X Factors Ben Haenow gifter sig med partnern Jessica Jones efter ett decennium tillsammans - och kunde inte sluta gråta

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ben Haenow, flickvännen Jessica Jones

(Bild: Dymond / Syco / Thames / Corbis)



Ben Haenow grät så mycket att han kunde ha gjort med en snorkel när han gifte sig med sin långvariga partner Jessica Jones i helgen, bekräftade han.



Den 32-åriga sångaren, som vann The X Factor 2014, gifte sig med Jessica i en intim ceremoni i Italien med sin mormor som spelade en stor roll genom att genomföra gudstjänsten.



'Vi gifte oss i en liten stad i norra Italien, där min nan växte upp, nära floden Brenta,' bekräftade han till Mail Online.

”Vi hade en liten ceremoni av närmaste vänner och familj. Jag kom nervös och upphetsad för den största dagen i mitt liv och åkte iväg med min drömmars fru efter ett sagobröllop. '

Instagram

Han tillade: 'Detta är början på vår lyckliga någonsin.'



kändisföreläggande från högsta domstolen

Ben beskrev sin nya brud som 'vacker' och delade mycket stolt en bild av dem båda njuter av en badtunna på smekmånad.

Ben & # 39; s bror Alex fungerade som bästa man för den stora dagen, och var och en av gästerna fick sin egen personliga fläkt med namnet på brudparet och deras bröllopsdatum inhugget i den för att hålla sig sval.



Instagram
Instagram

Pojkarna & apos; nonna fungerade som tolk så att de engelska gästerna kunde förstå den italienska ceremonin.

Det kom efter att paret förlovade sig i november förra året, med Jessica som väntade mer än ett år på ett förslag efter att han lovat att ställa frågan.

När Ben delade de glada nyheterna med sina följare lade Ben upp en bild av sig själv som höll hand med sin blivande brud för att visa upp sin glittrande diamant på Instagram.

(Bild: benhaenow/instagram)

Fansen var snabba med att gratulera paret, som hade dejtat i mer än nio år, när de postade under den romantiska svartvita snap.

Sky Sports fotboll experter

En skrev: 'AHHH OMG JA GRATTISSSS AHHHHHH.'

En andra tillade: 'Grattis @benhaenow kom ihåg att jag och min fästman pratade med dig på solfödda i Gibraltar i maj och du sa att du skulle föreslå i år (sic).'

Ben erkände tidigare att det hade varit 'tufft' att hålla sin flickvän glad när han försökte fokusera på sin musikkarriär.

(Bild: Dymond / Syco / Thames / Corbis)

I en exklusiv intervju med NEWSAM Celeb 2015 avslöjade han att de hade lagt planer på att gifta sig i vänteläge men var fast beslutna att få sin romantik att fungera.

När han talade om ett av hans spår, All Yours, sa han: '[Låten] i vissa avseenden [handlar om] när du försummar den andra personen men inte genom någon elakhet.

'Om skon var på andra foten, om Jess skulle göra sina saker, var det svårt, du [skulle inte] veta hur du ska tänka.'

Jessica diskuterade deras förhållande när han var på The X Factor och sa tidigare: 'Det har varit svårt att inte se honom och kontakten har varit svår eftersom han är så upptagen, men han ringer och textar när han kan och jag får alltid ett samtal innan sängen vilket är underbart. '

I januari förra året avslöjades att Simon Cowell hade skjutit honom bara månader efter att han släppte sitt debutalbum, som debuterade som nummer 10 på UK Albums Chart.

En källa berättade för oss: 'Simon är ledsen över beslutet, men det har bara inte fungerat.

'Fleur East kom tvåa i serien men har varit mer framgångsrik och han fokuserar nu på hennes karriär tillsammans med att lansera förra årets mästare Louisa Johnson.'

vem är Tommy Fury

Men han har inte låtit det hindra honom från att fortsätta med musik och delade nyligen en affisch på Instagram för sin senaste turné i Storbritannien, tillsammans med retande ny musik.

Se Även: