Han fortsatte: ”Vi måste bara hitta tiden. Vi kommer definitivt att göra. Vi vet bara inte hur. '

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Samtidigt har komikern samlat in över 600 000 pund för NHS genom att släppa en låt som heter Thank You Baked Potato - som toppade nedladdningslistorna den här veckan.

The & apos; Baked Potato Song & apos; är en reviderad återgivning av en melodi som han ursprungligen framförde på Shooting Stars och har gått i storm med fans.

606 ängelnummer betydelse

Matt debuterade den nya versionen av låten online förra månaden medan han satt vid hans pianospel och sjöng hans sång som uppmuntrar människor att tvätta händerna regelbundet och följa reglerna för den pålagda lockdownen i Storbritannien.

Se Även: