MSC Bellissimas påkostade namnceremonidetaljer avslöjades

Kryssningar

Ditt Horoskop För Imorgon

MSC Bellissima anländer till Southampton för sin namnceremoni(Bild: MSC Cruises)



MSC Bellissima kommer att göra sin officiella debut vid en överdådig namngivningsceremoni i helgen - och MSC Cruises har verkligen dragit ut alla stopp för tillfället.



Tusentals VIP-gäster gick ombord på fartyget på fredagen för att sätta igång det helglånga firandet, där namngivningsceremonin kommer att äga rum på lördag.



Holly Willoughby kommer att vara värd för de spännande firandet som kommer att innehålla liveuppträdanden från Nile Rodgers och Chic, samt ett framträdande från Craig David.

Samtidigt kommer skådespelerskan Sophia Loren också att vara där för att fira som skeppets gudmor.

Förutom hennes namnceremoni, MSC Bellissima kommer att markera ytterligare en milstolpe och bli det största kryssningsfartyg som någonsin har fått sitt namn i Storbritannien.



Gästerna får en förhandsvisning av några av de löjligt fyndiga funktionerna ombord, inklusive tillgång till MSC Cruises & apos; ny röstaktiverad personlig assistent ZOE - tänk kryssningsversionen av Amazons Alexa.

ZOE kan tala sju språk och svara på 800 vanliga frågor ombord.



Sedan finns det naturligtvis alla extra detaljer från de Swarovski-kristalldekorerade trapporna till den stora strandpromenaden i medelhavsstil, för att inte tala om de 20 matställen och loungerna som finns.

När firandet är över kommer det att gå direkt till jobbet för det episka kryssningsfartyget som seglar på hennes jungfruresa till Genua, Italien.

(Bild: EDDY LEMAISTRE / EPA-EFE / REX / Shutterstock)

Därifrån kommer hennes inledande säsong att omfatta sju nätters resplaner över västra Medelhavet .

I november kommer hon att börja segla från Dubai, medan våren 2020 kommer att se henne ta en rad glamorösa resor i Asien.

Läs mer

MSC Bellissima
Första titt inuti skeppet Cirque du Soleil visar 10 fakta om fartyget Time -lapse -video av skeppsbyggnad

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: