Amazon lanserar 25 % rabatt på kampanjkod för Kindle, Fire och Echo tillbehör

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Medan Amazon är ofta hem för några av de billigaste priserna, de gör sällan någonsin webbplatsomfattande rabattkoder som deras high street-rivaler.



Men det verkar som att allt kommer att förändras idag, eftersom den digitala detaljhandelsjätten just har tillkännagett en galen kampanjkod som gör dig platt 25 % rabatt på utvalda enheter tillbehör över hela Storbritannien.



Rabattkoden kommer att fungera på sådana som Amazon Kindle-relaterade produkter, Fire-surfplattor och artiklar som fungerar tillsammans med dina Echo-enheter, men tyvärr utökas den bara till Amazons egna varumärkesprodukter, med sådana som Philips Hue och smarta pluggar inte berättigad till rabatten.



Men du måste ange en kampanjkod för att få av dina pengar så när du kommer till kassan anger du bara koden NYÅR25 i rutan 'Presentkort + Kampanjkoder' och din rabatt dras av.

Det finns Kindle-fodral, Echo spot-stativ och adaptrar som alla ingår

Du kommer att kunna se om koden har fungerat eller inte i rutan 'Beställningssammanfattning', där texten 'Kampanj tillämpad' kommer att visas - vilket sänker priset på tillämpliga tillbehör med 25 % - om du har skrivit koden in korrekt.



Efter att ha börjat i dag kommer erbjudandet att upphöra kl. 23.59 den 31 januari 2019, så du har fortfarande över en vecka på dig att hämta rabatten.

Du kan se alla föremål som ingår i rean här, eller så har vi listat några av våra favoritprodukter som är relaterade till Amazon-enheter som ingår i rabattevenemanget nedan - med deras nya 25 % rabatt.



coleen nolan familjefejd

Amazon Kindle Paperwhite vattensäkert tygfodral, £18,75 (var £24,99)

Massor av tillbehör som säljs är Kindle-skal

Amazon Ethernet-adapter för Fire TV, £10,50 (var £13,99)

Om du var på jakt efter den här så viktiga kabeln, finns det nu rabatt

Röstfjärrkontroll för Amazon TV, £15,09 (var £19,99)

Vi såg deras smarta fjärrkontroll i besparingarna

Amazon nyheter

Den här artikeln innehåller affiliate-länkar, vilket betyder att vi kan få provision på all försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer detaljer här.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: