Breath of the Wild 2: s nya trailer visar gameplay avslöjat på E3 och kommer 2022

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

Nintendo har visat upp några fantastiska spel på E3 i år, men det som alla väntade på var mer information om uppföljaren till den otroligt populära The Legend of Zelda Breath of the Wild.



Förväntningarna har varit otroligt höga på grund av att det i år är 35 -årsjubileum för den ikoniska serien med många hopp om remakes, portar till äldre spel och nya titlar i serien.



Originalet The Legend of Zelda Breath of the Wild släpptes för Ill-fated Wii U och Nintendo Switch redan 2017. Spelet har visat sig vara väldigt populärt och har vunnit flera årets spel.



Flying kan spela en stor del av Breath of the Wild 2 (Bild: Nintendo)

Den tidigare teasertrailern släpptes i juni 2019 och visar vad som tycks vara de mumifierade men ändå levande resterna av serieantagonisten Gannondorf som vaknar och verkar berätta och mycket mörkare temahistoria.

För närvarande bara kallat Breath of the Wild 2 har det nya Zelda -spelet ingen undertext än.



Breath of the Wilds nya trailer tillkännagavs av serieproducenten Eiji Aonuma som har arbetat med alla Legend of Zelda -spel sedan Ocarina of Time.

monkey jumper h&m

Serieproducenten Eiji Aonuma tillkännagav också ett nytt Zelda Game and Watch (Bild: Nintendo)



Eiji Aonuma introducerade också den nya DLC för Zelda spinoff, Hyrule Warriors: Wave 1 Pulse of the Ancients och Wave 2 Guardians of Remembrance.

Han avslöjade också en ny Zelda -upplaga av den lilla, Game and Watch -bärbara, ungefär som Super Mario -utgåvan Game and Watch som släpptes förra året.

Innan han visar den helt nya trailern nämner han att:

'2 år har gått sedan vi först tillkännagav detta spel och vi har inte kunnat dela någonting med dig under den tiden, men utvecklingen har utvecklats stadigt.'

Den nya trailern idag visar bara lite mer av uppståndna Gannon, Zelda verkar falla men skär sedan till att Link faller i en scen som påminner mycket om Wii -spelet Skyward Sword men utan en Loftwing i sikte för att rädda Link men det ger ifrån sig allvarliga Ghibli -vibbar .

Många fans blev ursprungligen besvikna när de hörde att det nya spelet kommer att använda samma karta som det tidigare spelet, men de extra flygande elementen illustrerar delar av spelet kommer att äga rum på himlen, med flytande öar och stigande, hotfulla Hyrule Castle.

De nya bilderna visar också lite mystisk, ny teknik till skillnad från den avancerade Sheika -tekniken som vi sa under den senaste utflykten, kan detta tillhöra Zonai, den mystiska förhistoriska, barbariska rasen vars ruiner vi ser i föregående spel?

722 ängelnummer betydelse

är detta någon hittills osynlig Zonai -teknik (Bild: Nintendo)

En ny twist på Talus -rockmonster, som nu har Bokoblins utposter på dem, visades också fungera som en gångvapenplattform.

Den glödande armen för den sista trailern sågs också igen och verkar vara nyckelmekanikern för spelet som fungerar ungefär som Sheika -skiffern i BOTW1.

Vi ser att Link använder armen för att manipulera tidsflödet på en spetsig boll som riktar sig mot honom, skjuter eld i en grotta eller ett underjordiskt tempel, och mest intressant ser vi att Link använder den för att droppa uppåt och fasa genom sten som ett sätt att resa uppåt .

Den mystiska, magiska armen från den tidigare trailern gör ett nytt framträdande (Bild: Nintendo)

Det är oklart om Link fortfarande kommer att ha Sheika Slate från förra matchen eller någon av mästarförmågan som Daruks Protection, Mipha's Grace, Urbosa's Fury och vad som skulle vara den mest användbara Revali's Gale.

Vi ser sedan Ganons ondska tända och höja Hyrule Castle från marken i en mer dramatisk skildring av vad vi såg från trailern 2019.

Det hotfulla Hyrule -slottet skjuts upp i himlen av Gannons ondska (Bild: Nintendo)

Vi ser sedan en solnedgång när slottet ligger ovanför ruinerna av Hyrule. Släppdatumet har meddelats för 2022 och fansen är redan mycket glada över spelet.

Det finns också mycket spekulationer om att nya Breath of the Wild kommer att släppas för en ännu oanmäld ny Nintendo Switch -konsol som stöder 4K.

Läs mer

Senaste spelrecensionerna
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kristaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Detta beror på släpvagnarnas imponerande bilder, särskilt jämfört med den ursprungliga BOTW. När man talade om Zelds 35 -årsjubileum tyvärr sade Eiji Aonumaalso 'vi har inga andra kampanjer eller Switch -spel planerade' vilket gör att vissa fans hoppas.

Men thew Skyward Sword HD, The Zelda edition Game and Watch, Age of Calamity DLC & Breath of The Wild 2 i horisonten är en bra tid att vara ett Zelda -fan.

Se Även: