Dynamos hemligheter avslöjade: Svar på trollkarlens mest fantastiska illusioner

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dynamos hemligheter har avslöjats, ja, typ av(Bild: UKTV)



spegel trädgård erbjuder co uk

llusionist Dynamo (riktiga namnet Steven Frayne) är tillbaka med den nya tv -serien & apos; Magician Impossible & apos; vilket lovar att bli ännu mer spännande än det förra.



I fyradelsserien ser den Bradford -födde trollkarlen utföra sina fantastiska illusioner runt om i världen, med det första avsnittet som äger rum i New York.



Han har lockat oss med några otroliga illusioner tidigare, men hur gör han det?

En sann trollkarl avslöjar aldrig sina hemligheter, och Dynamo har hållit tyst om saken. Men internet är fullt av fanteorier om hur han hanterade dessa sinnesblåsande magiska trick.

Så hur gör dynamo sina knep?



Svävar ovanför skärven

De med god syn kommer att kunna se vad som ser ut som ett par grå linjer som löper från Dynamos rygg, upp ur skottet, på bilden ovan.

Detta väckte påståenden om att trollkarlen hade använt ett par kablar och hade valt en särskilt grå dag för att maskera kablarna.



Om detta är den metod han använde kan den kategoriseras som ett enkelt illusionstrick. Trollkarlen insisterade dock på att tråden som syns i The Shard levitationsstunt faktiskt BARA användes vid repetition. Allt kommer dock att avslöjas snart, eftersom stuntet ska presenteras i den nya serien.

Dra smycken genom huden

Dynamo drar smycken genom huden (Bild: BBC)

kändis storebror line up 2013

Dynamo har utfört detta trick två gånger, båda gångerna har svalt ett halsband och sedan dragit det ur ett hål i magen. Den bästa förklaringen där ute är att han använde snyggt för att dölja halsbandet och sedan drog ut smyckena från en protetisk mage.

Flyger bredvid en buss

Förra året verkade trollkarlen flyta bredvid en buss i London, endast fäst med handen. Det finns några teorier om hur han exakt lyckades göra detta.

Falsk arm

Den mest troliga fanteorin är att han använde en protetisk arm medan han gömde sin riktiga arm inuti jackan.

Den falska armen skulle, när den skruvades fast på sidan av bussen och fäst vid en säkerhetssele inne i hans t-shirt, ha låtit honom tycka att han höll fast vid bussen med ena handen.

Hemlig plattform

En annan idé är att han faktiskt balanserade på en liten plattform, fäst vid kanten av bussen med en tunn tråd. Enligt denna teori använde han bara armen som en distraktion för att gömma sig från den verkliga lösningen.

Gå på vatten

I detta trick tog Dynamo en promenad runt Themsen bredvid parlamentet innan han snabbt plockades upp av en polisbåt. Det verkar som att han inte riktigt gick på Themsen så mycket som att gå över en klar plattform strax under vattenytan ...

Gå genom glas

På en fest i London, under Rio Ferdinands vaksamma blick, gick Dynamo på något sätt genom ett fönster. Vissa har föreslagit att fönstret bakom honom inte är riktigt, men juryn är ute på det här. Berätta för oss hur du tror att han gjorde det!

Så här? Visste du att vi har en dedikerad TV- och filmsida på Facebook?

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

Se Även: