10 bästa fans som hjälper dig att hålla dig sval under den brittiska värmeböljan

Värmebölja

Ditt Horoskop För Imorgon

Med ännu en scorcher på korten i helgen - det har aldrig varit en bättre tid att förbereda sig inför den svettiga säsongen som väntar.



Vi har den perfekta lösningen på alla dina värmeböljeproblem - en vackert sval och luftig elektrisk fläkt.



Enligt återförsäljare TILL den mest efterfrågade fläkten är Dyson Pure Cool Tower TP04 luftrenare , vilket är det perfekta valet för konsumenter som vill investera i en kraftfull och pålitlig fläkt som kommer att hålla dem igång i många år framöver.



Men det finns gott om billigare alternativ där ute som fungerar lika bra ... Vi har avrundat tio av de bästa fans som finns att köpa online just nu nedan för att hjälpa dig att avgöra vilken som är bäst för dina behov.

Bästa fans som hjälper dig att slå värmeböljan

      1. Dyson Hot and Cool fläkt

      Gå ut med en Dyson (Bild: Argos)

      Snygg, kraftfull och pålitlig, Dysons varm- och kallfläkt är utmärkt för användning över natten eftersom den har inbyggd intelligent temperaturkontroll och sömntimer.



      Pris: £ 399, Currys - köp här nu



      2. Dyson Pure Cool Me luftrenare

      Den här kyler och renar

      En annan storsäljare från Dyson, detta nummer använder HEPA -filter för bättre rening genom att fånga 99,95% av allergener och föroreningar så att du kan andas lite lättare.

      oxford vaccin covid 19

      På samma sätt som deras dammsugare, hjälper designen till att trycka luften i vissa riktningar, vilket betyder att det finns höghastighetsstrålar för en fokuserad luftström.

      Pris: £ 299, Argos - köp här nu

      3. Honeywell Turbo fläkt

      Golvfläktar är alltid ett bra skrik

      Om du är ute efter något som du kan hålla på golvet för att blåsa luft uppåt, kan det vara det här för dig, som tar bort diskret men ändå ger dig maximal sval luft.

      Du kan också montera den på väggen om du behöver spara lite utrymme, med fläkten som kan luta upp till 90 grader.

      Pris: £ 31, Amazon - köp här nu

      Fyra. Motoriserad handhållen fläkt

      Superportabla, du kan ha dem med dig överallt (Bild: John Lewis)

      Står du inför pendlarhelvetet på en svettig buss, tåg eller tunnelbana under sommarmånaderna? Du kommer att behöva en av dessa fina handhållna fans för att hjälpa dig att slå värmen.

      Pris: £ 2, Halfords - köp här nu

      5. Igenix Oscillerande tornfläkt

      Ett bra medelvägsalternativ

      Det vi älskar mest med detta nummer är att det har en två timmars timer, vilket gör det perfekt för nätter när du somnar och behöver hålla dig sval men inte vill frysa ihjäl mitt på natten.

      becky några bruna tatlare

      Detsamma gäller överhettningsskyddet, vilket innebär att motorn stängs av automatiskt om det blir för varmt.

      Pris: £ 32,99, Amazon - köp här nu

      6. LOGIK L48ACW20 bärbar luftkylare

      Slipa ditt hem med täppt värme med denna bärbara luftkylningsfläkt, som har den extra bonusen med en befuktande funktion för att också tillföra fukt i luften.

      Enheten har tre hastighetsinställningar och en praktisk timerfunktion som hjälper dig att spara energi när du använder den på natten. Den kompakta designen har hjul så att du enkelt kan flytta den runt huset och den har också en fjärrkontroll så att du inte ens behöver gå upp för att justera inställningarna.

      robert pattinson och kristen stewart romantik

      Pris: £ 79,99, Currys PC World - köp här nu

      7. Meaco MeacoFan 1056 luftcirkulator

      Denna bästsäljande fläkt är kompakt och lätt - perfekt för att flytta hemma eller på kontoret för att du ska känna dig sval.

      Medan den kraftfulla motorn kommer att få luften att röra sig i ett täppt rum behöver du inte oroa dig för bullret, som når bara 20dB.

      Pris: £ 99, John Lewis - köp här nu

      8 . Dyson skrivbordsfläkt

      En annan Dyson - men för ditt skrivbord

      Supertyst, extra säker (tack vare inga snabbspinnande blad som kan skada barn) och 30% mindre strömförbrukning, liknar Dyson-fläkten Dyson liknande sina andra expertdesignade motsvarigheter men gjord för att sitta på ett skrivbord bredvid dig.

      Enkel lutning betyder också att du kan vrida och forma den till vilken del av rummet du än befinner dig i.

      Pris: £ 249, John Lewis - köp här nu

      9. Simple Value White Oscillerande piedestalfläkt

      Perfekt för att hålla större rum svala, den här fläkten kan ställas in för att svänga runt i rummet eller förbli stilla i en position.

      Det finns tre hastighetsinställningar på den här 16-tums fläkten för att hålla dig perfekt temperatur och dess enkla tryckknappsreglage som gör det enkelt för hela familjen att arbeta.

      Pris: £ 24,99, Argos - köp här nu

      10. Pro Breeze Oscillerande tornfläkt

      Den här har sin egen fjärrkontroll

      Naturligtvis är det mest attraktiva med den här fläkten dess praktiska fjärrkontrollsystem, vilket betyder att du inte behöver slösa bort någon energi på att resa dig för att slå på, stänga av eller stänga av.

      Den har också en användbar sju timmars automatisk på/av -timer med flexibla steg om en timme - perfekt för att hålla dig sval och spara energi över natten.

      Pris: £ 95, Amazon - köp här nu

      Läs mer

      msc bellissima namngivningsceremoni
      Värmebölja
      För varmt för att sova Hålla barnen svala Hur man applicerar solskyddsmedel Kan du gå hem om det är för varmt på jobbet?

      Om du fortfarande känner dig fast, kolla in våra bästa tips om hur du håller dig sval under värmeböljan.

      Vi har också valt några prisvärda bärbara luftkonditioneringsenheter för ditt hus, om du vill ha lite nedkylning på industrinivå när temperaturen börjar stiga.

      Se Även: