iPad mini 5: pris i Storbritannien, släppdatum, nyheter och andra rykten kring Apples iPad Pro mini

Ipad Mini

Ditt Horoskop För Imorgon

iPad Mini

iPad Mini(Bild: Getty)



IPad mini har varit en favorit bland surfplattanvändare sedan några år tillbaka.



Den väskvänliga lilla surfplattan fick en uppgradering senast i september 2015. Och experter spekulerar i om den kommer att tas med i & apos; iPad Pro & apos; vika 2017.



Som sådan kunde vi se presenteringen av en 'iPad Pro mini' i år snarare än iPad mini 5. Det kan innebära att den kommer med en egen, mindre version av Apple Pencil -pennan.

Här är allt vi vet (eller tror att vi vet) om nästa mini -iPad. Fortsätt att titta tillbaka när vi kommer att uppdatera den här sidan när vi vet mer.

Senaste nytt

IPad Mini

IPad Mini



Supply chain källor verkar tyder på att vi skulle kunna se nästa iPad mini presenteras på några dagar.

Apple publicerar inte sina händelser förrän i sista sekunden, men källor i leveranskedjan har pratat med Apple-fokuserad webbplats MacRumours .



'Apple förväntas meddela nya produkter senare denna månad, troligtvis mellan måndag den 20 mars och fredagen den 24 mars, enligt välrenommerade leverantörskedjeanalytiker som vi pratade med som vill vara anonyma', rapporterade sajten.

är nick cotton på väg tillbaka till eastenders

Tyvärr slutade källorna med att avslöja exakt vilka produkter som ska avslöjas.

Apples onlinebutik är för närvarande nere för planerat 'underhåll', vilket tyder på att den nya iPad Mini är på väg att släppas loss.

Utgivningsdatum

(Bild: Getty)

Apple har nästan säkert en ny version av iPad mini redo att rulla - även om produktionen ännu inte har ökat.

Enligt Taiwan-baserade DigiTimes , som citerar de ständigt pålitliga namnen på leverantörskedjorna, startade Apple produktionen i december 2016 för en tidig lansering 2017.

Traditionellt håller Apple sitt första evenemang för året i mars. Förra året använde Apple ett evenemang i mars för att avslöja 9,7-tums iPad Pro.

Det är sant att företaget kan ha samma tillvägagångssätt under 2017 och det skulle passa bra med de senaste rykten som nämns ovan. Men vanligtvis lanserar Apple sina produkter snabbt efter att ha avslöjat dem.

Troligtvis kan nästa iPad Mini vara tillgänglig att köpa i mitten av april.

Pris

(Bild: Getty)

Apple förväntas introducera en ny iPad Mini till nuvarande priser och flytta iPad Mini 4 ner i kedjan.

Det skulle innebära att den skulle starta för 379 pund för 32 GB -modellen och 469 pund för 128 GB -versionen. Naturligtvis, när Apple sätter upp sina priser, gör det så trevligt och tyst. Så vi kan inte garantera samma prissättning, men det är en bra basuppskattning.

Du kan också förvänta dig att lägga till ytterligare £ 100 på toppen om du vill ha 3G -kompatibilitet.

Design

(Bild: Getty)

Enligt Neurogadget , kommer den nya iPad mini bara att vara 5 mm tjock, vilket innebär att Apple har rakat 1,1 mm från iPad mini 4.

thurman vs pacquiao uk tv

'Den här nyheten har glädjat vissa fans, men andra är oroliga för att en tunnare kropp egentligen inte är den bästa idén, eftersom batteriet måste minskas för att passa in i slaktkroppen', skriver webbplatsen.

Under tiden har andra rapporter föreslagit att Apple kommer att trimma ramen runt surfplattans kanter och introducera och OLED -skärm för första gången. I stora drag betyder det bättre färger eftersom varje pixel ger sin egen belysning snarare än att den behöver en bakgrundsbelysning.

Vad som kommer att bli riktigt intressant att se är om Apple bestämmer sig för att eka iPhone 7 och släppa hörlursuttaget för nästa iPad. Det har inte rapporterats om det än så länge, men vi kommer att uppdatera den här biten om och när det ändras.

Läs mer

Äpple
Apples nyheter Apple -evenemang live! iPad Pro 2 iPad Mini 5

Specifikationer

Apple iPads

Kommer Apple att presentera en ny iPad Air och iPad mini?

Apples nyaste iPads kommer utan tvekan att vara den mest kraftfulla hittills.

Flera Apples specialistplatser föreslår att iPad mini 5 kommer med en uppgraderad A9 -processor. Det betyder att det kommer att springa snabbare och det kommer att bli bättre grafik för spel.

Kameran ryktas dock starkt om att förbli densamma. Det betyder att det sannolikt kommer att finnas en 8MP kamera på baksidan och en 1,2MP kamera på framsidan. Men igen, om du använder en surfplatta för att ta bilder har du större problem.

Enligt Cult of Mac , det finns en chans att ett mindre batteri monteras på iPad mini 5. Detta är inte nödvändigtvis en dålig sak eftersom batteritekniken har förbättrats till en punkt där ett mindre batteri fortfarande är lika effektivt som förra årets större.

Se Även: