Varför splittrades Charlotte Crosby och Stephen Bear? Från fusk rykten till fauxmance påståenden och Gary Beadles engagemang

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stephen Bear och Charlotte Crosby har bestämt sig efter en stenig vecka - som hon grät om på irländsk TV.



eubank vs degale stream

Realitystjärnorna hade ett skakigt ögonblick onsdagen den 16 augusti när Charlotte snyftade på Snapchat om att älska Bear 'så mycket' men kände att hon inte var vad han ville och sa att de hade spillts.



Hon bad om ursäkt nästa dag för att hon var 'full' och förklarade att de inte hade brutit ihop. Hela tiden förblev Bear tyst.



Sedan kom det förödande slag som Charlottes före detta Gary Beadle väntade barn med sin flickvän Emma McVey, något Charlotte visste om innan meddelandet tisdagen den 22 augusti och kan ha syftat på i sin berusade Snapchat -video.

Stephen Bear

Hon var i Dublin när nyheten kom och snyftade i frukostprogrammet Ireland AM onsdagen den 23 augusti om hur svårt hon fann situationen och tillade att hon och Bear också hade haft en tuff vecka men nu var 'fasta'.



Men Bear slog sista slaget följande kväll, efter att ha sprungit iväg till Vegas för Mayweather/McGregor -kampen.

Han twittrade för att bekräfta att de hade splittrats efter ett 'bra lopp' och tillade att de inte var 'rätt för varandra'.



Stephen Bear och Charlotte Crosby har separerat (Bild: stephen_bear/Twitter)

Och timmar senare dök han upp på Snapchat för att erkänna att hans fans kan höra 'dåliga saker' komma ut om deras förhållande men hävdar att han har varit en 'bra pojkvän'.

Så vad gick egentligen fel? Låt oss ta en titt.

Charlotte Crosby och Stephen Bears tidslinje för förhållanden

De två började dejta i december 2016 efter att ha träffats på uppsättningen av deras MTV -show Just Tattoo Of Us. Rapporter om att de snogade på uppsättningen framför besättningen gjorde ingenting för att skingra rykten om att de var tillsammans, men Bear fick sedan gå och filma Celebs Go Dating i januari.

På den tiden beskrev han Charlotte som 'rätt tjej, [men] fel tid' och tillade: 'Charlotte bockar många av mina rutor - hon är rolig, kvick, smart, hon har alla rätt attribut, men som jag filmar Celebs Go Dating, är det ett fall av rätt tjej, fel tid.

'Men vem vet vad som kommer att hända i framtiden?' han lade till.

Stephen Bear och Charlotte Crosby - Just Tattoo of Us

Första parbilden på Stephen och Charlotte (Bild: Instagram)

Stephen Bear och Charlotte Crosby - Just Tattoo of Us

De träffades på uppsättningen Just Tattoo Of Us (Bild: Instagram)

Stephen fick dock sparken från Celebs Go Dating när dejtingsexperterna - Nadia Essex och Eden Blackman - fick reda på genom pressen att han träffade Charlotte.

I samma ögonblick som han avskedades från serien fångades kameran och sändes i mars, då hade Bear slutat protestera mot sin singel och fullt ut omfamnat Charlotte som pojkvän.

Bara fyra månader efter att de började dejta pratade Charlotte och Bear redan om förlovning och bebisar - vilket kan vara där de gick fel.

Här är alla teorier kring deras uppbrott. Vilket tror du är mest troligt?

Björn lurade Charlotte (eller vice versa)

Charlotte har svurit Bear var trogen henne under hela deras förhållande (Bild: Rex -funktioner)

mcdonalds smak av amerika

Detta är åtminstone troligt slutet av skalan, med tanke på att Charlotte själv berättade för sina fans på Snapchat att Bear hade varit trogen under hela deras förhållande.

Men han erkände på Celebs Go Dating tidigare i år att det kan ha funnits andra när han grillades på sin sanna relationsstatus.

'Du går på dejter och samtidigt finns det bilder på dig i tidningen med någon annan', sa kroppsspråksexperten Judi James till honom.

'Du syns bara med en, men jag kan kyssa några tjejer', sköt han tillbaka. 'Det finns en huvudflicka som jag ser utanför byrån och vi har det väldigt trevligt.'

Bear har inte alltid varit trogen tidigare - han fuskade berömt mot Lillie Lexie Gregg med Chloe Khan i loosna i Celebrity Big Brother -huset (trevligt) och med Chrysten Zenoni på Ex On The Beach (härligt).

Han fuskade också Jemma Lucy när de var tillsammans förra året - och Jemma antydde i maj 2017 på Twitter att han inte alltid var den pliktskyldiga pojkvännen till Charlotte.

Men vi måste ta Charlottes ord om detta ... tills vidare.

Charlotte kunde inte komma över Gary Beadle

Exarna har inte haft något med varandra att göra sedan hennes förödande utomkvedshavandeskap i april 2016, vilket nästan kostade henne livet och lämnade henne med nedsatt fertilitet när läkare fick utföra akutoperationer på hennes äggledare.

Gary hade flugit ut till Thailand för att filma Ex On The Beach bara fyra dagar innan Charlotte blev inlagd på sjukhus och hörde ingenting om nödsituationen förrän efter att hon hade opererat.

john turnbull ulrika jonsson

Först lovade han att sluta visa och flyga hem, sedan ändrade han sig och stannade där ute - sängkläderna Jemma Lucy, Olivia Walsh och Charlotte Dawson medan han var där.

'Han kommer alltid att vara min Gary' (Bild: MTV)

Charlotte blev förkrossad av sitt beteende och sa att han tidigare hade skadat henne mycket, men det hade varit det värsta han någonsin gjort mot henne.

Hon slutade med Geordie Shore och lovade att aldrig mer tala med honom.

Men nyheten om att han väntar en bebis med flickvännen Emma McVey måste ha skurit som en kniv och resulterade i att hon gick sönder på nationell tv den 23 augusti - en dag efter Gazs tillkännagivande.

Kan detta vara anledningen till att Bear bestämde sig för att avsluta saker?

De hade rivaliserande realityprogram - och Bear vägrade att vara med i Charlotte

Kan kolliderande arbetsåtaganden ha satt för stor press på deras förhållande? En källa hävdade för Sun att de två arbetar separat med sina egna realityprogram - och Charlotte såg rött när Bear vägrade att vara en del av hennes.

'Charlotte arbetar på The Crosby Show medan Bear har gjort Being The Bears under det senaste året', sa insideren.

'Allt var bra tills Bear vägrade att visas i Charlottes show - hon var förkrossad och bestämde sig för att dela med honom.'

jason bell och nadine coyle

Det verkar osannolikt, med tanke på att Charlotte har sagt att han har varit den 'bästa pojkvännen' för henne, men bara var lite tanklös.

De hade olika långsiktiga mål

Låt oss inse det, det faktum att de redan pratade om äktenskap bara månader in i deras romantik lovade inte riktigt bra.

I mars hade de gjort en stor glansig fotografering för OK! tidningen och avslöjade att de planerade att flytta ihop till sommaren.

'Nästa december vill jag impregnera henne', erkände Bear. 'De kommer att heta Teddy oavsett om det är en pojke eller en tjej. Jag kommer att vara 29 när barnet är fött - det är en bra ålder.

Han talade också om att bli förlovad och avslöjade att han redan tänkte på ringar.

Charlotte visade upp diamantringen Bear köpte henne på deras första semester tillsammans (Bild: Snapchat)

'[Jag kommer att spendera] en jävla massa. Mer än 20 000 pund, sa han då.

Men om vi bryter så tar jag tillbaka det. Jag ger inte en f ** k. Förlåt, älskling, men det är 20 gäss där, vi ses senare!

Charlotte, nu 27, hade sagt att hon ville ha en bebis vid 30, efter att ha lidit en förödande ektopisk graviditet i april 2016 medan hennes Geordie Shore -ex Gary Beadle sprang iväg för att filma Ex On The Beach.

Men ändrade hon eller Bear sig om sina relationsmål?

Charlotte sa i en tårfärdig förklaring om deras uppbrott att Bear var 'egoistisk' och tillade att han alltid satte sig själv först.

'[När någon inte ens bryr sig om de små saker som du ber dem att göra som är så viktiga för dig, får det dig bara att ifrågasätta om de bryr sig alls', snyftade hon på Snapchat.

Kan detta ha varit att ångra dem?

amir khan och faryal

Det var allt en stor fauxmance för publicitet

Var de bara tillsammans för att väcka uppståndelse för deras show? (Bild: Instagram/charlottegshore)

Eller var det den verkliga affären? (Bild: Rex)

Detta verkar vara den mest populära fanteorin, med tanke på hur de båda är professionella realitystjärnor som vet precis vad de ska göra för att ta tag i rubriker.

Låt oss titta på bevisen - de träffades precis som Just Tattoo Of Us lindade in och deras förhållande spelades ut på samma sätt som reklamturnén för showen.

Bear var redan väl insatt i hur man lockar uppmärksamhet - att köpa henne en diamantring på semestern, Snapchatting topplösa foton av dem i sängen - och ha vunnit Celebrity Big Brother, kan ha haft ögonen på nästa realitypris.

Var Charlotte tvungen att sitta bakåt till sina upptåg? (Bild: ITV)

Rykten om att deras förhållande är falska har plågat dem ända sedan de blev offentliga, med sina fans som rutinmässigt kastar skugga på hur deras romantik blommade ut.

Men Charlotte verkade genuint rensad i sin berusade Snapchat -video när hon trodde att de gick sönder en vecka före den riktiga saken.

Även om det kan ta ett tag för Charlotte och Bear att avslöja hela sanningen om deras splittring, kommer det att finnas gott om fans vars tankar redan har bestämts.

omröstning

Vad är din fanteori om Charlotte och Bears splittring?

500+ RÖSTER SÅ LÄNGT

En av dem luradeDe kunde inte komma överens om vart förhållandet tog vägen?Allt var för publicitet

NEWSAM Online har kontaktat representanter för Bear och Charlotte för kommentar.

Se Även: