Asda säljer nu en vegan Baileys - och den hamnar i hyllorna lagom till mors dag

Alkohol

Ditt Horoskop För Imorgon

Häll på ett glas snälla(Bild: Baileys)



Du kan inte slå ett gott glas Baileys, men tyvärr är den mycket älskade gräddelikören inte lämplig för alla, med många dedikerade veganer som måste missa genom åren.



Fram till nu, eftersom Baileys just har lanserat en ny mandelmakad, mjölkfri version av sin populära drink.



billiga vinterstadsresor till Europa

Kallas en lite pretentiös klingande & quot; Almande & quot ;, den krämiga och överseende drinken är tydligen 'gjord av krossad mandelessens, rörsocker och renat vatten med en touch av äkta vanilj'.

Ja, vi kommer inte heller att säga Almande högt ... (Bild: Baileys)





vad är ett vävband

Och det är inte bara veganer som kan börja njuta av den avslappnande alkoholen igen, med den nya upplagan av efterrättsmakande dryck som också innehåller halva mängden kalorier jämfört med vanligt.

Medan den normala Baileys är 130 kalorier, är den helt nya & apos; Almande & apos; har anständiga 67 per portion. Betyder detta att vi kan dricka dubbelt så mycket?

Medan flaskan har varit tillgänglig under de senaste månaderna, stora stormarknad Asda börjar nu komma in på handlingen.

Asda är en av de enda stormarknaderna som erbjuder den nya upplagan för tillfället (Bild: Getty Images Europe)

steve fulcher var är han nu

De nya, mjölkfria flaskorna kommer i butiker lagom till mors dag, eftersom de kommer att finnas på Asda-hyllorna från den 1 mars för 16 £ per styck.

simon cowell gay paul mckenna

Tyvärr finns det inget ord om huruvida flaskorna också kommer att vara tillgängliga online, men om du inte bor nära en Asda, oroa dig inte, kan du fortfarande få tag på det utan att spendera en förmögenhet.

Ocado har också precis börjat sälja den populära drinken, där de precis som Asda har sänkt priset från de vanliga £ 20 till £ 16 under en begränsad tid.

Det verkar som om Sainsbury & apos; s och Tesco saknar verkligen ett trick, med ivriga medlemmar av allmänheten som tigger den senare över Facebook att börja lagra den veganutgåvan.

Läs mer

Mer om stormarknader
Tesco lanserar veganzoner i butiker Cadbury skapar chokladorange Twirl M&S julserie Saltad karamell Baileys är här

Victoria Reeve, kategoriplanerare för Asda Spirits, kommenterar: Med veganism och mjölkfria dieter på uppgång är vi glada över att ha Baileys Almande i lager-en snurr på en klassisk drink som ger våra kunder fler alternativ i andgången.

Se Även: