James DeGale vs Chris Eubank Jr gratis liveströmvarning över inofficiella kanaler

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Fans har uppmanats att använda officiella kanaler för att se James DeGale och Chris Eubank Jr.s blockbuster -krock i helgen.



Kampen visas på ITV Box Office på pay-per-view-basis, men inofficiella butiker förväntas annonsera att de visar kampen gratis över liveströmmar.



Tidigare har vissa strömmingssajter till och med begärt små betalningar via PayPal för att komma åt slagsmålen - men dessa strömmar riskerar att tas ut ur luften på grund av intrång i upphovsrätten.



Strömmande webbplatser skapar farliga möjligheter för dem som tittar, med risk för skadlig programvara som kan infektera datorer och bärbara datorer om de inte har adekvat virusskydd.

Det finns också varningar för fans som planerar att använda Facebook, Twitter och Instagrams liveinspelningstjänster för att dela kampen med sina vänner.

louise davies james martin

DeGale och Eubank möts på lördagskvällen (Bild: LAWRENCE LUSTIG)



Bristolbaserade Yusuf Mohammed dömdes till en böter på 16 000 pund 2017 efter att han visade sig ha tjänat på att återstreama Sky Sports-innehåll online.

Och förra året överlämnades Craig Foster från Scarborough till en gigantisk räkning på 85 000 pund när hans vän sände kampen mellan Anthony Joshua och Wladimir Klitschko.



34-åringen betalade för bråket på Sky Box Office, men åtalades eftersom vännen sedan olagligt sände det via Facebook till 4250 personer via Fosters iPad.

Ett vattenstämpel på hans kontonummer tillät Sky att spåra Foster, och de slog honom med räkningen på grund av förlust av inkomst.

Craig Foster drabbades av en räkning på 85 000 pund (Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Fosters vän sände Joshua vs Klitschko på Facebook (Bild: Sportsfile)

'Jag hade betalat för boxningen, det var inte som att jag tjänade några pengar', sa Foster då till NEWSAM.

'Min iPad var inloggad på mitt Facebook -konto och min vän började precis strömma kampen.

Jag trodde ingenting om det, sedan några dagar senare klippte de av min prenumeration.

Peaches geldof hjältinna bilder

De kräver namn och adresser på alla mina kompisar som var runt den natten men jag tänker inte ge upp dem. Jag sa att jag skulle ta rapen.

Läs mer

James DeGale vs Chris Eubank Jr.
DeGale v Eubank Jr: Datum, TV -info och mer DeGale spränger & apos; arrogant & apos; Eubank Eubank lovar att inte göra samma misstag Eubank slår tillbaka på DeGales titeljibe

Se Även: