När börjar Celebs Go Dating 2018 och vem presenterar E4 -showen?

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det var en sommar av kärlek tack vare Love Island, så om du längtar efter mer, var inte rädd då Celebs Go Dating kommer tillbaka till hösten.



Tidigare serier har bland annat Gemma Collins, Joey Essex och Charlotte Dawson tagit sina ensamma hjärtan till kändisdejtingbyrån för att ansluta sig till vanliga folk och försöka hitta sin 'en'.



För den här serien har vi våra favorit realitystjärnor, inklusive några TOWIE -legender, en dansare och en popstjärna, redan anmälda och filmning och förberedelser pågår.



Det har dock skett två stora förändringar av matchmaker -värdserien för den andra serien 2018.

Här är allt du behöver veta ...

När börjar Celebs Go Dating 2018?

Nadia Essex (Bild: Levereras av WENN)



Den femte serien kommer att visas 14 oktober , lagom till att värma upp de kyliga (om inte den fansiga värmeböljan fortsätter) höstnätter.

Det blir årets andra körning - den första var i februari - och kommer att sändas igen på E4.



Det visades 20 avsnitt på vecko- och helgkvällar (men inte fredag ​​eller lördag) i den senaste serien, så vi förväntar oss liknande för den här.

Vem är uppställd för det?

Den nya brokiga besättningen av kända ensamma hjärtan

Läs mer

Kändisar dejting 2018
Vem är den nya agenten Paul? Olivia gräver på ex Chris Alla tävlande Alla detaljer

Skådespelarna har tillkännagivits och har den förväntade uppsättningen färgglada realitystjärnor och showbiz -favoriter.

Hela uppställningen är:

  • Olivia Attwood från Love Island 2017
  • Chloe Sims från TOWIE
  • Eyal Booker från Love Island 2018
  • Vas J Morgan från TOWIE
  • Alik Alfus från Made in Chelsea
  • Mutya Buena från Sugababes
  • Sam Craske från dansgruppen Diversity
  • Amy Tapper från Gogglebox
  • Callum Izzard från Ibiza Weekender

För mer om casten, kolla in detta ...

Vilka är värdmatcharna?

Celebs Go Dating bekräftar den nya dejtingagenten Paul Carrick Brunson

Nadia Essex har blivit 'avstängd' och hon slutade sedan på grund av felaktig användning av sociala medier - så det har inte bekräftats om hon kommer att ersättas. Det fanns rykten om att en ersättare hade hittats men en talesperson för Channel 4 förnekade att någon hade hittats.

Hennes presentationspartner Eden Blackman har ersatts av den amerikanska TV -personligheten Paul Carrick Brunson.

Han är grundaren av den prisbelönta matchmakingtjänst -PCB -byrån och har dykt upp på talkshows som Oprah Winfrey Network’s Lovetown.

brittiska polisens radiokoder

Så han har all erfarenhet som behövs för att skapa de romantiskt utmanade.

Den mycket charmiga Tom återvänder (Bild: IF)

Att gå med dem igen är fanfavorit, juniorklientkoordinator, Tom Read Wilson.

Han kommer att finnas till hands i receptionen för att välkomna dem till dejtingbyråns kontor, ge massor av sympatiska råd, presentera oss för ord vi aldrig visste fanns och damma plantorna.

Varför lämnade Eden Blackman serien?

Eden, Nadia och en gurka (Bild: Levereras av WENN)

Eden och Nadia var en mycket populär duo, studsade av varandra och delade stygga skämt.

Men tidigare under 2018 meddelade Eden att han lämnade serien och sa: 'Jag är oerhört stolt över showens framgång, men efter fyra fantastiska serier är det nu dags för mig att fullt ut engagera mig för mina andra projekt.

'2018 kommer jag att starta om min dejtingsapp & Skulle vilja träffas & apos; och markerar också 18: e året för min musik -PR -byrå - dessa är fortfarande mina största passioner och tar mycket av min tid. '

Ungefär samtidigt hade det spekulerats mycket om Nadia och Edens förhållande.

Fans tror att Eden dejtade Nadia Essex innan fuskpåståenden uppstod (Bild: Levereras av WENN)

I maj 2017, under ett Loose Women -uppträdande tillsammans med Nadia, avslöjade han att han hade en hemlig flickvän som han hade varit tillsammans med i ett och ett halvt år.

Men under den sista serien i februari visade det sig att han hade lurat sin flickvän med en Kim Kardashian -look från serien föregående säsong.

Nadia meddelade sedan att hon tillbringat dagar med att gråta, åkte iväg på semester med vänner, klippte honom ur en av hennes online -bilder och blev avbildad med ett rasande telefonsamtal på stranden.

Olivia Buckland rasade på Eden (Bild: Splash News)

Hennes goda vän Olivia Buckland fyllde på med bränsle genom att skjuta upp en arg Twitter -tirad, till synes på Eden, vilket Nadia gillade.

Hon postade: När jag läste rubrikerna om att du lurade på din stackars flickvän medan du kallade dig en relationsexpert.

Hon blockerades sedan av Eden men hon slutade inte där och fortsatte: Någon gillar uppenbarligen inte att höra att deras motbjudande behandling av kvinnor är helt oacceptabelt.

Som någon som har blivit lurad kan jag berätta att män som du förstör liv och lämnar ärr i åratal - @edenblackman Ännu en mediatyp som missbrukar sin makt #ForTheWomen.

Eden blockerade Olivia då (Bild: Levereras av WENN)

Det fanns också anklagelser om att de två hade fallit ut efter att fansen hävdade att Eden hade kroppen skamat Nadia i ett inlägg om deras CGD -finaloutfits.

Men Nadia valde att stänga av ryktena och skrev: 'Som svar på ytterligare rapporter idag om att Eden lämnade Celebs Go Dating på grund av ett fall med mig, vill jag göra rekordet rätt att hans beslut att lämna showen var för hans egna skäl och hade absolut ingenting med mig att göra.

Men det var mer drama när det avslöjades att Nadia hade trollat ​​Eden över sin påstådda otrohet genom några falska Twitter -konton som hon hade skapat.

När Channel 4 blev medveten om att de avbröt henne och hon slutade sedan och lovade att tala sanning över hela den ledsna sagan.

mest framgångsrika laget i fotboll

Vem mer har medverkat i serien?

Tidigare kändisar som har deltagit inkluderar Charlotte Crosby, Stephen Bear , Frankie Cocozza, ‘Muggy’ Mike Thalassitis och Sam Thompson.

Hur man ansöker om showen

Showen har publicerat detaljer på sitt officiella Twitter -konto och vädjar till tävlande att delta.

Du måste självklart vara singel (även om det inte hindrade Stephen Bear, som anmälde sig när han såg någon utanför det) och 18 år eller äldre.

Ska betraktas som e -post dating@limepictures.com

Se Även: