Inuti Peaches Geldofs tragiska sista timmar och hennes gripande sista tweet före överdosering

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Peaches Geldofs liv föddes i berömmelse som det andra barnet till Bob Geldof och Paula Yates och var allt annat än vanligt.



Under sina 25 korta år gifte hon sig, fick två barn och uppfann sig själv från en häftig festflicka till en hängiven mamma, journalist och förespråkare för anknytningsföräldraskap.



Men dagarna och timmarna fram till hennes tragiska död den 6 april 2014 var okarakteristiskt vardagliga.



Hon handlade, hon sökte efter tv -program på YouTube, hon twittrade om kläder - och sedan drog något plötsligt tillbaka henne till det beroende som alla trodde att hon hade brutit - heroin.

Bob Geldof på bilden med dottern Peaches 2003 (Bild: Rex)

Persikor & apos; kroppen hittades nedslagen i reservrummet av hennes upprörda make Tom Cohen, som hade varit hos hans föräldrar & apos; hem i sydöstra London för helgen.



När han såg henne sprida ut med ett ben hängande från sängen, ett annat över sin bärbara dator, visste han direkt att hon var död. Deras son Phaedra, då en, lekte i ett annat rum. Han hade varit ensam i 17 timmar.

Att lägga till Tom och hennes förödade familjs skräck var det faktum att de alla trodde att tvåbarnsmamman hade slagit hennes missbruk.



Paula Yates, Bob Geldof, Fifi Trixiebelle och new baby Peaches (Bild: Rex -funktioner)

Faktum är att i två och ett halvt år hade Peaches tagit heroinersättningsmetadon och genomgått rådgivning i ett försök att ta itu med hennes demoner.

Tom trodde hans fru när hon berättade att hon tog och klarade månatliga drogtester. Och när han hittade texter på hennes telefon den februari som föreslog att hon använde, hämtade hon sin kassett från loftet och spolade ner den på toaletten framför honom.

Och i kontrast till hennes en gång vilda festande, hade Peaches på helgen med hennes död verkat glad och nöjd.

Peaches hade sönerna Astala och Phaedra med maken Thomas Cohen (Bild: Getty)

FIFA World Cup väggdiagram

Med Tom, Phaedra och deras andra son Astala, två, hos hans föräldrar åt hon middag med två av sina bästa vänner i London den fredagskvällen innan hon gick på bio och bodde kvar i Hampstead.

Nästa morgon med hela helgen för sig själv shoppade hon i London, tog tåget tillbaka till Sevenoaks, Kent och fick en taxi till sitt lanthus på 1 miljon pund i Wrotham.

Väl hemma tillbringade hon eftermiddagen och kvällen med att titta på True Detective på TV och chatta med vänner och familj i telefonen.

Polis på plats vid Peaches Geldofs & apos; hus

Peaches hittades död på sitt hus på landet i Kent (Bild: Getty Images)

På söndagsmorgonen försökte stjärnan ordna en familjedag men det avbröts på grund av dåligt väder.

Hon stannade istället hemma och twittrade - först en bild på några barn & apos; kläder med bildtexten: Köpte Astala en cool sommarlook! Liberty -tryck kaftan med matchande shorts i en annan färg och ...

Det var vid 17 -tiden när Tomas pappa Keith Cohen släppte Phaedra. Han chattade med sin svärdotter i ungefär en halvtimme och berättade senare för undersökningen att det inte var något om hennes beteende som bekymrade honom.

Förundersökningen fick höra hur hon mådde, ”vid gott humör. Hon berättade att hon hade bokat en resa för barnen till en nöjespark och att hon hade skrivit en artikel.

Peaches Geldof twitpic med sina barn

Klockan 17:40 talade hon till Tom, och en halvtimme senare delade Peaches en gripande bild av sig själv och mamma Paula Yates, som dog av en överdos av heroin år 2000 när hon bara var 11.

'Jag och min mamma' bildade hon bilden innan hon skickade ett meddelande till en vän om att bada sin son och en annan till svärmor Susan om pojkarna.

Hon sökte efter videor av tv -programmet The Dog Whisperer på YouTube och skickade ett sms till en vän som bad henne ringa 19:01. De talade i 12 minuter kl. 19.45 i vad som antas ha varit Peaches & apos; sista kontakten med någon.

Peaches Geldof

Peaches delade en bild av hennes sena mamma Paula, som också dog av en överdos av heroin (Bild: Twitter)

När Tom ringde senare den kvällen 21:48 men kunde inte få något svar var han inte orolig. Men utan att veta sångaren hade hans fru dött vid 20 -tiden efter att ha injicerat en dödlig dos av ovanligt starkt heroin.

När han blev allt mer hektisk bad han nästa morgon en granne och en lokal hundvakt att gå runt och kolla. När de inte kunde få svar, körde han tillbaka till familjehemmet med sin mamma och Astala vid 13.30 -tiden och hittade sin make död med ett par knutna strumpbyxor som tros ha använts som en tårta under henne.

Han sa: 'Jag hittade henne i det extra sovrummet. Vi använde det båda när barnen sov. '

Peaches Geldof

Peaches Geldof och Thomas Cohen deltar i Storbritanniens premiär för The Wolf of Wall Street på Leicester Square (Bild: Getty)

Undersökningen hörde hur Peaches hade punkteringsmärken på framsidan av hennes högra armbåge och högra lår och hade injicerat heroin med en renhet på 61 procent jämfört med de vanliga gatunivåerna på 26 procent.

man utd vs liverpool kanal

Med liten tolerans på grund av hennes försök att bli rena, skulle dosen visa sig vara dödlig.

Sprutan hittades i en låda med godis bredvid sängen, och cirka 80 andra upptäcktes gömda i huset tillsammans med nästan sju gram heroin till ett värde av £ 550.

Gravesend-rättsmedicinaren Roger Hatch bestämde att hennes död var narkotikarelaterad men oavsiktlig.

Läs mer

Bästa urvalet av showbiz långläsningar
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; genom uppbrott Robbie och Garys fejd

Det sägs att Peaches Geldof-Cohens död är historien som upprepar sig, men det är inte helt så, säger han.

'I november förra året hade hon slutat ta heroin till följd av den omfattande behandling och rådgivning som hon hade fått.

Detta var en betydande prestation för henne, men av skäl som vi aldrig kommer att veta före hennes död återvände hon till att ta heroin.

Se Även: