Sam Quek elimineras från I'm A Celebrity - saknar knappt söndagens final

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sam Quek har eliminerats från I'm A Celebrity ... Get Me Out of Here! natten före söndagens final.



Djungelstjärnan varade 22 dagar i lägret men röstades bort på lördagskvällen och lämnade Joel Dommett, Scarlett Moffatt och Emmerdale -stjärnan Adam Thomas att slåss mot det.



'Jag är så nervös, jag är så överväldigad ... jag kan inte tro att jag kommit så här långt. Jag är lite känslosam, säger den olympiska hockeyspelaren under sin avslutningsintervju med Ant och Dec.



- Det kändes som finalen igår. Vi var alla så tajta och jag tror att när Martin och Wayne gick var det en massiv hit. Vi blev så chockade. Och igår var en lite lugnare dag; det var lite av en minnesdag. '

lilly-sue mcfadden

Sam berättade vidare för Geordie -duon att hon skulle vilja att Adam skulle vinna, för 'han har kommit långt ... särskilt med spindlar'.

Sam Quek vräcks från I & apos; m a Celebrity Get Me Out of Here

Sam Quek vräcks från I & apos; m a Celebrity Get Me Out of Here (Bild: ITV)



tung d storebror

De tre sista säger hejdå till Sam (Bild: ITV)

Den 28-åriga idrottskvinnan medger att det var mycket tuffare att gå in i djungeln än hon någonsin trodde att det skulle vara.



Hon berättade för värdarna Ant och Dec: 'När jag förlorade den uppgiften för Adam blev jag bedrövad. Det tog mig några dagar att komma över det. Jag lägger mer och mer press på mig själv ... Det var mycket tuffare [än jag förväntat mig].

'Jag är så lycklig att vara i en position där jag har så många människor som jag kan lita på - min familj, lagkamrater, mina vänner - och jag trodde att jag var ganska självmedveten eftersom vi gör all träning. Men i djungeln lärde jag mig lektioner om mig själv som jag aldrig skulle lära mig någon annanstans. Det är galet men jag älskade varje minut. '

(Bild: Rex)

kim kardashisn sexband

(Bild: Rex)

Efter en dubbel vräkning på fredagskvällen - där Homes Under The Hammer -presentatören Martin Roberts och ex -fotbollsspelaren Wayne Bridge startade från djungeln - tog de fyra sista sig på den beryktade rättegången Celebrity Cyclone, där tävlande kläddes som superhjältar och sprängdes med en vattenkanon.

Moffatt sa: 'Alla som känner mig vet hur mycket jag slår om detta varje år och nu kommer jag att göra det i verkligheten.'

Efter rättegången, som de slutförde framgångsrikt, var alla fyra överens om att de hade älskat det och kände sig lyckliga över att ha haft det tillsammans.

Moffatt sa: 'Cyklonen var bättre än jag någonsin kunde föreställa mig och jag skojar inte jag har bokstavligen tänkt mig den i ungefär tio år nu.

vad hände med katie piper

'Jag är så nöjd med livet.'

Hon berättade för de andra camparna om sitt favoritminne i djungeln och sa: 'Jag kommer ihåg att jag satt bredvid Carol Vorderman och skrattade om hur rättegången kallades The Big Bush Bake Off och jag kunde inte sluta skratta när hon satt där och åt kalkontestiklar och jag tänkte, det här är mitt liv. '

Under en lyxmiddag som lägret vann efter deras försökssuccé gick Dommett med på att han hade haft en lysande upplevelse.

Han sa: 'Det här är det lyckligaste jag någonsin varit i mitt liv, jag är så glad, det har varit ett nöje att känna er alla.

'Det här har varit en av mina favoritdagar i hela mitt liv.'

* I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! avslutas i morgon kl 21.00 på ITV, då vinnaren kommer att offentliggöras

Jag är en kändis Visa galleri

Läs mer

Jag är en kändis 2018
När är det på tv? I & apos; m A A Celebrity 2018 line-up Vem vann I & apos; m A Celebrity 2017? I & apos; m A A Celebrity past winners

Se Även: