Vem är Tallia Storm? Celebs Go Dating stjärna som fick sitt hjärta krossat av Brooklyn Beckham

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Talia Storm söker kärlek i den senaste serien Celebs Go Dating - och hon hoppas kunna hitta någon som är värd att sjunga om.



Sångerskan och modestjärnan ses ofta på den röda mattan, men hon har inte haft så mycket tur med att hitta ett vanligt datum för de fantastiska showbiz -evenemangen hon deltar i.



Vid bara 19, turnerade hon redan med Elton John och hade hennes hjärta krossades av A-listans tonåring Brookyln Beckham.



Men vem är hon egentligen? Och varför har hon bestämt sig för att gå med på kärleksjakt på E4 -showen? Här är alla detaljer du behöver veta ...

Skotska sångerskan Tallia Storm är på Celebs Go Dating (Bild: PA)

Vem är Tallia Storm?

Tallia Storm

Tallia hade en helt unik frisyr vid ett tillfälle (Bild: Splash)



Tallia föddes Natalya Storm Hartmann och växte upp i Killearn, centrala Skottland innan hennes familj flyttade till Jersey.

martin mcdonagh phoebe waller bridge

Sångerskan upptäcktes av Sir Elton John 2012 och kallades för 'Tiny Chancer' av media på grund av hennes otroliga historia.



13 -åringen hade upptäckt Eltons make David Furnish under semestern på Hawaii och lämnat honom en demo -CD med ett brev som hon bad om att få förmedla till Tiny Dancer -sångaren.

Hennes modiga drag fungerade och hon fick snart ett telefonsamtal från den ikoniska artisten som bjöd henne att vara stödakt för hans konsert i Falkirk Staduim.

Läs mer

Kändisar dejting 2018
Vem är den nya agenten Paul? Olivia gräver på ex Chris Alla tävlande Alla detaljer

Hur går hennes musikkarriär?

Hon är redo att hitta en ny kärlek på E4 -serien (Bild: Flynet)

Efter hennes stora prestation på Eltons turné tecknade Tiny Chancer Tallia ett avtal med Virgin Records.

Hon delar en inspelningsstudio med Daft Punk och delar sin tid mellan skolan och arbetet med sin musik.

Hennes album Teenage Tears beskrevs av Tallia som en 'berg- och dalbana av känslor - verkliga, råa och ärliga.' Hon erkände på sitt första datum på Celebs Go Dating att allt material var baserat på hennes sorg över Brooklyn.

Men det gick inte att kartlägga och hennes singlar har kämpat för att fånga och publik.

Hur är det med hennes kärleksliv?

Brooklyn och Tallia på en utekväll (Bild: IF)

Sångaren dejtade i hemlighet Brooklyn 2014, men han bröt tydligen hennes hörsel (Bild: Splash News)

vad betyder 722

Inte mycket har avslöjats om hur Tallia träffade sitt berömda ex Brooklyn Beckham men det finns en stor länk i deras liv - Elton John.

olly murs och niall horan

Elton är Brooklyn & s gudfar och kunde mycket väl ha varit den som introducerade tonåringarna för varandra.

Paret ska enligt uppgift ha daterat i hemlighet i över ett år tillbaka 2014 och Tallia hävdar att Beckhams äldsta stökade henne runt & apos; innan han slöt bandet med henne.

'Han var min första kärlek och vi var verkligen seriösa', sa hon tidigare till Daily Mail.

'Victoria var så bra mot mig och presenterade mig för Eva Longoria. Men Brooklyn krånglade till mig och avbröt mig sedan. Han är en airhead. '

Brooklyn, som nu är med Chloe Grace Moretz, har aldrig offentligt kommenterat förhållandet.

Samtidigt har Tallia enligt uppgift flirtat upp en storm med Love Island: s alldeles egna & Muggy & apos; Mike Thalassitis på Kap Verde.

Det har också avslöjats att Tallia också dejtat racerföraren Seb Morris. Han anmälde sig till Celebs Go Dating -byrån och dök upp i showen som en senkomare.

Det var en besvärlig kväll mellan paret när agenterna Nadia Essex och Eden Blackman bestämde att de skulle skicka dem båda till samma restaurang med separata datum för att se om det var någon spänning.

Natten var en katastrof, med både Tallia och Seb sedan de erkände att de inte hade dragit en gräns under deras korta men intensiva fling för ett par år sedan.

* Celebs Go Dating sänds från söndag till torsdag på E4 kl 21.00

Se Även: