Shappi Khorsandi avslöjar att pappa vägrade att gå henne i gången i sista minuten när hon erbjuder sympatier till Meghan Markle

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Shappi Khorsandi avslöjar att pappa vägrade att gå henne i gången i sista minuten när hon erbjuder sympatier till Meghan Markle(Bild: Getty)



Shappi Khorsandi har kastat sitt stöd bakom Meghan Markle och avslöjat att hennes egen far nästan spårade ur hennes stora dag genom att vägra gå henne i gången i sista minuten.



Den 44-årige komikern vaknade på morgonen i hennes äktenskap 2005 med lustige Christian Reilly för att upptäcka att hennes iranska poetfader Hadi Khorsandi vägrade att delta.



Och för att göra saken värre insisterade han på att bära en ljusgul kostym.

'På morgonen i mitt bröllop meddelade min pappa att han inte gick med mig i gången och (värre) han bar en kanarigul kostym som han inte skulle byta ut förrän jag hade ett trantrum. Totes känner för Meghan Markle, ”twittrade hon.

Shappis bror klev in i sista minuten (Bild: REX/Shutterstock)



Shappi drogs av sin fars chockbeslut (Bild: Twitter)

Hon var gift med Christian Reilly fram till 2011 (Bild: Publicitetsbild)



Läs mer

Prins Harry
Vad stoppade Harry att ge upp kunglig titel £ 8 000 present Harry köpte Louis Bedårande foto Harry tog av Meghan Varför retades Harry i skolan

Förklarade hur hennes pappa inte kunde hantera konceptet att överlämna henne till någon annan, tack och lov kom hennes bror in i sista minuten.

'Traditionen' att gå ner i gången 'finns inte i Iran och han förstod först på morgonen att det handlade om att' ge bort 'mig så han fick all feminist på mig så min bror gjorde det, förklarade hon.

'Jag har inga svar på den kanariefärgade kostymen.'

Men tack och lov räddades dagen när Hadi piggnade till senare på dagen och insåg storleken på tillfället.

'Vi hade ett' ögonblick 'halvvägs men dagen och han sa' Jag beräknade bara inte att min tjej faktiskt skulle gifta sig 'då hoppade han upp och ner som en galen sak i mosh -gropen med alla mina vänner,' hon tillade och kallade det 'det bästa jag någonsin har sett.'

Det kommer bland rapporter om att en bedrövad Meghan ber sin pappa Thomas Markle att ompröva efter att han meddelat att han inte kommer att komma till bröllopet på lördag.

Meghan och Harry gifter sig på lördag (Bild: Getty Images Europe)

Megans pappa har bekräftat att han inte kommer att delta (Bild: Andy Johnstone)

Den omprövade Hollywood -belysningsdirektören vill skona sin yngsta dotter och kungafamiljen ytterligare förlägenhet efter att han satt upp bilder med paparazzi.

Men Meghan sägs vara desperat efter att ha honom vid sin sida och tog det vanliga steget att släppa ett uttalande genom Kensington Palace tillsammans med prins Harry och be om & förståelse och respekt & apos; att utvidgas till hennes pappa.

Andra uttryckte sitt stöd och delade sina historier med en brud som avslöjade att inte en familjemedlem dök upp för hennes stora dag.

malcolm i mitten cast nu

'Ingen av min familj (inte en medlem utom mina barn) kom till mitt bröllop. Min syster skulle vara mitt vittne, en vecka innan hon meddelade att hon inte skulle komma, ”twittrade kvinnan.

* Dela dina bröllopsdrama i sista minuten som ett meddelande om stöd för Meghan - mejla info@distritonline.pt.

Se Även: