Sainsbury s lager 5 £ påskägg helt och hållet av ost

Påskägg

Ditt Horoskop För Imorgon

Glöm choklad till påsk i år ... Stormarknadsjätten Sainsbury & apos; s lanserar ett jätte påskägg helt och hållet av ost.



Ostfantaster kommer att kunna fixa sig över semestern som traditionellt förknippas med choklad när den landar i Sainsburys butiker och online på www.sainsburys.co.uk från 10 april.



Det nya Cheesalicious påskägget är det första i sitt slag och är tillverkat av 120 g krämig cheddar med den finaste mjölken från Lancashires gårdar.



Förpackningen från Butlers Farmhouse Cheeses kostar 5 £ och innehåller också ett paket havrekakor och en påse chutney - den perfekta ostbrädesfesten att äta under helgdagen. Så alla som längtar efter att ha ett gott behov av sött behöver inte missa att njuta av påsklovet.

Emma Garvey, ostköpare för Sainsbury's, sa: Vi letar alltid efter nya och unika produkter att erbjuda våra kunder, särskilt under presentperioder under hela året när människor letar efter något speciellt att ge sina nära och kära.

'Cheesalicious påskägg verkade som ett självklart och spännande val att utöka vårt påskäggsutbud och tillgodose ostälskare över hela landet. Ägget är verkligen utsökt och vi kan inte vänta med att se responsen från våra kunder.



Flicka håller upp folie inslagna choklad påskägg

Klassiska choklad påskägg får en uppgradering i år (Bild: Getty)

Sainsbury är inte den enda återförsäljaren som skjuter gränserna när det gäller påskägg i år.



Waitrose tar tillbaka sina chokladägg med avokado -tema (förvänta dig att millennierna blir vilda) och M&S har presenterat ett Proseggo -ägg som, du gissade det, är gjort med Prosecco -infunderad choklad - strikt ett för de vuxna då.

Alla som vill ha lite nostalgi kan hämta ägg med retro -tema på B&M, budgetkedjan har lanserat Love Hearts och Drumstick Squashies -ägg i år. De är så efterfrågade att köpare köper dem och listar dem för tredubbla priset på eBay.

Läs mer

Påsk 2020
Bästa påskägg för 2020 Bästa heta korsbullarna till påsk 2020 Bästa alternativet påskägg Bästa veganska påskägg för 2020

Se Även: