Sky Sports bekräftar hela listan med pundit med Roy Keane som har en vanlig roll

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Sky Sports har bekräftat sin lista över experter för säsongen 2020/21 efter en rad kontroversiella uppsägningar.



Matt Le Tissier, Phil Thompson och Charlie Nicholas släpptes från panelen Soccer Saturday med programledaren Scott Minto som också lämnade företaget.



vad betyder nummer 27

De planerar att använda en mängd olika studiogäster tillsammans med Jeff Stelling, Paul Merson och Chris Kamara på serien den här säsongen.



De har nu bekräftat att Sue Smith, Clinton Morrison, Alan McInally och Glen Johnson också kommer att vara stammisar i panelen.

Men nya gäster kommer också att omfatta Adebayo Akinfenwa, Tim Sherwood, Robbie Fowler och Joleon Lescott.

127 årig kvinna

Roy Keane har fått en vanlig roll på Sky Sports -panelen (Bild: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)



Skys matchtäckning kommer att förbli i stort sett oförändrad, med Patrice Evra, Roy Keane och Micah Richards som alla har ordinarie roller efter att ha presenterat förra säsongen.

Presentatörerna David Jones och Kelly Cates får sällskap av experten Gary Neville, Jamie Carragher, Graeme Souness och Jamie Redknapp.



Gary Neville, Jamie Carragher och Kelly Cates kommer att förbli en del av laget (Bild: REUTERS)

Sky Sports Football Director Gary Hughes sa: 'Eftersom fans för närvarande inte kan delta i matcher personligen är det absolut nödvändigt att vi tillhandahåller bästa möjliga TV och digital täckning till vår publik.

Att bekräfta Patrice, Micah och Roy att lägga till i vårt befintliga sortiment av prisbelönta kunniga är strålande nyheter och vi kommer att sträva efter att ta spelet närmare fans än någonsin tidigare med ökad live-action, höjdpunkter och analys.

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg!

Det har varit en hektisk säsong hittills - så se till att du inte missar en enda sak genom att registrera dig för det fantastiska nya NEWSAM Football -nyhetsbrevet!

vad betyder 711

Alla de senaste överföringsnyheterna och stora historierna kommer direkt till din inkorg. Du kommer inte att missa.

För att registrera dig, lägg din e -postadress högst upp i den här artikeln eller följ instruktionerna på den här länken.

Den nya säsongen börjar i helgen med Sky Sports som också är värd för sina lördagssociala och fotbolls AM -program.

Musikern Chunks har anslutit sig till lördagens sociala lag med Jimmy Bullard och Fenners som fortfarande är värd för Soccer AM.

är dr ranj gay

Registrera dig till NEWSAM Football -e -postmeddelandet här för de senaste nyheterna och överför skvaller.

Se Även: