Varför Jim Carrey och Cathriona White splittras, och den verkliga anledningen till att hon i hemlighet gifte sig med Mark Burton

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Paret skildes bara några dagar innan hon tog sitt liv 2015(Bild: Flynet/Facebook)



Det har i dag framkommit att Jim Carrey inte kommer att ställas inför rättegång över sin före detta flickvän Cathriona Whites död efter att den felaktiga dödsprocessen mot skådespelaren kastades ut.



Cathrionas mamma Brigid Sweetman och hennes make Mark Burton tog rättsliga åtgärder mot stjärnan 2016 och hävdade att hon tog sitt liv efter att han smittat henne med många STD.



Skådespelaren har dock nu rensats efter att det visade sig att ett rent STD -test som togs innan Cathriona träffade Jim var fejkat.

Ace Ventura -stjärnan behöll alltid sin oskuld.

Och trots att hon blev splittrad från Cathriona när hon dog den 28 september 2015 var Jim så förkrossad att han till och med bar hennes kista när hon begravdes i sitt hemland Irland.



Men vad hände med att driva Jim ifrån den kvinna som han erkänner att han 'älskade'?

Jim Carrey deltar i begravningen av Cathriona White

Jim Carrey deltar i begravningen av Cathriona White (Bild: Getty)



Varför splittrades Jim Carrey och Cathriona White?

Paret dejtade av och på från slutet av 2012 och delades i mars 2013 innan de återförenades i maj 2015.

Kosmetologen och makeupartisten hade splittrats med skådespelaren Jim bara några dagar innan hon tog sitt liv.

så att vi inte glömmer meningen

TMZ rapporterade att Cathriona i sin självmordsbrev skrev: 'Jag har tillbringat tre dagar nu i misstro att du inte är här.

'Jag kan fortsätta att vara sönder och försöka sätta tillbaka bitarna. Jag kunde, jag har bara inte viljan den här gången.

'Jag är ledsen att du kände att jag inte var där för dig. Jag försökte ge dig min bästa del.

Jim Carrey poserade för intima Alla hjärtans dag-foton med sin dåvarande flickvän (Bild: TMZ / AKM-GSI)

Obduktionsrapporten visade att Cathriona hade berättat för vänner före hennes död att '... hon var galet kär i Jim och att deras förhållande var en berg- och dalbana ... att hon knöt hennes identitet till hans och att hon kände att han (Carrey) var glider ifrån henne. '

Men trots deras problem erkände Jim att hennes död gjorde honom förstörd.

'Jag är chockad och djupt ledsen över min söta Cathrionas bortgång. Hon var en riktigt snäll och ömtålig irländsk blomma, för känslig för den här jorden, för vilken kärlek och kärlek var allt som gnistrade, säger han i hyllning.

'Mitt hjärta går till hennes familj och vänner och till alla som älskade och brydde sig om henne. Vi har alla träffats med en blixt. '

Läs mer

Jim Carrey rensade från orättvis död
Sanningen bakom felaktigt dödsfall Var är ensamstående Jim Carrey nu? Varför Jim Carrey och Cathriona White delar sig Jim Carrey RADERADE om orättvis död

Varför var hon gift?

Det framkom senare att även om hon träffade Jim, var hon faktiskt gift med Mark Burton.

dans på is gemma collins

Carreys advokat hävdade dock att äktenskapet endast var för ett grönt kort & apos; med Cathriona på bilden kyssade Jim en månad efter att ha gift sig med Mark den 15 januari 2013.

I domstolshandlingar sa skådespelaren: Till min förvåning fick jag senare veta att Cat i januari 2013 gifte sig med en man i Las Vegas för sitt gröna kort, samtidigt som hon upprätthöll sitt faktiska förhållande till mig.

Cat var regelbundet med mig hemma i januari 2013 och jag stöttade henne ekonomiskt, och vi var väldigt kär.

prins Harry las vegas

Jag träffade aldrig hennes green card -make Mark Burton förrän efter Cat's död, och inte heller diskuterade Cat med mig några detaljer om hennes äktenskap med honom medan hon levde.

Hon berättade inte heller för mig att hon hade ett bröllop eller att hon någonsin hade uppvaktats av Burton och att hon aldrig bar en vigselring.

Hollywood -kameramannen Burton listades som hennes anhöriga på officiella dokument, men planerade att inleda skilsmässa, enligt rapporter.

& apos; Jag förstår att hon och Mr Burton skulle skiljas men de var fortfarande officiellt gifta vid hennes död så han är hennes officiella anhöriga. Han kan dock avstå sin rätt till hennes ägodelar till hennes familj om han vill, & apos; Ed Winter, assisterande chef för Los Angeles rättsmedicinsk kontor, berättade för The Times.

Jim Carrey poserade för intima Alla hjärtans dag-bilder med sin dåvarande flickvän-och tidpunkten för skotten bevisar att hennes äktenskap var en total bluff och ett 'grönt kortäktenskap' ... enligt Carreys advokat. (Bild: TMZ / AKM-GSI)

Samtidigt bekräftade en representant för Carrey idag Hollywood Reporter ärendena avfärdades den 25 januari, men skulle inte kommentera utöver att säga att skådespelaren ser fram emot att fortsätta sitt liv.

Cathriona begick självmord den 28 september 2015 efter överdosering av en mängd receptbelagda piller.

Mycket lera har slängts i det långvariga fallet - med irländskt född Cathrionas make som hävdar att Carrey använde sin 'rikedom, inflytande och kändisstatus' för att tillhandahålla medicinen.

De påstod också att stjärnan var ansvarig för att ge herpes typ 1 och 2 2013.

michael jackson riktig röst

Fallet har avfärdats efter att Carreys läggare Raymond Boucher bad domstolen att tvinga Burton att tillhandahålla White STD -testresultat innan hon träffade Carrey.

Jim Carrey poserade för intima Alla hjärtans dag-bilder med sin dåvarande flickvän-och tidpunkten för skotten bevisar att hennes äktenskap var en total bluff och ett 'grönt kortäktenskap' ... enligt Carreys advokat. (Bild: TMZ / AKM-GSI)

Jim Carrey var förkrossad över hennes död (Bild: FameFlynet.uk.com)

Boucher kom fram till att ett dokument från 2011 som visar att White hade rena testresultat innan han träffade Carrey var en förfalskning.

Det kommer efter att Carrey motverkat makeupartistens man och mamma - och hävdade att hans ex faktiskt försökte utpressa honom under hennes liv.

I ett uttalande vid den tiden sa han: 'Tyvärr gjorde jag misstaget för tre år sedan att ge upp och lösa falska påståenden som gjordes mot mig av Mr Marchino [Miss White's advokat], för Cat: s räkning, som montering av en allmänhet försvar är en mycket kostsam och smärtsam process. Då kände jag att Cat utnyttjades av Marchino.

Jim Carrey och Cathriona White dejtade från 2012 - men hon tog sitt liv 2015 (Bild: FameFlynet.uk.com)

Jim Carreys före detta Cathriona White avger kärleksförklaringar till skådespelaren i hjärtskärande textmeddelanden där hon fruktar att lustaren gav henne Herpes (Bild: Splash)

Bridget White, mor till Cathriona White med familjemedlemmar och vänner, vid flyttningstjänsten av Cathriona (Bild: FameFlynet.uk.com)

Jim firade påsk med ett foto för fans - han har varit nära en enstaka sedan den felaktiga dödsfallet (Bild: Twitter)

'Sedan det här nya fallet väcktes har jag upptäckt djupet av bedrägeri bakom dessa falska påståenden, den typen av bedrägeri som anständiga människor faller för, för oss är sådant beteende ofattbart.

”Jag kommer inte ge upp för andra gången för samma bedrägliga anklagelser som initierades av Cat & # 39; s make i namn men inte substansen Mark Burton och hennes främmande mamma.

Jag är inte heller ansvarig för vad dessa desperata karaktärer oavsiktligt har upptäckt om kvinnan jag älskade. Jag var tydligt förblindad av min tillgivenhet.

'Oavsett kommer jag att ha en plats med empati och förlåtelse för Cat och fortsätta att fokusera på de många välsignelserna i detta liv (sic). & Apos;

kängurur i snön

I domstolshandlingar hävdade Jim att mellan mars och augusti 2013 hotade Cathriona med sin advokat med att berätta för världen att han felaktigt gav henne könssjukdomar om han inte betalade henne miljoner dollar. & Apos;

Hennes mamma hävdade att hon hittade detaljerade kärleksanteckningar från Cathriona som belyste Carreys karaktär.

En läste: Jag träffade dig, du introducerade mig för kokain, prostituerade, psykiska övergrepp och sjukdomar. Du gjorde bra saker för mig, men när du var med dig gjorde jag mig som en Jim. '

Hon fortsätter: Jag blev lovad Jekyll och istället fick jag Hyde. Eftersom jag älskar dig skulle jag ha stickat ut Hyde hela året och gjort allt han ville vara med Jekyll för 5 av dem men du slängde bort mig när du absorberade något värdefullt som var kvar av mig.

Se Även: