Bästa PlayStation 4 -spel 2018 hittills - topp PS4 -videospel inklusive Spider -Man och God of War

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

2018 har varit ett stötande år för PlayStation 4 -ägare, med en fantastisk skörd av PS4 -titlar, varav några är exklusiva för konsolen. Från efterlängtade uppföljare till några helt nya franchiser, det har varit gott om nya titlar för spelare att få tänderna i.



Om du vill hämta ett spel för dig själv eller är ute efter en julklapp till en spelbesatt älskad, kolla in vår lista med titlar i toppklass som har gjort stort intryck i år.



Naturligtvis finns det fortfarande många spel på gång innan 2018 närmar sig sitt slut, så vi kommer att lägga till listan när framtida titlar släpps.



Du kan också kolla in våra presentguider för videospel för Xbox ett och Växla.

Spindelmannen - Smyths, £ 49,99

Fånga några tjuvar precis som flugor i Marvel's Spider-Man

Marvel's Spider-Man från Insomniac Games hade hypats från den minut den presenterades på E3 2016. Den hamnade äntligen i hyllorna i september, och det är rättvist att säga att spelet mer än levde upp till förväntningarna och fick hyllningar både från kritiker och fans.



I ett troget och roligt Spider-Man-äventyr får du svänga runt på Manhattan och ta ut skurkar och slåss mot några av webheadens mest ökända fiender.

Vår egen recension kallade det 'en lysande, välbehövlig post i superhjältegenren som är ett måste spela oavsett om du är en hardcore -seriefantast, avslappnad Spidey -fan eller helt enkelt en älskare av actionäventyr.'



Gud av krig - Amazon, £ 42,99

God of War (2018) för PlayStation 4

Kratos tar sig an en helt ny strävan i God of War (Bild: Sony)

betydelsen av siffran 73

Sypro och Crash Bandicoot är definitivt den söta kontingenten av klassiska PlayStation -karaktärer, men i den grusiga och seriösa änden av spektrumet ligger Kratos, gruvkakan av God of War -serien. Debuterade tillbaka på PS2 2005, aktions-äventyrsserien uppdaterades i den här soft-reboot-slash-uppföljaren som släpptes i april.

Om vi ​​byter ut den grekiska gudarnas panteon mot en saga med nordisk smak hittar vi en äldre, mer mogen Kratos (komplett med pappaskägg) som ger sig ut på jakt med sin unge son vid sin sida. Striden har översynats och ett bytesystem har lagts till så att du kan anpassa Kratos & apos; laddning enligt din spelstil.

I sin recension för NEWSAM sa Aodhan Gregory 'världen är fantastisk, medan grafiken och konstdesignen är lysande.'

Far Cry 5 - ShopTo, £ 31,85

Far Cry 5 ser dig ta på dig en mäktig kult (Bild: Ubisoft)

Ubisofts öppna världsfranchise (den som inte handlar om mördare) fick ytterligare en uppföljning och erbjöd mer av den nu väletablerade Far Cry -formeln: enorma miljöer, valfri smyg och en uppsjö av sidouppdrag.

I en fiktiv del av landsbygdens Amerika har du i uppgift att befria Hope County, Montana från greppet från den fundamentalistiska kulten Eden Gate och dess karismatiska men ändå farliga ledare Joseph Seed.

Vår recension sa 'älskare av Far Cry kommer att bli hänförda - men även om du är ny i serien bör du se till att du ger det här spelet ett försök.'

Shadow of the Tomb Raider - Amazon, £ 39,99

Lara Croft kämpar för att stoppa världens ände i Shadow of the Tomb Raider

Lara Croft är tillbaka i denna uppföljning till 2012: s Rise of the Tomb Raider. Med en ny grupp kryptor att utforska och pussel att lösa, kommer både gamla fans och nybörjare att hitta mycket att älska. I sitt senaste äventyr måste Lara förhindra apokalypsen - som hon kanske oavsiktligt har utlöst själv.

Granskaren Jasper Pickering sa att det var det 'ännu en actionfylld utflykt.'

Detroit: Bli människa - Smyths, £ 44,99

Gör några svåra val i Detroit: Bli människa

Ett historiefokuserat spel med förgrenad handling, Detroit: Become Human är den senaste berättelsen-ledda upplevelsen från Quantic Dream, studion bakom Heavy Rain and Beyond: Two Souls.

Avancerade androider har blivit vanliga i samhället inom en snar framtid. Medan vissa är anställda som poliser och liknande, har andra till uppgift att utföra arbete och misshandlas ofta. Du spelar som flera olika Android -karaktärer i en sammanvävd historia, och dina val påverkar handlingen.

Medan vissa kritiker fann sin allegori för att rasförhållanden var tunga och klumpiga,

cheryl cole girls högt

Vår recension kallade det 'ett roligt spel när du stänger av din hjärna och behandlar den som en interaktiv popcorn -blockbusterfilm'

Dark Souls Remastered - Smyths, £ 29,99

Förbered dig på att dö om och om igen i Dark Souls Remastered (Bild: FRÅN Programvara)

The Dark Souls-serien av action-RPG-spel har blivit synonymt med tanken på supertuffa men rättvisa tv-spel, och nu har det första spelet i serien (i sig en andlig efterträdare för att förbjuda Demon Souls) fått en nyp och tuck i den här uppdaterade upplagan för nuvarande konsoler.

Striden är utmanande men tillfredsställande, i kombination med en invecklad och stämningsfull värld samt en djup rikedom av lore och bakgrundshistoria för dem som är villiga att repa ytan.

Sega Mega Drive Classics - Amazon, £ 23,95

Återbesök gamingens guldålder med Sega Mega Drive Classics (Bild: Sega)

Stil går aldrig av mode, och den här bunten med över 50 hit -retro -spel är ett utmärkt exempel. Sega Mega Drive Classics samlar titlar som Golden Ax, Streets of Rage och Sonic the Hedgehog och är perfekt för spelare i en viss ålder som har en sug efter att återvända till sin ungdom utan att behöva snubbla runt ett mörkt loft för att hitta sin gamla konsol .

Å andra sidan kan yngre spelare också få en masterclass i den typ av speldesign som har stått tidstestet.

Onrush - Smyths, £ 11,99

En genremash-up i Onrush (Bild: Codemasters)

Onrush blandar ett körspel med känsligheten hos en onlinespelare och är en multispelare som ser spelare tävla i ett antal spellägen. Det finns en mängd olika fordon att styra, var och en med sina egna styrkor och svagheter samt en unik speciell förmåga som kan släppas loss efter fyllning av en mätare.

FIFA 19 - ShopTo, £ 44,86

FIFA 19 har ett nytt Champions League -läge (Bild: Youtube)

som var med i storebror 2013

Fotbollsfenomenet FIFA återvänder för ytterligare en del, vilket ger en ny dos av franchisens virtuella samlarobjekt & apos; game Ultimate Team samt en uppföljning av FIFA 18: s berättarläge, The Journey. EA Sports har också lagt till ett Champions League -läge som låter dig leva ut dina europeiska fotbollsfantasier.

Vår recension sa 'Gameplay är märkbart mjukare och det finns en tydlig känsla av att EA äntligen får ut det mesta av sin Frostbite -motor.'

Lego The Incredibles - Amazon, £ 33,40

Spela som familjen Supermakt i Lego The Incredibles (Bild: Warner Bros)

Från Batman till Avengers, de familjevänliga Lego-spelen från Traveller's Tales har alltid varit som bäst när superhjältar är inblandade, så det är vettigt att en verklig familj av superhjältar skulle vara nästa på listan. Samtidigt med utgivningen av The Incredibles 2 på bio, innehåller denna blockbaserade version av Pixar-hiten både nivåer från originalfilmen och uppföljaren.

Milda pussel och drop-in drop-out co-op gör detta till ett gediget val för dem med barn och Pixar-fans unga eller gamla.

Madden NFL 19 - Amazon, £ 44,99

Släng grisskinnet i Madden NFL 19 (Bild: EA Sports)

Den senaste upplagan av den årliga amerikanska fotbollsfranchisen lägger till några tweaks och förändringar som hjälper till att fräscha upp i år.

I sin recension skrev Matt Osborn 'Madden NFL 19 sätter franchisen på en bra plats för både lojala spelare och bortfallna fans som vill ta sig till fältet igen.'

Läs mer

Senaste spelrecensionerna
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kristaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Se Även: