Bästa Samsung -telefoner för 2020 för varje smak och budget

Samsung Inc.

Ditt Horoskop För Imorgon

Om du är ute efter en smartphone men föredrar Android -operativsystemet framför Apple, är en Samsung ett lysande val.



De bästa Samsung -telefonerna för 2020 beror på ett antal faktorer, inklusive naturligtvis budget. Du vill också tänka på skärmkvalitet, batteritid, skärmstorlek och kamerafunktioner.



Den nya S20 -serien är lysande för slutare, medan förra årets S10 plus kommer att göra susen för lägre budgetar.



A -serien är utmärkt för mindre budgetar, och A70 erbjuder till och med en trippel bakre kamera till ett överkomligt pris.

Vi har avrundat de bästa Samsung -telefonerna för 2020 nedan så att du kan hitta din perfekta passform.

khloe kardashian oj simpson

Bästa Samsung -telefoner för 2020

1. Samsung Galaxy S20

Flaggskeppsmodellen för 2020, detta är uppföljningen från 2019 års S10. Den har en 6,2 tum skärm, 5G nedladdningshastigheter, ett stort batteri och hi-spec kameror.



Det är ett bra alternativ om du vill testa den nya specifikationen men letar efter en mindre skärm än S20 plus eller S20 Ultra (och vill spendera lite mindre). Det har mindre lagringsutrymme än Ultra men tillräckligt för de flesta.

Detta är det bästa övergripande valet för daglig användning.



som vann fotbollsstöd 2019

Pris: £ 730, Amazon - köp här nu

2. Samsung Galaxy S20 Plus

Du kan inte gå fel med Samsung Galaxy S20 Plus- om du är glad att betala för det du får, det vill säga.

Den anses allmänt vara den bästa i S20 -serien och har mer batterilivslängd och en större skärm än sitt mindre syskon, men den är inte lika stor eller så dyr som Ultra.

Den har 5G -kompatibilitet, 30x digital zoom och 8k video. Den främre kameran är 10MP (inte 40MP på Ultra) men gör fortfarande susen.

Pris: £ 973,97, Amazon - köp här nu

3. Samsung Galaxy S20 Ultra

Den stora chefen i S20 -serien, Samsung Galaxy S20 Ultra handlar om att bli stor; stor kamerazoom, en stor skärm (6,9 tum) och snabba 5G -hastigheter bekräftade.

100xzoom är det bästa festtricket, ett batteri som håller hela dagen, 8k video, 40MP selfies och 108MP foton.

lee och jasmin storebror

Men om du inte är orolig för det senaste och gnistrande (eller utmärkta zoomen), kan du gärna hålla dig till S20 eller S20 plus.

Pris: £ 1099, John Lewis - köp här nu

Fyra. Samsung Galaxy A21s

Om du vill ha en pålitlig smartphone och inte vill spendera högsta dollar, kommer Samsung Galaxy A21s att göra tricket väldigt bra.

Det bästa värdet Samsung, det erbjuder en lysande fyrkamera 6,5 ​​tum skärm, ergonomisk, grepp ett brett skärmförhållande som är bra för att titta på videor eller chatta med vänner och fyller din skärm med innehåll från kant till kant.

Den inbyggda 2MP-kameran är lysande för att fånga närbilder och detaljer (dela de utmärkta rätterna på Insta?), Och det finns en frontkamera för självklara, smickrande bilder.

Pris: £ 149, John Lewis - köp här nu

5. Samsung Galaxy S10 plus

En upp från flaggskeppet 2019 (S10) fick en elegant uppgradering och är fortfarande ett lysande val om du inte vill spendera på de senaste toppmodellerna.

Den har moderna funktioner som fingeravtrycksskanning, en stor 6,4-tumsskärm, en trippelkamera som kan ta ultrabreda foton så att du får plats med mer av vad du har framför dig och trådlös powerhare.

håriga cyklister viktminskning

Definitivt värt att titta på om du inte vill spendera priser i S20 -serien.

Pris: £ 609, Amazon - köp här nu

6. Samsung Galaxy A70

Vill du hålla utgifterna under £ 400? A70 är ett bra alternativ som fortfarande erbjuder några snygga funktioner.

Den har en trippel bakre kamera för att ta skarpa selfies, en fingeravtryckssensor, snygg design och ett kraftfullt batteri. Ett prisvärt, mellanbudgetköp.

alison mary foster dibnah

Pris: £ 379, Amazon - köp här nu

Läs mer

Mobiltelefonerbjudanden 2020
Bästa mobiltelefonerbjudanden Bästa SIM-erbjudanden Bästa smartphones för 2020 Bästa Android -telefoner

Samsung har presenterat sitt senaste sortiment av smartphones i Galaxy Note -serien, samt förhandsgranskning av nästa fällbara enhet.

De nya Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra 5G -telefonerna kommer med serien & apos; signatur S Pen stylus inbyggd, med ökad lyhördhet för att bättre efterlikna med en riktig penna och papper.

Se Även: