Var Nadine Coyle är nu - Girls Aloud -fejd, Cheryl -nederlag och Sarah Harding -sorg

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nadine Coyle har varit på en berg-och-dalbana resa sedan Girls Aloud upplöstes.



Sångaren har flyttat från Nordirland till Los Angeles, dejtat några kända ansikten, fått en dotter och startat en solokarriär.



Men det har inte varit helt segling då Nadine hamnade i en bitter fejd med några av hennes kolleger Girls Aloud -medlemmar efter att de delades 2013.



Förutom antagonistiska kommentarer offentligt fanns det också enligt uppgift dramatiska backstage -rader mellan några av tjejerna.

Det skulle ta år innan såren läkte men det verkar som om de tidigare bandkamraterna har löst sina olikheter och nu samlas bakom Nadines nära vän Sarah Harding under hennes förödande cancerstrid.

Här är en titt på vad Nadine har sysslat med sedan bandet splittrades.



Cheryl nederlag

Nadine och Cheryl såg inte öga mot öga

Nadine och Cheryl såg inte öga mot öga (Bild: Getty)

Girls Aloud uppnådde fenomenal framgång med en rad av 20 på varandra följande brittiska topp tio singlar på nifty -talet, inklusive fyra nummer ettor.



De bestämde sig för att ta en paus 2009 för att driva soloprojekt - med Nadine som sjöng en affär med Tescos skivbolag och släppte sitt debut soloalbum & apos; Insatiable & apos; genom sin egen etikett, Black Pen Records, i ett partnerskap med stormarknadsjätten 2012.

Nadine hade utsetts till den bästa sångaren av sin chef Louis Walsh och många förväntade sig att den irländska sångaren skulle bli bandets framgångar.

Under bandets uppehåll gick tjejerna head-to-head med sina soloprodukter, med Cheryl & apos; s Messy Little Raindrops & apos; går platina medan Nadine & apos; Omättlig & apos; sålde mindre än 150 exemplar den första utgivningsdagen.

Men vid den tiden var Cheryl en oerhört populär X Factor -domare och hade Simon Cowells makt bakom sig - något Nadine tror tippade balansen.

'Sanningen är att jag visste att jag aldrig skulle kunna ta emot Cheryl. Hon har all kraft från X Factor och Simon Cowell bakom sig, säger Nadine då till tidningen Star. 'Det är en stor fördel.'

Flickor högt

Kimberley Walsh, Nicola Roberts, Nadine Coyle, Cheryl Cole och Sarah Harding var Girls Aloud

Kimberley Walsh, Nicola Roberts, Nadine Coyle, Cheryl Cole och Sarah Harding var Girls Aloud (Bild: Getty Images)

Bandet återförenades för att markera sitt 10 -årsjubileum i november 2012, men det varade inte länge eftersom de hade upplösts för gott i mars nästa år.

Vid den tiden erkände Nadine att hon inte ville att förbudet skulle splittras och hävdade att hon hade blindsided med nyheterna via deras manager bara några minuter före den sista showen på deras återföreningsturné.

På Twitter på morgonen nästa morgon sa en rasande Nadine till fansen: Ni borde veta att jag inte hade någon del i någon av dessa delade affärer. Jag kunde inte stoppa dem. Jag hade den bästa tiden och vill fortsätta. Xxxx

Cheryl slog tillbaka och berättade för tidningen Attitude att Nadine var full av skit och anklagade henne för att ha hållit bandet till lösen.

Det var hon som ville göra en soloskiva. Därför tog vi en paus. Hon vill komma ut och säga att vi slog upp bandet? Nej! Hon borde inte berätta fläskpajer, Geordie -stjärnan rasade.

'Okej, så vill du att vi ska säga sanningen? Hon tänkte inte göra ytterligare en Girls Aloud -skiva förrän hon fick ett solokontrakt. Jag känner att hon höll oss till lösen och sedan gjorde sitt solo -skivkontrakt.

'Det är sanningen. Hon säger att vi bröt upp bandet. Så där går du. '

Bandet delades upp för att ta sig an soloprojekt

Bandet delades upp för att ta sig an soloprojekt (Bild: Getty Images)

man utd nike affär

Och deras offentliga lera-slängning var bara toppen av isberget, enligt en källa, som hävdade att det började kungligt bakom kulisserna den ödesdigra natten.

”Det var riktigt dramatiskt och det var många tårar. Nadine och Cheryl kämpade båda med sitt hörn och ingen var beredd att vika, sa insideren till Daily Star.

Nadine sa att [Cheryl] försökte kontrollera allt.

'Men Cheryl tycker att det är nonsens. De kom bara överens om att träffas igen på en jubileumsturné och sedan låta bli. '

Nedfallet var bittert och Nadine sa att de andra inte tyckte om att hon drevs längre fram som den främsta sångtalangen och fick fler solon än de andra.

Hon erkände: ”Det är så tråkigt för mig att behöva erkänna det här nu för så länge finns det bandet, och du vill att alla ska tro att vi är bästa vänner och vi har kuddstrider och dricker milkshakes.

'Det var vad jag ville att det skulle vara, men det var bara inte så det var.

'Så ja, det var en skillnad. Vi är alla väldigt, väldigt olika karaktärer. '

Dumpar Jason Bell

Jason Bell och Nadine Coyle

Paret har massor av historia tillsammans efter att ha dejtat i 11 år (Bild: Getty Images)

Nadine flyttade till LA 2006 och öppnade en irländsk pubrestaurang i Sunset Beach med namnet & apos; Nadines Irish Mist & apos; 2008 som ett familjeägt företag.

Medan hon träffade den tidigare amerikanska fotbollsspelaren Jason Bell och kärleken blomstrade snabbt när de levde ett idylliskt liv i ett strandhem.

Han ställde frågan och hon sa genast & quot; ja & quot ;, men deras förhållande slog till när hennes första soloalbum floppade under Girls Alouds uppehåll.

nya trick cast förändringar

Nadine flydde från sitt hem och hennes förlovning för att omvärdera hennes liv borta från rampljuset.

'Jag träffade Jason när jag var 23 och förlovade mig, och jag tänkte plötsligt:' Vänta. Jag kan inte gifta mig, jag är bara 25! '' Förklarade hon för The Sun.

'Jag behövde ta lite tid. Så jag flyttade till New York.

Okända för fansen, lappade de upp saker och Jason föreslog igen 2014 efter deras dotter Anaiyas födelse.

De berömda exen har fortsatt att väcka rykten om att de har fått ihop igen efter deras splittring

De berömda exen har fortsatt att väcka rykten om att de har fått ihop igen efter deras splittring (Bild: Getty)

Föräldraskapet satte dock en stor belastning på deras förhållande och den irländska sångaren började lida av ångest och nästan konstant oro för sin dotter.

'En bebis lägger till mer stress i ett förhållande - du är vaken hela natten och det är verkligen ett test. Allting förändras. Du kan inte bara äta lunch eller middag eller en drink. Det går ut genom fönstret, och du hanterar de allvarliga sakerna, säger hon till The Sun

Jag vet att vissa säger att det gjorde allt bättre. Som, vilka är ni människor? Jag känner ingen sån. Jag tror att du ljuger. Jag behöver inte må dåligt om mig själv med dina lögner. Avfölj!

Och i samma intervju 2018 medgav Nadine, 34, att hon fortfarande inte hade gift sig med Jason eftersom hon kände sig 'för ung'.

'Jag är bara inte en enorm romantisk typ och att gifta mig är en enormt romantisk gest,' sa hon.

Avstånd sägs ha blivit ett problem efter att Nadine flyttade tillbaka till Irland med sin dotter 2017 efter stängningen av sin strandbar.

Jason sägs ha stannat kvar i LA under sin karriär, och nyheterna om deras splittring följde i år bland påståenden att de ledde 'separata liv'.

Solokarriären tar slut

Nadine försökte ha en solokarriär

Nadine försökte ha en solokarriär (Bild: Getty Images)

Nadine gjorde flera försök att starta om sin solokarriär och släppte comebacksingeln & Go to Work & apos; år 2017.

Det misslyckades med att göra det officiella singellistan och hon tvingades avbryta en turné med sju datum i Storbritannien och Irland 2018.

Att erkänna att det inte var tänkt att vara hon sa till fansen att hon inte kunde leverera den typ av show hon ville ha.

'Du förtjänar den bästa möjliga showen och med så stora arenor och väldigt få datum var det omöjligt att uppnå det vi hade velat göra', förklarade hon.

'Allt är en lektion och det här är definitivt en för mig. Tack för din fortsatta kärlek och stöd !!! '

Och Simon gjorde det helt klart att han var Team Cheryl när han grävde om Nadine efter hennes andra misslyckade bud på en solokarriär 2017.

När Cheryl gick med honom för X Factors domarhus uppmanade Simon henne att återförena Girls Aloud innan han snipade: 'Varför får vi inte Nadine till middag? ... vi tre och vi borde prata om det.

sainsburys öppettider helgdag måndag 2012

'Jag menar att Nadine inte precis stormar listorna som soloartist?'

Kimberley -fejden avslutas

Nadine och Kimberley hade en & apos; arbetsrelation & apos;

Nadine och Kimberley hade en & apos; arbetsrelation & apos; (Bild: NEWSAMpix)

Nadine och Kimberley Wyatt hade inte de bästa förutsättningarna förrän nyligen.

Medan Nadine var i den australiensiska djungeln för I & apos; m A Celebrity verkade Kimberley gräva om deras 'arbetsförhållande' i motsats till en 'äkta' vänskap med några av de andra tjejerna.

I en vild snubbe bestämde sångerskan att hennes band med Nadine var strikt professionellt i jämförelse med hennes blomstrande vänskap med Cheryl och Nicola Roberts.

När hon talade om lösa kvinnor i november 2019 sa hon: 'Ja [jag var mer vänlig med Cheryl och Nicola]. Det är sant äkta verkligt samband mellan oss tre. '

Hon tillade: 'Med Sarah och Nadine var det mer ett arbetsförhållande, men det är som en familj du skulle känna för dem. Du ser dem inte hela tiden. '

Det verkar dock som att den sjuåriga striden slutade i juli förra året när Kimberley krediterade lockdown för att hon gav henne tid att reflektera över det förflutna och följaktligen nå ut till den irländska sångerskan.

När hon frågade om hon hade kontakt med sina före detta bandkamrater under lockdown sa Kimberley: 'Jag pratar med Cheryl och Nicola [Roberts] hela tiden ändå, men jag har varit i kontakt med Nadine [Coyle] och Sarah [ Harding] också. '

Hon tillade: 'Lockdown har varit en tid för reflektion. Nadine och jag chattade häromdagen och vi ska få ihop barnen eftersom de inte har träffats än.

Flyttar tillbaka med ex

Jason bell och Nadine Coyle och dottern Anaíya

Jason och Nadine har nu flyttat ihop tillsammans med dottern Anaíya

Nadine och Jason utlöste rykten om att de skulle få ihop igen när han tävlade på Strictly Come Dancing förra året.

De var snacket om showbiz-kretsen när de höll händer i bilen när de lämnade BBC-studiorna efter en liveshow och Jason antydde en försoning med sin berömda ex-flickvän.

Han berättade Värme tidningen: 'Många vill ha många saker, så man vet aldrig!'

Förra månaden avslöjades att Nadine hade flyttat tillbaka till Jason när de fortsätter att vara föräldrar till sin lilla flicka.

Men trots att deras okonventionella boende fungerade för dem, vägrade paret att sätta en etikett på deras situation.

'Det vi gör fungerar definitivt för oss', sa hon ok! . 'Det har fungerat, så vi håller fast vid det. Det handlar om att vara stödjande och att vara där för varandra. '

När frågade om paret nu dejtar igen insisterade Nadine på att de är 'väldigt nära'.

”Jag har känt Jason i 14 år, vilket är riktigt länge. Vi mår jättebra. Vi äter middag tillsammans och har en härlig stund, sa hon.

'Han är en fantastisk pappa för Anaíya - han hjälper henne med skolarbetet när vi pratar. Jason och jag kommer alltid att finnas i varandras liv.

'När du har en bebis tillsammans och tillbringar så mycket tid tillsammans, finns det alltid den bekantskapen där. Med så mycket på gång i världen försöker vi bara vara i nuet och vara där för Anaíya, tillade hon.

Stödjer Sarah Harding

Sarah Harding och Nadine Coyle är nära vänner

Sarah Harding och Nadine Coyle är nära vänner

Sarah Harding diagnostiserades tragiskt med bröstcancer i början av 2020 och offentliggjorde sin diagnos förra sommaren.

I sin nya bok Heart Me Out erkände Sarah att hon var en 'röra' när hon fick höra de förödande nyheterna och omedelbart trodde att hon skulle dö.

Sarah har talat om hur hon klarade av att lära sig att hon hade bröstcancer och vände sig till nära vän Nadine för att få tröst.

Hon sa att hon tillbringade kvällen med Nadine, grät och drack vin, medan hennes tidigare bandkamrat berättade för henne hur mycket hon älskade henne.

När det blev en kort paus i lockdowns i december 2020 reste Nadine upp till Manchester för att träffa Sarah för att dela lite vin, laga mat och byta presenter.

Sarah skrev: ”Hela kvällen fick vi alla våra stunder av hysteriskt skratt följt av tårar.

”Vid ett tillfälle berättade Nadine utan tvekan hur mycket hon brydde sig om mig: & apos; Du förstår inte, Sarah. Jag älskar dig! & Apos; '

Paret stannade upp sent på natten, åt ost och kex och pratade, med Sarah som tillade: 'OK, så det var inte som nätterna med vild fest som jag gjorde förr, men det var fortfarande väldigt speciellt.'

Sätter fejd bakom dem

Girls Aloud har lagt sina skillnader åt sidan

Girls Aloud har lagt sina skillnader åt sidan (Bild: WireImage)

Nadine har insisterat på att bandet har lagt sina olikheter bakom sig när de alla stöder Sarah genom hennes cancerstrid.

Premier League-titelodds

Den irländska sångaren berättade ok! Tidskrift att bandet har en trevlig harmoni på gång nu, efter att ha lagt sig i sitt rift som hade mullrat sedan de gick var för sig.

När vi ser varandra är det som att vi gått tillbaka i tiden. Som om vi bara hade setts igår. Det är en tuff tid, men vi har alla gått ihop, sa hon.

Hon beskrev hur hennes vän bekämpar cancer har fått henne att tänka på livet och tillade: ”Du börjar tänka på alla i ditt liv. Vi tänker alla att det inte kommer att hända oss, men det är bara en tickande bomb. Du måste bara njuta av livet så gott du kan.

Nadine stängde dock av rykten om en Girls Aloud -återförening och sa att Sarah Hardings hälsa är 'prioritet'.

Nadine Coyle visas på The Great Celebrity Bake Off för Stand Up To Cancer

Nadine Coyle visas på The Great Celebrity Bake Off för Stand Up To Cancer (Bild: C4/Love Productions/Mark Bourdillon)

Girls Aloud kommer att fira sitt 20 -årsjubileum nästa år men Nadine har sagt att de inte tänker på hur de ska markera milstolpen medan Sarah är sjuk.

I ett Live Live på Instagram sa Nadine: 'Jag skulle älska att vara som & ja, det här är vad vi gör & apos; - för tillfället är det mycket att tänka på Sarah, mycket att vara där för Sarah.

'Det är en riktigt olycklig tid för henne och det hela är som att & apos; kom igen, kom igen & apos; för det kan vara prioryet som pratar om & apos; ska vi gå och göra en turné & apos; eller & apos; ska vi göra något & apos ;? '

Nadine tillade: ”I stället är vi oroliga för Sarah, så vi fokuserar allt. Det är huvudprioriteten. '

Hon kommer att tävla i kvällens Great Celebrity Bake Off för Stand Up to Cancer.

Se Även: