Apple Watch 2: Utgivningsdatum, pris i Storbritannien och hur du förbeställer den nya 'simsäkra' serien 2 smartwatch

Apple Watch 2

Ditt Horoskop För Imorgon

Apple har tagit av locket från nästa generations bärbara, Apple Watch 2.



Avtäckt på företagets efterlängtade keynote-evenemang i San Francisco förra veckan ser Apple Watch Series 2 mycket ut som företagets första upplaga Watch, med ett fyrkantigt ansikte.



Även om den första Apple Watch var 'stänkskyddad', är den andra upplagan i serie 2 'simsäker' - helt vattentålig till ett djup av 50 meter, i både simbassänger och öppet vatten.



För att vattentäta det sa Apple att det var tvunget att stänga portarna. Detta innebar att företaget var tvungen att göra om högtalaren så att den har en mekanism som driver ut vatten.

På insidan drivs Watch Series två av det nya S2-chipet med en dual-core processor som är upp till 50% snabbare, med en ny GPU som erbjuder upp till dubbelt så mycket grafikprestanda, vilket betyder mer grafiskt intensiva spel, som NightSky, kan köras på klockan, med fem gånger till detaljnivå.

Watch Series 2 har också en andra generationens skärm som är två gånger ljusare vid 1000 nits, vilket Apple sa kommer att göra stor skillnad när bärare är ute i solen.



För att säkerställa att träningspass är mer exakta och Watch Series 2 har inbyggd GPS, som direkt ansluter till satelliter, och till och med innebär att en ruttkarta visar dina varierande hastigheter.

'' Med inbyggd GPS registrerar Apple Watch Series 2 exakt distans, tempo och hastighet för utomhuspass, till exempel promenader, löpning eller cykling, utan att behöva ta en iPhone '', säger Apple.



'Användare kan omedelbart påbörja ett utomhuspass eftersom Apple WatchSeries 2 använder Wi-Fi, GPS och lokalt lagrade satellitdata för att snabbt identifiera sin plats.

'Efter avslutat träningspass utomhus kan du se en ruttkarta som visar variationer i hastighet i appen Aktivitet på iPhone. Oavsett om du springer, badar eller går mellan möten, så räknar aktivitetsappen på Apple Watch Series 2 all daglig aktivitet. '

Läs mer

Apple Watch 2
Apple Watch serie 2 lanseras Nya Apple Watch 2 presenteras Pokemon Go kommer till Apple Watch Apple Watch 2 praktisk genomgång

Apple Watch Series 2 kommer i guld, roséguld, silver eller rymdgrått aluminium, eller silver eller rymdsvart rostfritt stål, från 369 £. Den nya keramiska Apple Watch 'Edition' börjar på 1 249 £, och Apple Watch Hermès börjar på 1 149 £.

Förbeställningar öppnade den 9 september och enheterna börjar levereras denna fredag ​​den 16 september.

Förbeställ Watch Seies 2 från Apple här

Apple kommer att köra Apples nya WatchOS 3 -operativsystem, som kommer att innehålla den nya Pokémon GO -appen, speciellt gjord för bärbara.

'Det har verkligen varit en hektisk sommar för oss', säger John Hanke, VD för Niantic Labs på scenen.

'Pokemon GO har hämtats 500m gånger sedan juli runt om i världen med användare som gick 4,6Billion KM medan de spelade spelet. Kombinera Pokémon -spel medan du är på språng, till exempel att springa. '

När du närmar dig en Pokemon meddelar klockan dig. Det meddelar dig också när Pokegyms är i närheten, så du missar aldrig en Pokestop.

Som en del av Watch Series 2 -meddelandet presenterade Apple också ett nytt partnerskap med Nike.

'Vi har arbetat med Nike i över ett decennium, och vi kunde inte vara mer glada i dag att meddela Apple Watch Nike+,' sa Apple.

'Apple Watch Nike+' är inte bara en klocka, det är din perfekta löppartner. Vi tycker att det ger den bästa löpupplevelsen som finns. '

Apple Watch Nike+ kostar från £ 369, och har varit tillgänglig för förbeställning sedan 9 september, med tillgänglighet i slutet av oktober.

Förbeställ Watch Nike+ från Apple här

Läs mer

Äpple
Apples nyheter Apple -evenemang live! iPad Pro 2 iPad Mini 5

Se Även: