Prins Harrys 'vilda' år - nakna fester i Vegas, raves och utekvällar med Kanye

Prins Harry

Ditt Horoskop För Imorgon

Prins Harry, avbildad på en gatufest under en kunglig turné i Belize, har haft en tippel genom åren

Prins Harry, avbildad på en gatufest under en kunglig turné i Belize, har haft en tippel genom åren(Bild: REUTERS)



Han är den kungliga renegaden som umgås med rika kompisar i Amerika, men i sina yngre dagar var prins Harry, ärm ... i stort sett detsamma.



Förra veckan öppnade hertigen av Sussex om sin 'vilda' ungdom och de ökända nakna bilderna av honom som framkom under en semester i Las Vegas 2012.



'Jag sprang åtminstone inte längs The Strip, strippade eller mer naken, åtminstone', sa han på fåtöljsexperten med Dax Shepherd -podden.

I en omfattande diskussion föreslog 36-åringen att han hade blivit orolig för sina år av festande och sa: 'Det är som varför gör jag det här egentligen? För närvarande är det så här kul. Jag är i 20 -årsåldern - det är vad du ska göra.

Nu är han snart pappa till två och hängiven make till Meghan Markle, prinsen har verkligen arbetat hårt för att flytta sitt dåliga pojke rykte, och använder nu sin plattform för att främja orsaker som han brinner för att inkludera psykisk hälsa och miljö.



Att smyga in på klubbar vid brandflykten, ett rehab -besök för att lära sig om narkotikamissbruk och att bära den där ökända nazistdräkten till en födelsedagsfest, hans nyfunna mognad kommer att ge hopp till varje förälder som förtvivlar över en upprorisk tonåring.

Naken i Vegas och barfota raves

Harry flyger ut i alla hörn av världen och har en historia av skandalösa fester som skulle göra dina mest pinsamma Facebook -semesterbilder till skam.



Hans resa till Las Vegas har gått in i kunglig legend, eftersom bilder publicerade av The Sun visade att han stod naken framför en naken kvinna och täckte hans blygsamhet med händerna.

Hertigen av Sussex upptäcktes på en poolfest under sin ökända resa 2012 till Los Vegas

Hertigen av Sussex upptäcktes på en poolfest under sin ökända resa 2012 till Los Vegas (Bild: NEWSAM Screen Grab)

En annan visade att han lämnade lite åt fantasin när han björnkramade en naken kvinna bakom bredvid ett biljardbord på ett hotellrum.

Bilderna orsakade en medial frenesi när ytterligare detaljer framkom, med en deltagare på festen som berättade TMZ : 'Det fanns ett biljardbord och han spelade luftgitarr med poolpinnar. Han skrek ut, & apos; Någon får mig en handske! Jag ska göra ett Michael Jackson -intryck! & Apos; '

21 21 nummer

Biograf Katie Nicholl hävdade senare att den kungliga `` sprang upp en 30 000 pund '' räkning medan han bodde på det exklusiva Wynn -hotellet.

Författaren framträdde på Channel 5's Spending Secrets of the Royals och sa att avgifterna täcktes av hotellets miljardärägare - där sviter kan kosta upp till 700 pund per natt - efter att han avstått från räkningen.

Bara ett år tidigare sågs Harry bli våt och vild i Kroatien, kastade sig in i en pool utan att stanna för att ta av sig kläderna innan han dansade barfota under en galet natt.

Efter att ha avslutat en kort släng med underklädesmodellen Florence Brudenell-Bruce, sägs prinsen ha stannat på en yacht med kompisar nära ön Hvar. Han var avbildad på nattklubben Veneranda, enligt uppgift att han undvek VIP -området för att festa med glada medklubbar.

Flyr genom brandflykter och Royal Wedding all-nighter

Väl hemma hittade Harry - förståeligt nog för att undvika ytterligare bilder av hans danspass - alltmer nya sätt att undkomma rampljuset. 2010 smög han enligt uppgift in i Londonklubben Embargo genom brandflykten.

Men inte alla hans försök lyckades. 2004 hamnade han i bråk med fotografer när han åkte hem efter en utekväll från nattklubben Pangea.

En talesman sade senare: 'Prins Harry träffades i ansiktet av en kamera när fotografer trängdes runt honom när han klev in i en bil. Genom att skjuta bort kameran förstod det att fotografens läpp klipptes. '

Kanye West delar ett skämt med prinsen 2007 vid ett minnesevenemang för prinsessan Diana

Kanye West delar ett skämt med prinsen 2007 vid ett minnesevenemang för prinsessan Diana (Bild: AFP)

Kanske hans mest fördömda ögonblick kom året efter, när Harry avbildades iklädd en kostym med ett hakkorsarmband.

Händelsen - på en födelsedagsfest för en olympisk trippelguldmedaljör Richard Meade - hände i anslutning till de nationella minnesdagen som drottningen deltog för att markera 60 -årsjubileet för befrielsen av Auschwitz.

Clarence House utfärdade snabbt ett uttalande om att den unge prinsen var ledsen om han hade orsakat något brott.

Trots att han lade sina värsta oegentligheter bakom sig, åtnjöt Harry fortfarande den udda sena natten - ett tillfälle som tydligen kommer timmar före hans brors bröllop.

På kvällen innan prins William och Kate Middleton knöt knuten den 29 april 2011, var kungen uppenbarligen klockan 03.00, nästan skadade sig själv efter att ha hoppat från en balkong medan han njöt av några drinkar före bröllopet med Chelsy Davy och Pippa Middleton.

En källa berättade för Daglig post : 'Han ryckte till ett ögonblick innan han reste sig och gnuggade fotleden. Sedan tittade han upp, log och vinkade till ett jubelbrus innan han försvann till gräsmattan där det fanns en hemlig utgång.

'Folk skrattade och skojade om att hans fall kunde ha sett honom gå genom Westminster Abbey morgonen därpå med ett brutet ben. Vid ett tillfälle trodde man att han hade vridit fotleden. '

Drogrehabbesök och röka 20 cigaretter om dagen

Precis som de flesta sprudlande unga britter njuter Harry av en tippel och har avbildats dricka ur allt från en bilstövel till en kokosnöt.

Som 15-årig student på Eton fick han också en rökvana, som sägs ha vid ett tillfälle nått 20 cigaretter om dagen.

Harry, avbildad på ett bröllop 2009, fick en rökvana som 15-åring på Eton

Harry, avbildad på ett bröllop 2009, fick en rökvana som 15-åring på Eton (Bild: REX/Shutterstock)

Hans överflödiga liv blev dock en ökande oro för kungafamiljen under tonåren när han bodde hos prins Charles & apos; Highgrove hem.

The News of the World rapporterade att han föll in med en 'dålig lott' på en Wiltshire -pub och uppmuntrades av vänner att experimentera med cannabis på en privat fest.

Tidningen sa: ”Under en period som täckte juni och juli 2001 föll prins Harry in med en dålig lott på Rattlebone Inn. Det finns så många slagsmål på Rattlebone Inn. Faktum är att prins Harry tidigare förra året var inblandad i en incident efter att ett bråk utbröt om drickande utanför timmarna och stängdes av värdshuset en stund.

När han upptäckte att han använde cannabis skickade hans far honom till Featherstone Lodge, ett detoxcenter för heroinmissbrukare i Peckham, södra London, för att bekanta sig med farorna med droger. Det finns inget förslag att prinsen fick någon behandling.

Harrys tid i Eton visade sig också vara kontroversiell när hans tidigare konstlärare påstod att hon hade hjälpt honom att fuska på sina A-nivåprov.

Clarence House beskrev Sarah Forsyths påståenden som otroligt orättvisa och provstyrelsen sa att det inte fanns några belägg för påståendena.

Romanser med tv -stjärnor och popprinsessor

Harry var en riktig charmig prins och njöt av ett antal romanser innan han hittade kärlek med Meghan Markle.

Den mest uppmärksammade var med Chelsy Davy, som han dejtade i fem år och som regelbundet upptäcktes smooching vid officiella evenemang i ett uppenbart brott mot kungliga protokollet.

Prins Harry med Ellie Goulding backstage på Invictus Games 2014 (Bild: Getty Images)

Att leva ut sitt förhållande - som varade från 2005 till 2010 - i allmänhetens ögon tog hårt på Chelsy.

Hon pratade med The Times efter det att det slutade och sa: 'Det var så fullt ut: galet och skrämmande och obekvämt. Jag tyckte det var väldigt svårt när det var dåligt. Jag orkade inte. '

Under åren som följde var prinsen kopplad till otaliga kända ansikten - allt från lördagarna & apos; Mollie King till Caroline Flack och Ellie Goulding.

Han var också kopplad till Mollie King från lördagarna (Bild: REX/Shutterstock)

Vid en poolfest i Berkshire 2016 sägs Starry Eyed -sångaren och Harry ha varit 'överallt' efter att ha smsat i veckor.

En källa berättade för Post : 'De har alltid gått väldigt bra, men saker och ting steg upp en ny växel nyligen. Det var ett fullständigt förbud mot att ta bilder på polofesten så att Harry och de andra kändisarna där kunde känna sig bekväma.

ex engelska damfotbollsspelare

'Harry och Ellie hade bara ögon för varandra hela natten - de tillbringade mycket tid tillsammans under filtar. De sågs ha en kyss innan Harry fick gå eftersom han spelade polo nästa dag. Ellie lämnade ungefär fem minuter senare.

Tidigare Love Island -värden Caroline bekräftade deras förhållande, men upprepade Chelsys rädsla för mediernas rampljus.

'När historien väl kom ut var det det. Vi var tvungna att sluta ses, 'skrev hon i sin biografi.

'Jag var inte längre Caroline Flack, TV -presentatör, jag var Caroline Flack, prins Harrys lite grova.'

Mollie var snyggare på sina kontakter med Harry och erkände att de en gång hade gått ut för en drink men tillade: 'Han är väldigt ute ur min liga, kom igen.'

Se Även: