Harvey Price hälsoproblem fullt ut bland Katie Price allvarliga rädslor över 29 vikt

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

I 18 år har Katie Price obefogat ammat sin son Harvey genom en myriad av förödande hälsoproblem.



I går kväll vände en vansinnig Katie till fansen för att få hjälp efter att ha avslöjat att hennes sons vikt har stigit till 29 stenar.



Med gymmen stängda bad den 42-åriga tidigare glamourmodellen nyligen om hjälp att hitta ett löpband och en roddmaskin att hyra för att hålla sin vikt under kontroll.



'Genom lockdown måste jag se till att han kan träna hemma, snälla hjälp, DM mig', sa hon till sina Instagram -följare.

Det här året har varit svårt för Katie och hennes handikappade son, som lämnades kämpa för livet på intensivvården efter att ha drabbats av en okänd bugg i juli.

Harvey fördes till sjukhus med bröstsmärtor, andningssvårigheter och en temperatur på 42 grader Celsius, vilket ledde till att han riskerade att misslyckas. Tack och lov återhämtade han sig fullständigt.



Harvey tillbringade 10 dagar på sjukhus tidigare i år

Harvey tillbringade 10 dagar på sjukhus tidigare i år (Bild: Instagram)

Tyvärr är Katie inte främmande för att leva i rädsla för sin sons hälsa. Men när han föddes första gången 2002 hade hon ingen anledning att misstänka att hennes lilla glädjepaket var allt annat än hälsosamt.



Det var först vid hans sex veckors kontroll som den första röda flaggan höjdes.

Hon sa tidigare till Lösa kvinnor: Jag hade en normal graviditet - den bästa av dem faktiskt.

”Hälsobesökaren kom för sex veckors kontroll och hon sa” ler han till dig? ”Och jag sa” nej inte riktigt ”.

Harvey verkade vara helt frisk när han föddes

Harvey verkade vara helt frisk när han föddes (Bild: Richard Young/REX/Shutterstock)

Jag träffade en läkare och blev hänvisad till en ögonläkare. Han lyste en fackla och allt jag kommer ihåg är att han sa 'han är blind'. Vi blev kvar i mörkret och tänkte vad gör vi?

havsnivåhöjningskarta Storbritannien

Till en början trodde läkare bara att han hade problem med ögonen, men när Harvey var nio månader gammal var Katie djupt oroad över den långsamma utvecklingen.

Till det var Harvey ständigt törstig och gick snabbt upp i vikt, vilket ledde till förslag från andra på hennes supportgrupp om att han kan lida av den sällsynta sjukdomen, septo-optisk dysplasi (SOD).

Involverad onormal utveckling av synnerven och hormonella störningar, det kan orsaka hjärnskada om det inte behandlas, och enligt Katie missade den första läkaren hon såg det.

Det var först när hon sökte en andra åsikt som diagnosen bekräftades, men vid det laget hade Harvey redan fyllt år och Katie tror att skadan hade skett.

Harvey fick ingen diagnos förrän han var över ett år gammal

Harvey fick ingen diagnos förrän han var över ett år gammal (Bild: )

Sjukhuset erkände att det var deras fel att när de gjorde en MR -undersökning missade de hans hypofys och svälte honom av medicinen han behövde vilket gav honom lite hjärnskada, säger hon till Loose Women.

Hennes mardröm var dock inte över, och 2005 tillbringade Harvey sex veckor på Great Ormond Street -sjukhuset medan läkare sökte efter en anledning till sin viktökning.

Han var bara tre och en halv, han vägde fem och en halv sten och hade kläder för 16 -åringar - trots att han sällan åt.

Toten diagnostiserades med Prader -Willis syndrom - en genetisk störning som leder till överskott av ätning och fetma - samt diabetes inspipidus, autism, uppmärksamhetsunderskott och oppositionell trotsstrid som orsakar aggression.

Katie var orolig för sin sons ökande vikt

Katie var orolig för sin sons ökande vikt (Bild: PA)

Katie har talat om sin sons raserianfall - som orsakas av autism - och avslöjar hur han slår sönder tv -apparater och rumpa väggar i en ilska över något mindre.

Små saker gör honom förbannad. Om du måste hoppa över annonserna på YouTube när han försöker titta på Peppa Pig, eller en dörrsling i huset, eller vinden slår i fönstret, börjar han huvudet stöta på väggarna, sa hon nyligen till The Sun.

Jag måste få in en gips efter inlåsning eftersom han har slagit i väggarna i mitt nya hus och det är täckt av hål.

Han kan byta precis så.

Samtidigt är Harveys förhållanden så allvarliga att han skulle dö utan medicinering och kräver vård dygnet runt, något Katie mamma Amy slutade arbeta med.

Hans far, den tidigare fotbollsspelaren Dwight Yorke, har bara sett Harvey en handfull gånger enligt Katie, som uppfostrade honom som en ensamstående mamma.

Men det har inte varit lätt, särskilt med döttrarna prinsessan Tiaamii, 13, och Bunny, sex, och sönerna Junior, 15, och sjuåriga Jett också att ta hand om.

kan jag se Champions League-finalen
Katie & s andra barn har fått lära sig att vara försiktiga runt Harvey

Katie & s andra barn har fått lära sig att vara försiktiga runt Harvey (Bild: )

Och hennes hängivenhet för Harvey har inneburit uppoffringar, särskilt när det gäller tid med sina andra barn.

Hon sa till tidningen Now: 'Ibland vill Junior att jag ska se honom spela fotboll på en söndag, men jag kan inte eftersom Harvey inte vill gå.

'Junior förstår att jag inte kan få Harvey att gå - han kommer att krossa bilen när jag kör. Men då vill jag inte lämna Harvey med någon eftersom jag inte vill bli ett misslyckande.

Den diminutiva stjärnan har också fått lära sig att brottas med sin son till ett lugnande läge mitt i hans våldsamma raserianfall och kunde inte lämna sina yngre barn ensamma med honom utan tillsyn.

Och när coronavirusutbrottet slog till låste hon ensam med Harvey för att skydda honom och fick vänta sex långa veckor innan hon kunde se sina andra barn, som stannade hos sina pappor.

För den tidigare glamourmodellen har dock en av de svåraste delarna varit att ha andra skyllt på henne för hennes sons funktionshinder, vilket hon har förklarat var en en-i-en-miljon chans & apos ;.

Katie festade medan hon var gravid, men säger att hon körde till evenemang och inte drack

Katie festade medan hon var gravid, men säger att hon körde till evenemang och inte drack (Bild: Getty Images)

'Det är ingen' s skuld ... Det är därför det fortfarande är så upprörande när folk säger att det är mitt fel. Det är det inte, säger Katie, som felaktigt anklagades för att ha druckit under sin graviditet.

'Jag gick ut. Jag var singel, jag skulle ut. Men de skulle få bilder på att jag kom ut ur klubben och såg full ut trots att jag körde, tillade hon.

'Jag hade massor av spekulationer om hans problem, och jag fick skulden för min fest. Jag drack inte alls. '

Men hon oroar sig ständigt för hennes förstfödda framtid, särskilt efter att han fördes till sjukhus med bröstsmärtor och befanns ha vätska i lungorna och en infektion tidigare i år.

Katie oroar sig för att Harvey inte kommer att leva för att se 50

Katie oroar sig för att Harvey inte kommer att leva för att se 50 (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Läkare har varnat Katie för att hennes son löper stor risk att få en hjärtattack, och hon medger att hon märkte en kraftig nedgång i hans hälsa.

Han får inte längre plats i vissa bilar, berg- och dalbanor eller flygbälten och kommer att stjäla mat trots Katie bästa försök att hantera sin kost.

Medan hon desperat fruktar att förlora sin son, är hennes största oro att hon ska gå först och lämna honom utan en mamma.

'Jag kan inte se honom leva över 50 om vi inte sorterar hans vikt och andas ut. Jag vet att det är hemskt att säga, men jag önskar att han skulle gå före mig för att han inte skulle klara sig utan mig. Han skulle vara så trist och skulle inte förstå vart jag hade tagit vägen, säger hon till The Sun.

Se Även: